Houten horloge Royal Oak

Houten horloge Royal Oak

€ 199,95
Het horloge is terug van weggeweest. Nu in prachtige uitvoeringen in hout, met stoer uurwerk, of met een horlogebandje in iedere kleur die bij jouw look past.

Productspecificaties

Fabrikant:HOT&TOT
Voorraad: 2

Omschrijving

Bij de ontwikkeling van de ROYAL OAK lieten de ontwerpers van HOT & TOT zich inspireren door het productieproces van wijn. Dit horloge is namelijk gemaakt met een inleg van Noord-Amerikaans eikenhout. Eikenhout wordt al eeuwen gebruikt om er de mooiste dingen mee te maken. Denk aan meubels en vloeren, maar denk ook aan whisky en wijn! Van oudsher wordt wijn jarenlang op eikenhouten vaten gerijpt om zodoende tot een uniek geur- en smaakpalet te komen. De betoverende wijzerplaat van de Royal Oak is gemaakt van Rosso Levanto marmer uit Griekenland. Dit marmer doet dankzij haar dieprode kleur en weelderige aders denken aan een glas rode wijn. Zowel de nerven van het eikenhout, als de aders van het rode marmer, maken elk horloge uniek. 
Ook op de overige onderdelen is niet bezuinigd bij deze chronograaf. De wijzerplaat wordt afgeschermd door een glasplaat van krasvrij Saffier kristal. Het zilverkleurige Marine Grade RVS is geborsteld en is ijzersterk. De Royal Oak is een uniek ontwerp van HOT&TOT, met een diameter van 42mm. Dit formaat is uitstekend geschikt voor een herenpols. Het horloge wordt geleverd in een ambachtelijk kistje, gemaakt van mahonie hout. Inclusief tools om de band gemakkelijk zelf op maat te maken. Op dit houten horloge zit 2 jaar garantie.

Als je dit mooi vindt, kijk dan ook eens bij...

{{badge}}

{{name}}

{{attributes_layout}}

{{omschrijving}}

{{prijs}}

Combineert volgens de Stijlmeester heel goed met …

{{badge}}

{{name}}

{{attributes_layout}}

{{omschrijving}}

{{prijs}}
webwinkel