Het geheim achter onze gezelligheid

Het geheim achter onze gezelligheid

Het geheim achter onze gezelligheid

Voorbijgangers die onze etalage bekijken, zien regelmatig veel gezelligheid in de winkel van De Stijlmeester. Want een trouwkostuum samenstellen doet geen bruidegom in zijn eentje. Soms zijn de getuigen erbij, soms vrienden, soms familie en af en toe ook de bruid. En niet zelden stellen ook zij een maatkostuum samen en kiezen daar accessoires voor de trouwdag bij.

Gezelligheid is voor ons superbelangrijk. Want als je op je gemak bent, laat je jezelf helemaal zien. En daar willen wij met onze kostuums en accessoires het liefst bij aansluiten. Wij nemen er dan ook alle tijd voor, en iedereen komt op de trouwdag als z'n unieke zelf voor de dag.

Alle mannen op elkaar afgestemd

Neem nu laatst die familie waar we in twee sessies alle ‘mannen van de bruid’ in maatkleding hebben gestoken. In de eerste sessie (met bruidegom, bruid, moeder en grootmoeder) stelden we het kostuum van de bruidegom samen.

De tweede keer bogen we ons met de hele groep ook over dat van vader, broer en zelfs opa van de bruid. Met zijn tienen in de winkel dus. Een gezellige puzzel werd het om alles mooi bij elkaar te laten passen en tegelijkertijd iedere man zelf gewoon goed uit de verf te laten komen.

De bruidegom koos voor een 2-delig licht trouwpak, dat prachtig paste bij zijn haarkleur. Overigens had hij zelf eerst een donker pak in gedachten, maar ons kleurenadvies viel meteen in goede aarde: dit stond hem veel beter! Met houten knopen op jasje en pantalon, bijpassende houten manchetknopen., een maatoverhemd, vlinderdas en bloemige bretels vulden we het kostuum aan tot een uniek geheel.

Tijdens sessie 2 baseerden we de pakken van de andere mannen losjes op het kostuum van de bruidegom, met inbreng van ieder zijn eigen smaak.

Accessoires: sneakers, horloge en armbanden

Als je naar de foto’s van het stralende bruidspaar kijkt (door Made in a Second Fotografie) vallen onmiddellijk de sneakers op. Die flitsende van de bruidegom zijn van Paolo Bellini, uit de huiscollectie van De Stijlmeester. En dat is niet het enige. Ook het prachtige houten horloge van HOT&TOT dat de groom aan zijn pols draagt, ontdekte hij in onze winkel. Net als de armbanden die hij draagt, van STEEL&BARNETT.

Ook accessoires voor de anderen

Vader koos bij zijn kostuum een prachtige FOSSIL watch, met een bandje in een kleur die goed bij zijn kostuum paste. En een armband van STEEL&BARNETT. De zwager van de bruidegom droeg even fraaie bretels als hij, maar dan met net een ander bloemdessin. De manchetknopen van werden met speciale ingegraveerde tekst bij ons besteld. Ze waren een verrassing van de bruid voor “haar” mannen.

Mooie tekst voor grootvader

Bij De Stijlmeester kun je alles vinden én personaliseren voor je trouwdag. Dus waren er nog meer verrassingen. Het horloge van vader moest ingegraveerd worden. Wij regelden dat bij een horlogewinkel in de buurt. En ook het klokje van de bruidegom mocht van een speciale tekst worden voorzien. Dat lieten we doen door HOT&TOT zelf. De mooie tekst in de plastron van opa werd door het atelier van De Stijlmeester geborduurd, net als de tekst in het jasje van de bruidegom.

Foto's zien

En zo werd het middag

Je had ons moeten zien. Twee dagdelen met zijn allen door de winkel om de ene na de andere prachtige combinatie te maken. Brainstormen, uitproberen, lachen. Uiteindelijk hadden 4 mannen hun hele look voor de bruiloft compleet. Voor ons een feest om nooit te vergeten!

Een geheimpje bleef er wel. Want toen het kostuum van de bruidegom klaar was en hij kwam om het door te passen, was de bruid er niet bij. Die verrassing liet ze open voor de dag van hun trouwen.

Wil jij ook een onvergetelijke bruiloft dankzij de mooiste kleding en accessoires met een persoonlijke touch? Neem nu vrijblijvend contact op met De Stijlmeester.

Contact opnemen

webwinkel