Een stropdas voor de hond in de stof van je kostuum

Een stropdas voor de hond in de stof van je kostuum

Een stropdas voor de hond? Bestel hem bij De Stijlmeester.

Gaat dat niet wat ver, je hond bij je bruiloft aanwezig laten zijn? De Stijlmeester vindt van niet! Want je viervoeter is gewoon een onderdeel van je gezin. Kleed je trouwe maatje nu mooi aan met een strik, vlinderstrik of stropdas in de stof van je trouwkostuum.

Kom langs in onze winkel

Nette hond op je trouwdag

Je hond wil je er wel bij hebben op je trouwdag, toch? Al is het maar even. Om de ringen te brengen, of tijdens de receptie gezellig wat rond te scharrelen. En op je trouwfoto's mag het beestje natuurlijk ook niet ontbreken.

Wat is er leuker dan jouw hond met een strik die past bij jouw pak? Of kies een stropdas met het patroon van de voering van je jasje. Bestel een vlinderdas voor de hond van hetzelfde materiaal als jouw vlinderstrik.

Is zo’n das of strik voor de hond wel veilig?

Je wilt niet dat je hond met zijn strik of das ergens achter blijf haken, dus hij moet strak genoeg zitten. Net als bij mensen sluit de strik daarom gewoon met een verstelbaar haakje. Maar hoe ruim moet hij dan zitten?

De meeste bruidsparen houden de maat van de halsband aan. Als je daar twee of drie vingers naast elkaar onder kunt schuiven, zit hij strak genoeg om niet te blijven haken en los genoeg om vrij te kunnen ademen.

Soms bevestigen baasjes de stropdas of strik van hun hond aan de halsband. Als je de halsomvang van je hond doorgeeft aan de Stijlmeester, zorgen wij voor de perfecte maat.

Afspraak maken

Hoe maak je een stropdas voor je hond?

Het is heel makkelijk om voor je viervoeter een stropdas of strik op maat te laten maken. Meetlint om de hals, aantal centimeters doorgeven en de kleermaker van De Stijlmeester doet de rest.

Je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Bestel een extra reep stof bij De Stijlmeester, meet de halsomvang op, pak de naaimachine en gaan.

Ook sjiek: een overhemdboord voor je viervoeter

Een netjes aangeklede hond is superschattig. Maar een hondenkostuum is teveel van het goede. Bestel daarom van de stof van je pak, je voering of je overhemd een losse overhemdboord voor de hond. Ook hier geldt: meet gewoon de halsomvang op en geef de maat door aan De Stijlmeester.

Iedereen een bijpassend stofje?

Je kunt uiteraard ook je mensen voorzien van een das, strikje of pochet in bijpassende stof. Neem ze mee naar De Stijlmeester of bestel extra stof bij je kostuum.

Het omwikkelen van het trouwboeket, het naaien van een ringenkussen of het maken van speciale corsages met stof van je trouwkostuum is ook een leuke tip. Zo maak je er een mooie eenheid van. En jullie zijn het middelpunt!

Maak nu een afspraak.

Afspraak maken

webwinkel