Calvin Klein Eternity

Calvin Klein Eternity

€ 59,95
Je bespaart 5 %
De Stijlmeester selecteerde voor jou een aantal topgeuren van topmerken. Geen 13 in een dozijn geurtjes, maar parfums met een unieke, eigen signatuur.

Productspecificaties

Fabrikant:Calvin Klein
Voorraad: 3

Omschrijving

Wat komt er na de romantiek? Calvin Klein Eternity Eau de Toilette for Men is een onderscheidende eau de toilette voor mannen en een ode aan de kracht van eeuwige liefde. De geur is zowel gevoelig, als mannelijk, krachtig en toch verfijnd. Eternity was de eerste eau de toilette voor mannen die het idee van vluchtige liefde als een wervelende romance verwierp en in plaats daarvan koos voor de tijdloze kracht van een eeuwige verbintenis.

De eau de toilette voor mannen die niet bang zijn hun gevoelige kant te tonen. Een parfum voor romantici in hart en nieren, dappere avonturiers die dezelfde intensiteit en kracht stoppen in elk aspect van hun leven. De Eternity-man kijkt verder dan het oppervlakkige en boort een onwankelbaar gevoel van eigenwaarde aan dat hem tot een échte leider maakt. Een klassieke, tijdloze geur voor de moderne man die zich op zijn gemak voelt, zelfbewust en vol zelfvertrouwen van de wereld om hem heen en zijn plaats daarin.

Deze groene fougère parfum voor mannen is complex en herkenbaar, opent met frisse, kruidige bergamot voor een scherp begin. Dan gaat de geur over in zinderende geranium voor een mannelijke kern, ondersteund door mandarijn en salie en aromatische lavendel. Massief cederhout is leidend in de basis, met mos voor een regenachtige maar rustgevende, nostalgische dry-down.

Geurnoot: klassiek, aromatisch 

Topnoot: citroen, mandarijn, lavendel, bergamot 

Hartnoot: jeneverbes, salie, lelietje van dalen, lelie, jasmijn, geranium, basilicum

Basisnoot: vetiver, sandelhout, palissander, muskus, amber

Als je dit mooi vindt, kijk dan ook eens bij...

{{badge}}

{{name}}

{{attributes_layout}}

{{omschrijving}}

{{prijs}}

Combineert volgens de Stijlmeester heel goed met …

{{badge}}

{{name}}

{{attributes_layout}}

{{omschrijving}}

{{prijs}}
webwinkel