Matchende maatkostuums kopen

Matchende maatkostuums kopen

Matchende maatkostuums – samen in stijl

Je stemt je trouwpak natuurlijk af op de kleding van je partner. Je kunt nog een stap verder gaan, en met je kleding laten zien dat jij ook hoort bij de mensen die het dichtste bij je staan. Of liever andersom: zij laten zien dat ze bij jou horen en met jou meevieren.

Dat kan met details, accessoires of een corsage. Maar je kunt ook eens overwegen om allebei (of allemaal!) een maatkostuum samen te stellen bij de Stijlmeester.

Twee families trouwen

Als je met elkaar trouwt, ‘trouwen’ er meer. Twee families en twee vriendengroepen raken met elkaar verweven. Die verbinding maak je op je trouwdag soms zichtbaar met een corsage, of door je naasten te vragen iets in jullie trouwceremonie te doen. Maar je kunt het ook doen met de kleren die je allemaal aantrekt.

Dresscode

Hier komt de dresscode om de hoek kijken. Meer dan ‘hoe het heurt’ is feestelijke kleding een teken dat je gasten blij zijn om op jouw feest te zijn. Ze dragen met hun uitstraling bij aan de sfeer en de feestvreugde. Hun kledingkeuze is een soort cadeau voor jou, zeker als je om een bepaalde kledingstijl vraagt. En jij van jouw kant kunt ze de gelegenheid geven om zich optimaal deel van het feestje te voelen.

Maatkostuum voor je kind

Trouwen jullie en hebben jullie kinderen? Hoe gaaf is het om de kinderen een matchend maatkostuum te laten dragen? Ook voor de minimaatjes kun je namelijk prima bij De Stijlmeester terecht. Ga je liever voor confectie, dan leveren we met plezier de bijpassende accessoires of details, zoals een vestje op maat, bretels of een passende stropdas of vlinderstrik. Ook een matchend maatshirt voor je kind is natuurlijk geen probleem.

De getuigen of je vriendengroep

Je hebt ze niet voor niets gevraagd: je getuigen staan dicht bij je. Misschien wil je dat wel laten zien door ze passende kleding te laten dragen. Een maatkostuum dat bij het jouwe past, of een terugkerend detail (voering, knopen, vestje, das) dat op jullie bijzondere connectie wijst.

Vader(s) van het bruidspaar

Brengt de vader van de bruid haar binnen? Zou daarbij niet een prachtig maatkostuum passen? Of misschien doen jouw ouders je wel jouw trouwkostuum cadeau. Neem je vader mee en laat hem zelf ook een feestelijk pak samenstellen!

Samen een kostuum samenstellen

Neem, hoe dan ook, gerust vrienden en familie mee als jij je trouwpak gaat samenstellen. Het is al lang niet meer zo dat dat gebruik alleen voor het uitzoeken van een trouwjurk geldt. We maken er een gezellige sessie van in onze winkel. Maar het kan ook bij je thuis natuurlijk! En is er een kleur van de jurk waarmee we rekening moeten houden? Alles kan!

Trouwkostuum samenstellen

webwinkel