Gratis sokken bij De Stijlmeester, want lokaal shoppen is... groots

Gratis sokken bij De Stijlmeester, want lokaal shoppen is... groots

Gratis sokken bij De Stijlmeester, want lokaal shoppen is... groots

Kom je met ons Lutje Lokaal vieren? Op 27 mei doet De Stijlmeester mee aan dit feest van de beste lokale winkels in de binnenstad van Groningen. En daarom trakteren we je op een gratis paar prachtige sokken bij iedere aankoop, ter waarde van 16,95.

Lokale winkels maken de stad uniek

Grote modeketens voegen best wat toe aan een binnenstad. Ze zijn aanwezig in reclame, hebben soms grote panden met een eindeloos aanbod. Maar het zijn de kleine lokale winkels die een stad zijn unieke kleur geven. Die staan in de spotlight op 27 mei, en De Stijlmeester wil daarbij niet ontbreken.

Een winkelfeest op 27 mei

Lutje Lokaal heet het winkelfeest op 27 mei in Groningen. Lutje betekent ‘klein’ in het Gronings. En overal in de stad, of ‘in Stad’ hebben lokale winkels de vlag uithangen om jou te ontvangen met aantrekkelijke acties. Maar klein is natuurlijk een relatief begrip.

Klein is relatief

De Stijlmeester zit niet in een megapand, maar het is groot genoeg om je heerlijk te kunnen verliezen in ons aanbod schoenen, accessoires, kostuums en underwear. En tegelijkertijd is het klein genoeg om gezellige uurtjes door te brengen tijdens het aanmeten van een kostuum. Je voelt je er op je gemak.

Bij ons kies jij zelf

Nee, we hebben geen honderden prefab kostuums en overhemden hangen. Dat laten we aan de confectiereuzen over. Wij leveren maatwerk voor een goede prijs, dat weet je toch? Voorbeelden van wat er allemaal kan, vind je in de winkel. Maar jij bent bij ons de kapitein die door de stoffen en kleuren en materialen gaat, en zegt: ‘die wil ik’.

Dat belonen we graag

De kroon op ons werk zijn de massa’s foto’s van stralende bruidsparen die we jaarlijks binnenkrijgen. Maar ook de prachtige en unieke accessoires in onze winkel verkopen we jou graag. Dat onderstrepen we met een gratis paar Italiaanse sokken bij elke aankoop. We zien je graag, de 27e mei!

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal!

webwinkel