Keuzefeestje – het uitzoeken van een maatpak

Keuzefeestje – het uitzoeken van een maatpak

Een keuzefeestje - het uitzoeken van een trouwpak

Ken je dat verhaal van die bruidegom die bij De Stijlmeester een kostuum kwam uitzoeken? Die kneep ‘m behoorlijk. Hij dacht namelijk dat we hem tig kostuums zouden laten zien en dat hij daar dan uit zou moeten kiezen. Maar toen hij eenmaal lekker aan de koffie zat, ging het heel anders. Er kwamen mappen vol stoffen tevoorschijn in alle kleuren, patronen en materialen. En zo koos de bruidegom uiteindelijk stap voor stap zijn pak op maat.

Een supermaatkostuum

Trouwen doe je in principe maar één keer natuurlijk. Maar zelfs als je meer dan eens trouwt wil je er een vet feest van maken. En bij een superfeest hoort een supermaatkostuum. Daarvoor ga je naar De Stijlmeester.

Alles kun je kiezen

Nu zijn de meeste mannen niet gewend om een maatkostuum uit te zoeken. Een gewoon pak misschien wel, bij een van de bestaande pakkenwinkels. Je zoekt daar iets uit in je maat, en laat er eventueel nog iets aan verstellen. Meer niet.

Maar een maatpak is andere koek. Jouw unieke kostuum bestaat namelijk nog niet op het moment dat je de winkel binnenkomt. Binnen een paar uur ga je het zelf samenstellen. De stof, de voering, de zakken, de knopen en de vorm van de revers: alles kun je kiezen.

Keuzefeestje

Levert dat keuzestress op? Misschien eventjes, als de stoffenboeken opengaan. Wat veel mogelijkheden! Maar al snel wordt de keuzestress een keuzefeestje. Want met behulp van de tips van Arnold en Krijno bouw je stap voor stap aan het pak van je dromen.

Als je de eerste keuze voor een stof in een kleur eenmaal hebt gemaakt (en ja: er zijn ook andere mooie kleuren, maar jij hebt deze mooie gekozen) komt het proces vanzelf op gang. Met een drankje en een grapje en dan weer opperste concentratie stoom je rustig door.

Heerlijk al die opties, al die mogelijkheden. Kun je nagaan hoeveel beslissingen er in die winkels met confectiepakken eigenlijk vooraf al voor jou zijn genomen. Dit is veel leuker. Want met elke keuze leef je toe naar jouw trouwdag.

De voering van het jasje

De keuze waar de bruidegom vaak het langst over nadenkt, is die van de voering. De stof van de buitenkant is meestal niet bontgekleurd of supergewaagd. Maar met de voering van het jasje kun je veilig losgaan.

Met een patroon dat bij je past, misschien zelfs speciaal voor jou gedrukt, en boven je binnenzakken je naam genaaid, de datum of een spreuk (of gewoon alles), draag je de binnenkant van je jasje als een superpersoonlijke boodschap dicht op je huid.

En de prijs?

Om de prijs van je trouwkostuum hoef je het niet te laten. Hier (even naar beneden scrollen) staan de prijzen voor je op een rijtje. Kies dus voor een pak op maat, maak een afspraak en neem gerust familie of vrienden mee. We maken er een keuzefeestje van!

Maar natuurlijk wel!

Geldt dit alleen voor het kostuum van de bruidegom? Zeker niet! Ook wanneer je als gast wilt shinen van feestvreugde met een maatpak, krijg je bij De Stijlmeester een keuzefeestje. En een zakelijk maatkostuum? Dat is van hetzelfde laken een pak. Maar eh... dan van een ‘laken’ helemaal naar jouw keuze natuurlijk.

Keuzefeestje? Maak nu een afspraak.

Direct afspreken

webwinkel