Een stropdas voor de hond in de stof van je kostuum

Een stropdas voor de hond in de stof van je kostuum

Een stropdas voor de hond? Bestel hem bij De Stijlmeester.

Een stropdas of vlinderdas voor je hond op je bruiloft? Gaat dat niet ver? Wij vinden van niet. Je trouwe viervoeter is een onderdeel van je gezin, ook op je trouwdag. Dat laat je dan ook zien door een strik, vlinderstrik of stropdas te laten maken van stof van je trouwkostuum. Nu bij De Stijlmeester.

Kom langs in onze winkel

Nette hond op je trouwdag

Je hond wil je er wel bij hebben op je trouwdag, toch? Al is het maar even, om de ringen te brengen. Of om tijdens de receptie gezellig wat rond te scharrelen. En natuurlijk ook op je trouwfoto’s.

Wat is er dan leuker dan dat je hond een strik draagt in de stof van jouw pak? Of kies een stropdas voor je snuffelbeest met het patroon van de voering van je jasje. Een vlinderdas voor de hond van hetzelfde materiaal als jouw vlinderstrik.

Is zo’n das of strik voor de hond wel veilig?

Je wilt niet dat je hond met zijn strik of das ergens achter blijf haken. Net als bij mensen sluit de strik gewoon met een haakje dat verstelbaar is. Maar hoe groot mo

De meeste bruidsparen houden daarom de maat van de halsband aan. Als er twee of drie vingers naast elkaar onder kunt schuiven, zit hij strak genoeg om niet te blijven haken. En hij zit los genoeg om je viervoeter vrij te laten ademen.

Ook bevestigen baasjes de stropdas of strik van hun hond aan de halsband. Geef nu de gemeten halsomvang van je hond door aan De Stijlmeester.

Afspraak maken

Ook sjiek: een overhemdboord voor je viervoeter

Als je de suggestie kunt wekken dat je hond netjes gekleed is, is dat supergrappig en schattig. Bestel van de stof van je pak, je voering of je overhemd een losse boord voor de hond. Ook hier geldt: meet gewoon de halsomvang op en geef de maat door aan De Stijlmeester.

Hoe maak je een stropdas voor je hond?

Net als voor mensen laat je voor je viervoeter een stropdas of strik gewoon op maat maken. De kleermaker van De Stijlmeester kan dat voor je doen.

Meet de hals op, geef de halsomvang door en klaar. Onze kleermakers kijken nergens van op, én ze hebben de stof die je wilt op voorraad. Op basis van de halsomvang zorgen ze voor de goede verhoudingen.

Zelf doen? Bestel dan gewoon een extra reep stof bij De Stijlmeester.

Iedereen een bijpassend stofje?

Je kunt ook ménsen voorzien van een das, strikje of pochet in bijpassende stof. Neem ze mee naar De Stijlmeester of bestel extra stof.

Ook het omwikkelen van je trouwboeket, het naaien van een kussentje of het maken van speciale corsages kan heel goed met pakkenstof. Zo straal je uit dat alles bij elkaar hoort op je trouwdag. En jullie zijn het middelpunt!

Maak nu een afspraak.

Afspraak maken

webwinkel