De Stijlmeester is al 5 jaar winkel

De Stijlmeester is al 5 jaar winkel

Al 5 jaar winkel – De Stijlmeester

Als we de foto’s bekijken lijkt het alsof het gisteren was. We openden op 8 april 2018 onze eigen winkel en wisten nog niet wat ons allemaal zou gaan overkomen. Ambitie hadden we, jazeker. En vertrouwen in elkaar, in de kwaliteit van onze pakken, schoenen, en andere producten, En in jou, onze (potentiële) klant natuurlijk.

Aanpoten en uitproberen

We zijn niet teleurgesteld. Hoewel het aanpoten was (soms), en uitproberen (nomnom... experiments), en reageren (C*vid) zijn we de afgelopen 5 jaar alleen maar gegroeid. Gegroeid als pakkenvakmannen, als gastheren van de tofste bruidegoms, als partners van de liefste en als winkel. Waar we begonnen met een vrij lege toonzaal, kunnen we nu zoveel moois laten zien!

Steeds keihard stralen

Kijken we naar de foto’s dan zien we de metamorfose die onze winkel heeft ondergaan. Ook de gevel, want Shoelia is er natuurlijk uit. Ons aanbod supergave schoenen is gebleven. Goed, wij zelf zijn natuurlijk ook wat gemetamorfoseerd, qua leeftijdseffecten. Kun je van Krijno’s moeder (in het rood) niet zeggen trouwens. Die straalt nog even hard als op de openingsfoto’s.

Hoera voor jou!

Goed, we werken dus al 5 jaar niet meer vanuit huis. Onze winkel bestaat 5 jaar. Hoera voor ons en voor jou! Want ook jij kan daar bijna elke dag onze grote expertise op pakkengebied benutten om stralend voor de dag te komen als je mooiste zelf. Maak je snel een afspraak?

Afspraak maken

webwinkel