• 050 - 2600 808

De Stijlmeester laat zien wie je bent!

  • De Stijlmeester laat zien wie je bent!
  • De Stijlmeester laat zien wie je bent!
  • De Stijlmeester laat zien wie je bent!
first link alt second link alt

De Stijlmeester

Werkend vanuit Groningen, maar met klanten door heel Nederland. De Stijlmeester richt zich op conceptmatig werken met jou, bij jou thuis of op de werkvloer of in de winkel van De Stijlmeester. Altijd zoekend naar creatieve oplossingen die jouw imago ondersteunen en versterken. Of dit nu betrekking heeft op jouw kleding of interieur … met De Stijlmeester ben je verzekerd van professionele kleur- en stijladvies.

Waarom De Stijlmeester

De werkwijze van De Stijlmeester wordt niet gekenmerkt door WAT ze doen, maar juist door WAAROM ze het doen. De enorme betrokkenheid bij haar klanten komt tot uiting in de persoonlijke begeleiding. De regels van ‘hoe het hoort en hoe het moet’ zijn niet meer dan uitgangspunten, maar worden toegepast op jouw imago en interieur. Vaak met verrassende inzichten tot gevolg. Jij bent uniek en dat maakt De Stijlmeester zichtbaar. Arnold Fontijn en Krijno Zwerver, de beide experts van De Stijlmeester, zijn mensen-mensen die een feilloos gevoel voor kleur en stijl hebben. En jij mag hiervan gebruik maken, zodat jij kunt zijn wie je bent en uit kunt stralen wie je wilt zijn.

Krijno Zwerver

Mijn naam is Krijno Zwerver. Ik ben een gepassioneerde imago- en interieuradviseur. Een vrolijke optimist in een creatief jasje. 

Na mijn MBO opleiding (administratief/commercieel) heb ik achttien jaar gewerkt binnen het notariaat tot ziekte mij dwong over mijn leven na te denken. Wie ben ik? Wat wil ik?

De inzichten die hier uitkwamen, bleken mooie aanleidingen te zijn om samen met Arnold ons bedrijf 'De Stijlmeester' te beginnen. Ik heb namelijk een passie voor kleding en interieur. Jij, als persoon, staat hierin helemaal centraal. We zoeken net zo lang tot we jouw thuis - letterlijk en figuurlijk - teruggevonden hebben. Want ‘thuis is waar je hart ligt’, toch?

Wat is er dan (h)eerlijker om ambassadeur van De Stijlmeester te zijn? Met mijn oprechte mening en empathisch vermogen probeer ik jou te laten stralen. En groeien, in dat wat jij echt bent. In wie je bent; jijzelf. Mijn missie is geslaagd wanneer jij jezelf weer mooi voelt. Jij durft te laten zien wie je bent. Dat jouw plek ook daadwerkelijk jouw plek is.

Durf jij deze persoonlijke ontdekkingsreis samen met mij aan?

Kleurrijke groet,

Krijno Zwerver
 

Krijno Zwerver Krijno Zwerver

Arnold Fontijn

Mijn naam is Arnold Fontijn: een optimistisch mens en overstromend van creativiteit.

Ik ben een betrokken imagoconsultent en interieurontwerper.

Achttien jaar heb ik in de horeca gewerkt en mezelf en anderen mooie momenten mogen bezorgen. Prachtige jaren, maar het werd tijd voor iets anders. Ik ging mensen helpen aan de juiste baan en bedrijven aan de juiste mensen. In de tussentijd bouwde ik mijn grootste hobby uit door een opleiding tot interieurontwerper te gaan volgen.

Wederom een mooie periode, alleen een vast contract zat er voor mij niet in. Dus ging ik verder. In mijn werkverleden was ik in aanraking gekomen met de effecten van kleur en stijl in kleding en de uitwerking daarvan op de uitstraling van mensen naar hun omgeving. Gaandeweg ontdekte ik ook dat er een verband is tussen persoonlijke voorkeuren voor kleur en stijl in het interieur. En dan is één + één heel duidelijk twee.

Door te werken vanuit mijn gevoel, oprechte interesse in mensen en het stellen van de juiste vragen kan ik je letterlijk en figuurlijk laten zien wie jij bent, wat bij jou past en wat jij mooi vindt. Ik geef je inzicht in jezelf, waardoor je met zekerheid en vertrouwen kiest voor wie je bent, weet wat je uitstraalt en in welke omgeving jij je prettig voelt. Want wat is er mooier om mensen te helpen dit inzicht te krijgen?

Durf jij deze persoonlijke reis samen met mij aan te gaan?

Kleurrijke groet,

Arnold Fontijn
 

Arnold Fontijn Arnold Fontijn
BNS-Crips Sor
De Stijlmeesters

Meer weten over onze manier van werken?


Wij komen het graag vertellen.

Neem contact met ons op!