Van De Zotte Mills

Van De Zotte Mills

€ 79,95
Je bespaart 10 %
De Stijlmeester selecteerde voor jou een aantal topgeuren van topmerken. Geen 13 in een dozijn geurtjes, maar parfums met een unieke, eigen signatuur.

Productspecificaties

Fabrikant:Van De Zotte
Voorraad: 5

Omschrijving

Wij koesteren het ambacht van de Hollandse molenaar en daarom hebben wij een parfum ontwikkeld met de prachtige mix van geuren die ontstaat uit de specerijen die vroeger door de molens werden gemalen. Voor moedige mannen die niets uit de weg gaan. Voor mannen die de strijd met de elementen aangaan, maar genieten van haar oogst, haar wind en haar regen. Herinneringen en geuren van een rijke historie komen samen in deze parfum. MILLS is onze manier van terug in de tijd reizen naar de Gouden Eeuw.

De basisingrediënten voor MILLS zijn kruidnagel, kaneel en peper. Deze specerijen werden vroeger door de molens gemalen, nadat ze via maandenlange bootreizen vanuit het Verre Oosten naar Nederland waren gebracht. Zelfs wij hadden niet gedacht dat de geuren van deze specerijen zo goed samen zouden passen! Naast deze specerijen zul je noten ervaren van fris bergamot, aards vetiver, zoete saffraan, een hintje tabak en een vleugje leder. Dit resulteert in een betoverende en charmante, kruidige parfum.

webwinkel