Jagers en verzamelaars

Jagers en verzamelaars

Op jacht naar een stijl die bij jou past

kom je terecht bij De Stijlmeester

In de lange periode voordat de landbouw werd uitgevonden, scharrelden onze voorouders hun kostje bij elkaar door te jagen en te verzamelen. Dankzij de vondst van graven van vrouwelijke jagers weten we trouwens dat het niet per se een rolverdeling tussen mannen en vrouwen was.

Als je naar de geschiedenis kijkt, bestrijkt de periode van jagers en verzamelaars ruim 90%. We zijn dus, evolutionair gezien, nog maar nét op een vaste plek neergestreken. En dat merk je nog steeds: jagen en verzamelen zit in ons DNA.

Komt een jager in de winkel

Ook als het op winkelen aankomt, heb je jagers en verzamelaars. De jager weet wat hij wil, maakt een efficiënte keuze en rent snel met de buit naar huis. De verzamelaar weet ook wat hij wil, maar laat zich onderweg graag verrassen en neemt de tijd voor het beste resultaat.

Ben jij een jager of een verzamelaar? Bij De Stijlmeester kun je terecht voor een pijlsnelle aankoop én voor zorgvuldig struinen. Wij zorgen ervoor dat de buit je altijd bevalt.

Dit is onze winkel

Snel vinden wat je zoekt

Je krijgt op onze website een goede indruk van wie wij zijn. Daar doen we ons best voor, want jij bent niet 13 in een dozijn, en wij zijn dat ook niet. We gunnen je een stijl die bij jou past en daarom vind je bij ons pakken, schoenen en accessoires die allemaal te combineren zijn. Als onze stijl matcht met die van jou, is bij ons je keuze snel gemaakt en heb je de buit zo binnen!

Accessoires

Je winkelt bij ons in no time een complete outfit bij elkaar. Want als je dacht dat we alleen topkostuums verkopen, heb je het mis. Ook als je geen maatkostuum nodig hebt, slaag je snel bij De Stijlmeester. Je vindt in onze winkel namelijk ook:

  • Ondergoed en sokken
  • Geuren
  • Schoenen en riemen
  • Horloges
  • Geschenkboxen

Allemaal in de stijl die je bij ons vindt: stoer, elegant en als je wilt met een vrolijke knipoog. Daarnaast hebben we ook dassen, strikken en bretels om je kostuum mee op te fleuren.

Onze accessoires

Maatpakken

Te midden van de collectie accessoires staan onze maatkostuums opgesteld. Wat dat betreft is de winkel een ‘toonzaal’ – we laten je zien wat we voor jou in huis hebben. Van meer ingetogen tot uitbundig, van klassiek tot tot stijlvol uniek: je ziet in 1 oogopslag dat wij ook voor jou het kostuum kunnen maken dat bij jou past.

Maatkostuum kijken

Laat je rondleiden

Onze winkel is onze toonzaal. Ga als een jager recht op je doel af, of… laat je als een verzamelaar inspireren door alle indrukken. Wij leiden je graag rond. Dat doen we ook als je een afspraak maakt om een trouwpak of maatpak aan te laten meten. We beginnen bij het beeld dat jij in je hoofd hebt, en laten je voorzichtig wat alternatieven en nuances zien.

De tijd vliegt voorbij als wij je rondleiden langs alle mogelijkheden, en uiteindelijk heb jij een kostuum waarvan ieder detail je eigen weloverwogen keuze is. Dat is een buit waar je jaren op kunt teren.

Met De Stijlmeester is de buit snel binnen

Het is duidelijk: de jager én de verzamelaar in jou komen tot hun recht in de winkel van De Stijlmeester. Heb je een accessoire nodig, of zoek je een passend geschenk? Loop bij ons binnen of shop even snel online. En wil je een maatpak dat echt bij jou past? Kom kijken in de winkel en maak direct een afspraak.

webwinkel