Beige trouwpak op maat bij De Stijlmeester!

Beige trouwpak, daar maak je indruk mee!

Op jouw trouwdag wil je natuurlijk een verpletterende indruk maken op je geliefde en natuurlijk ook een beetje op de gasten. Het is immers jouw (vooruit, jullie) grote dag. Daar hoort natuurlijk een prachtig en stijlvol trouwpak bij. Daar kunnen wij van De Stijlmeester je uitstekend bij helpen. Wij maken trouwpakken op maat, wat inhoudt dat je alles bij ons zelf kunt samenstellen! Als je al zeker weet dat je een beige trouwpak wilt, dan zijn de mogelijkheden bij ons alsnog eindeloos. Er zijn zo veel details, zoals de binnenkant van het pak, de knoopjes, de schoenen of bijvoorbeeld de stropdas. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vertel ons wat je wilt! Wij maken jouw wensen werkelijkheid.

Maak het persoonlijk

Bij De Stijlmeester zien wij het ontwerpen van jouw trouwpak als een ontdekkingsreis die we samen aangaan. We kijken naar de pasvorm, stoffen en details die perfect passen bij jou. Samen stellen wij jouw perfecte pak samen. Zo zorgen wij ervoor dat je een verpletterende indruk zult maken op jouw grote dag, daar gaan we voor!


Beige trouwpak op maat bij De Stijlmeester!

Stel jouw trouwpak op maat samen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een pak op maat? Probeer dan eens onze 'Trouwpak op maat generator'. Ja, zo indrukwekkend als dat klinkt, zo werkt het ook! Hierin kies je eenvoudig wat jij het mooiste vindt voor jouw trouwpak. Vervolgens geven wij je graag meer informatie aan de hand van jouw keuzes. Zo weet je precies wat er mogelijk is en kunnen wij jou optimaal van dienst zijn.


Stel jouw trouwpak samen
Beige trouwpak op maat bij De Stijlmeester!

Vragen?

Laat je inspireren en ga op reis door ons portfolio! Heb je speciale wensen of vragen twijfel geen moment en neem contact met ons op in het formulier hieronder!

Contact formulier

Contact gegevens

Logo de Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel: 050 - 2600 808
Mail:
KvK: 54720303
BTW: NL002132976B74
webwinkel