Is een maatpak duur?

Is een maatpak duur?
100%
min
31%
Klik om scroll te activeren

Is een maatpak duur?

waarom je met een pak op maat kosten bespaart

Het is tijd om het idee los te laten dat een maatpak heel erg kostbaar is. Figuurlijk gesproken is het natuurlijk van grote waarde om een kostuum te dragen dat helemaal op maat voor jou gemaakt is. Maar is dat dan letterlijk duur? Nee! Ontdek waarom een maatkostuum van De Stijlmeester een investering is die juist kosten bespaart.

Maatpak vinden

Kwaliteit

Dat kwaliteit lang meegaat weet iedereen. Dit soort clichés zijn cliché omdat ze de waarheid vertellen. De stoffen waarvan jij ons je kostuum laat maken zijn allemaal gekozen om lang mooi te blijven. Ze behouden superlang hun soepelheid en hun glans en verkleuren niet.

Als je je pak af en toe laat stomen maakt je hart elke keer een sprongetje wanneer je het terugkrijgt: zo mooi!

Tijdloos

Mode is de waan van de dag. Als je op basis van mode een kostuum kiest, weet je zeker dat de snit en de kleur op een dag echt niet meer kunnen. Jammer toch? Omdat je je maatpak van De Stijlmeester laat vormgeven op jouw lijf én op wat bij jou past, krijg je een uitstraling die praktisch je hele leven mee kan. Zo bespaar je kosten met een maatkostuum.

Aan te passen

Kocht je bij ons een trouwpak of maatpak? Met een kleine aanpassing geef je het de look die bij het moment past, ook ná de trouwdag. Zoek een ander vestje uit, of combineer het met een andere kleur shirt of stropdas. Op de bruiloft van je broertje ziet niemand dat jij je trouwkostuum draagt, alleen dat je er supermooi uitziet. Je zakenrelaties reageren positief op je professionele look.

Misschien verandert er door de jaren heen wel iets aan je lichaam. Geeft niks, want het is vaak mogelijk je kostuum nog wat in te nemen of uit te leggen. De stof van je maatpak kan die veranderingen aan, en onze coupeuse levert hogeschoolwerk.

Werkelijke prijs

Al die argumenten voor een maatpak: je denkt vást dat we die noemen om goed te praten dat een kostuum op maat je veel meer kost. Maar als je de prijzen op onze website checkt, zul je zien dat het nauwelijks verschilt van een confectiepak. Onze basismaatkostuums zijn prachtig, en wat je daar allemaal aan extra’s bij wilt, is helemaal aan jou.

Kosten besparen met een maatkostuum

Door de goede kwaliteit, de tijdloze uitstraling en de mogelijkheid om je look met kleine ingrepen aan te passen, bespaar je jezelf de aanschaf van een nieuw pak. En voor het geld hoef je jezelf geen maatpak te ontzeggen. Laat je informeren en maak snel een afspraak, of kom even kijken in de winkel.

Afspraak maken

webwinkel