Vrolijke gele vlinderstrik bij je trouwpak

Vrolijke gele vlinderstrik bij je trouwpak

Wil jij ook zo’n mooi en uniek pak? Blader op je gemak door onze portfolio en laat je inspireren door alle schitterende foto's! Je zult merken dat je ook met speciale wensen of vragen bij ons terecht kunt. Onze kleermakers maken ook jouw kostuum from scratch. Twijfel dus geen moment en neem contact met ons op!

Meer dan zwart

Kijk je naar de lange geschiedenis van de vlinderstrik, dan verbaast het je niet dat die net als de stropdas op allerlei manieren geknoopt kan worden. Op internet vind je knopen met namen als de ‘batwing’, de ‘thistle’ en de ‘single-ended’. Wat ook niet verwondert, is dat je hem in allerlei kleuren en patronen kunt dragen. Zo stem je de vlinderstrik helemaal af op je kostuum.

Bij De Stijlmeester vind je strikjes in alle kleuren. Maar, en dat is supertof, we kunnen een strikje laten maken van elke stof die jij wilt. Zo kun je het strikje laten matchen met je de voering van je jasje, met je bretels of je schoenen, of... met alle drie.

En als je echt origineel uit de hoek wilt komen, kun je bij ons ook unieke strikjes van hout of beton vinden. Maak dus snel een afspraak.

Foto's: B-visuals

webwinkel