Naar de webwinkel
  • Astraat 8 9718 CR Groningen
  • 050 - 2600 808

Bijzondere trouwpakken | Verras je partner.

Bij een bijzondere dag, hoort een bijzonder pak.

De trouwjurk lijkt soms de show te stelen, maar ook een trouwpak mag best indruk maken. Wanneer jij met alle liefde je trouwpak hebt uitgekozen, wil je natuurlijk horen dat je er fantastisch uitziet. Je gaat immers trouwen en wilt je beste beentje voorzetten. Niet alleen wil jij indruk maken op jouw publiek, vooral wil jij indruk maken op je geliefde. Daarom kunnen wij je aanraden om echt op zoek te gaan naar bijzondere trouwpakken. Zo kan jij de show stelen samen met jouw grote liefde.


Ga je met ons op reis?
bijzondere trouwpakken

Bijzondere accessoires

Bij bijzondere trouwpakken horen ook bijzondere accessoires. Zo hebben we natuurlijk perfect matchende sokken die jouw trouwpak helemaal afmaken. Nou goed, bijna dan. Op je sokken kun je niet lopen natuurlijk, daarom voorziet De Stijlmeester jou ook van bijpassende schoenen. Van neutraal tot bijzonder kleurrijk. Het adviseren is aan ons, de keuze aan jou. Laat je verrassen door combinaties welke je zelf nooit samen had gesteld, maar waar jij zeker weten indruk mee gaat maken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een riem, das en manchetknoppen. Om het af te maken een heerlijk exclusief parfum, ook dat hoort er natuurlijk bij.

Bijzondere trouwpakken | Verras je partner.

Iets moois gezien?

Heb jij iets moois gezien maar ben je niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Dan kunnen wij dit ook naar je opsturen via de post. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we de mogelijkheden zijn.