Van De Zotte Mills

Van De Zotte Mills

€ 79,95
Je bespaart 5 %
De Stijlmeester selecteerde voor jou een aantal topgeuren van topmerken. Bijvoorbeeld Van De Zotte MILLS. Uniek, onderscheidend en 100% Nederlands.

Productspecificaties

Fabrikant:Van De Zotte
Voorraad: 12

Omschrijving

Charmant en betoverend kruidnagel, kaneel en peper: heb je ooit een parfum geroken met deze ingrediënten? Met MILLS levert het Nederlandse parfumhuis Van De Zotte een geur die eerst de neusvleugels laat trillen van genot, en dan de wenkbrauwen nieuwsgierig doet optrekken op zoek naar wie er in hemelsnaam zo bijzonder lekker ruikt. In alle subtiliteit natuurlijk.

MILLS is een eerbetoon aan de specerijen die ooit maandenlang per schip naar Nederland onderweg waren. Naast kruidnagel, peper en kaneel komen er subtiele noten vrij van fris bergamot, aards vetiver, zoete saffraan, een hintje tabak en een vleugje leder. Voor wie zich uniek wil kleden én uniek wil ruiken.

Eau de Parfum is een zeer sterke parfum formule, met ruim 20% pure essentiële oliën die gewonnen worden uit de specerijen. Slechts 1 spray op elke pols is voldoende om je de hele dag heerlijk te laten ruiken.

Als je dit mooi vindt, kijk dan ook eens bij...

{{badge}}

{{name}}

{{attributes_layout}}

{{omschrijving}}

{{prijs}}

Combineert volgens de Stijlmeester heel goed met …

{{badge}}

{{name}}

{{attributes_layout}}

{{omschrijving}}

{{prijs}}
webwinkel