De Stijlmeester – trouwpak in je eigen stijl

De Stijlmeester – trouwpak in je eigen stijl

Trouwpak? Eerst je eigen stijl, dan de regels! – De Stijlmeester

Ja, het is supermooi om in stijl te trouwen. Maar laat het dan wel jullie eigen stijl zijn. Een trouwkostuum heeft een pantalon en een jasje, en vaak ook een vestje. Maar de snit en de kleur, het patroon, de afwerking en de details zijn helemaal aan jullie. Kies dus voor een klassiek maatpak met een persoonlijke twist, of geef er helemaal je eigen draai aan.

Je vindt bij De Stijlmeester:

  • Jouw unieke maatkostuum
  • Fantastische accessoires
  • Superkwaliteit

Op zoek? Laat je inspireren door deze fijne voorbeelden!

Kom je eigen trouwpak vormgeven

Lang geleden begonnen we met een bestelbus vol stoffen en voorbeeldpakken. Daarmee reisden we het hele land door om mannen thuis of op de zaak een trouwpak of maatpak aan te meten. Tegenwoordig ontvangen we je gezellig in onze winkel. Onder het genot van een drankje laten we je zien wat er kan. Neem trouwens gerust je vrienden, ouders óf je partner mee.

Vertrouw op je smaak

Waar moet je in hemelsnaam beginnen met kiezen? Met veel plezier helpen we je stap voor stap de keuze te maken die bij jou past. We genieten enorm als een bruidegom binnenkomt met een vaag idee van een kostuum, en bij vertrek niet kan wachten om zijn custom made kostuum aan te trekken. En als het eenmaal zover is en je kijkt met een glimlach vol zelfvertrouwen naar je spiegelbeeld, dán zijn wij tevreden. Maak een afspraak en kom langs!

Afgestemd op je echtgenoot

Dankzij ons maatwerk kun je jouw kostuum tot in details afstemmen op de kleding van je aanstaande. Geef ons een hint van een tint van de bruidsjurk, en wij vinden met jou een das, een pochet of een voering die aansluit. Ook tof: laat in je jasje een toepasselijke tekst borduren. En wat zelfs kan: de voering van je jasje in het ontwerp van je trouwkaart.

Bovendien: een shop vol accessoires

In onze winkel vind je naast maatkostuums ook alle accessoires om je look helemaal af te maken. En als we zeggen alle accessoires, dan bedoelen we:

  • Schoenen en riemen
  • Stropdassen en vlinderstrikjes
  • Bretels en manchetknopen
  • Boxershorts, ondershirts en Italiaanse sokken
  • Heerlijke geuren en mooie horloges

En, hoe leuk is dat, je kunt alle accessoires gewoon thuis uitzoeken via onze webshop. Kijk daar eens op je gemak rond, of blader door onderstaande foto’s.

webwinkel