Hoe je er met accessoires toch als nieuw uit kunt zien

Hoe je er met accessoires toch als nieuw uit kunt zien

Besparen met accessoires

Hoe je er met een kleine investering toch als nieuw uit kunt zien

De donkere dagen van december maak je het liefste gezellig en feestelijk. En zeker als je met vrienden of familie hebt afgesproken, wil je er op je mooiste uitzien.

Maar... om je nu ieder jaar helemaal in het nieuw te steken? Dat is niet meer van deze tijd, want het is prijzig en niet bepaald duurzaam.

Daarom tippen we je hieronder 3 accessoires waarmee je snel een nieuwe draai geeft aan je maatkostuum. Besparen én feestvieren dus, met De Stijlmeester.

Stropdas of vlinderstrik

Weinig accessoires hebben zoveel impact op je kostuum als de stropdas die je draagt. Kies voor een feestelijke das in een diepe kleur of met chique glans. Combineer de das met een pochet en – tadaa! - het is alsof je een compleet nieuw kostuum draagt.

Voor een andere originele ingreep met groots effect ruil je je stropdas om voor een vlinderstrik. Eentje van stof, of eentje van hout of beton. Zo tover je zelfs bij die altijd zo zure tafelgenoot ongetwijfeld een vrolijke glimlach op het gezicht. Feest!

Overhemd in feestelijke kleur

Droeg je je maatkostuum eerst met een bescheiden witte of blauwe kleur, nu ruil je dat overhemd om voor een feestelijk nieuw shirt. Eentje op maat misschien? De Stijlmeester biedt je werkelijk iedere kleur en een veelheid aan patronen om uit te kiezen.

Vergeet dus die malle kersttrui, en ga voor een kerstoverhemd dat je gezicht laat glimmen als een kerstbal. Van zelfverzekerde trots, welteverstaan. Want man wat sta jij er mooi op dit jaar!

Schoenen om mee te lopen shinen

Waar schoenen zich in vroeger tijden ergens onderaan de stijllijst ophielden, in onderdanig bruin of zwart, zijn het nu ware eyecatchers geworden. Naar je voeten staren is niet langer een teken van schaamte, maar van onverhulde trots. En de andere gasten op het feest staren met je mee.

Combineer je maatkostuum dit jaar dus met nieuwe schoenen van De Stijlmeester. In een vrolijk, feestelijk of superclassy patroon. Anderen zullen het wel laten om jou op je teentjes te trappen – daar zijn ze eenvoudigweg te mooi voor.

Het mag best een beetje minder

Ieder jaar een nieuw maatkostuum? Hoewel wij onze hand er niet voor omdraaien je steeds weer wat moois aan te meten, snappen ook wij dat dat een beetje te gek is. Maar met een kleinere investering in schoenen, overhemd, stropdas of vlinderstrik, geef je je pak al snel een verfrissende nieuwe twist.

Fijne feestdagen!

webwinkel