De Stijlmeester redt jouw Valentijnsdag

De Stijlmeester redt jouw Valentijnsdag

De Stijlmeester redt jouw Valentijnsdag

van 6 tot 14 februari bij iedere aankoop een doosje heerlijke bonbons

“Valentijn, o Valentijn... wil je vandaag de mijne zijn?” 14 februari nadert met rasse schreden. En in verliefd, verloofd en getrouwd Nederland stijgt de spanning, want:

  • Twijfelende harten kloppen nerveus over het wel of niet sturen van een kaart
  • Pennen bewegen zich richting geparfumeerd papier maar blijven aarzelend hangen
  • Doorgewinterde minnaars breken hun hoofd over wat ze dit jaar nu weer aan hun geliefde moeten geven...

Toch maar last-minute beslissen dan? Een appje in plaats van een brief of kaart? Je partner maar zeggen dat ‘ie nergens op moet rekenen? Wat een gedoe!

Gelukkig is er De Stijlmeester

Gelukkig is er De Stijlmeester. Want een Valentijnsgeschenk vinden in een maatpakkenzaak? In Groningen kan het. Arnold en Krijno van De Stijlmeester hebben alles in huis om je geliefde te laten stralen: maatkostuums, schoenen en riemen, maar check ook eens al die prachtige accessoires. Van heerlijk zittende boxershorts tot horloges en unieke geuren. In de winkel te krijgen maar ook gewoon via de webshop.

Naar de webshop

Extraatje: heerlijke bonbons

Omdat je misschien ook je eigen Valentijn wilt zijn, of nog iemand anders extra wilt verrassen, krijg je in de week voor 14 februari en natuurlijk op Valentijnsdag zelf een doosje heerlijke bonbons bij iedere aankoop. Als je online bestelt, sturen we ze uiteraard mee. Heerlijke bonbons met een hoofdletter H. Want ze zijn gemaakt door de meesterlijke chocolademakers van Heerlijk chocolade.

Twijfel niet langer en stop met jezelf opvreten van de zenuwen. Haast je naar De Stijlmeester en vind dat geweldige cadeau om je lief superblij te maken. Redding is nabij, inclusief bonbons.

Pest, armoede en een gedicht

En dat allemaal vanwege een feestdag die er zonder een gedicht uit 1380 niet was geweest. Want midden in die barbaarse tijd van pest, armoede en oorlogen schreef de Engelse dichter Geoffrey Chaucer een gedicht voor zijn koning. Over vogeltjes die op de dag van de martelaar Valentijn hun liefje kozen voor het komende jaar. Binnen een eeuw noemden mensen hun oogappels ‘mijn Valentijn’ en de rest is geschiedenis.

Schrijf zelf liefdesgeschiedenis en verras je lief met een supercadeau én bonbons. Je mag ze ook zelf opeten natuurlijk.

webwinkel