Mix en Match in de Webwinkel van De Stijlmeester

Mix en Match in de Webwinkel van De Stijlmeester

Mix & Match in de Webwinkel

We hebben je graag in onze winkel natuurlijk, maar we begrijpen dat dat soms niet handig is. Niet getreurd: onze webwinkel zit boordevol gave, luxe en unieke artikelen en accessoires. En vlak ook de cadeaupakketten niet uit, waarmee je voor iedereen een passend en stijlvol geschenk samenstelt. We lopen hieronder een aantal items langs.

Trouwens: de webshop is ideaal om vanaf je luie bank te ontdekken wat we allemaal in onze collectie hebben. Makkelijke navigatie, lekker rechttoe rechtaan.

Open de webshop

Geschenkboxen

Unieke mensen verdienen unieke cadeaus. En die zijn bij De Stijlmeester heel simpel te vinden. Wat dacht je van comfortabele boxers met verrassende prints, Italiaanse sokken, een lekker luchtje of speelse manchetknopen? Onze speciale geschenkboxen zijn geselecteerd op stijl en authenticiteit, en dat levert verrassend mooie combinaties op. Je kunt ze ook gebruiken om een cadeaubon van dat beetje extra aankleding te voorzien.

Ondergoed en sokken

Comfortabel en zo fleurig als je wilt. Ook met je ondergoed en sokken onderscheid je je, al is het maar voor jezelf. Bekijk in de webshop de Italiaanse sokken van Carlo Lanza en van Effio. Onze boxershorts zijn van het Nederlandse merk Zaccini: een prettig zittende band, pijpjes die niet opkruipen en supergrappige dessins.

Horloges en armbanden

Van ons mag je gerust een horloge onder je maatkostuum dragen, ook op je trouwdag. Een prachtig klokje staat immers voor veel meer dan ‘tijd’, het is een accessoire. Kies een uniek houten horloge, een sportieve Fossil, of customize je uurwerk met een effen of juist fleurig horlogebandje. Ook onze armbanden van leer, koord, of kralen zijn sieraden om je pols.

Nu naar de shop

Strop, strik en bretels

Van iedere stof kunnen wij voor jou een stropdas (en pochet) laten maken. Maar ook onze prints mogen er wezen. Kleurrijk, gewaagd of juist klassiek. Check ze in de webshop. Daar vind je ook allerlei vlinderstrikjes, voor de afwisseling. Van hout en zelfs van beton. En wil je er eentje van stof? Kies een stof en wij laten er eentje voor je maken. Omdat bretels echt een statement zijn, vind je bij ons stijlvolle én verrassende ontwerpen.

Schoenen en riemen

We hebben er naam mee gemaakt: onze collectie unieke schoenen. De vrolijke en onderscheidende prints hebben we, op veler verzoek, inmiddels aangevuld met schoeisel van een klassieke uitstraling. En vooruit, we gooien ook schoenen van duurzaam kurk in de mix. Bij iedere schoen hebben we een bijpassende riem. Dat is nu eenmaal een ijzersterke combinatie. Ze laten zich uiteraard ook uitstekend los van elkaar dragen.

Cadeaubon

Is je vriend of vriendin helemaal weg van De Stijlmeester? Laat hem of haar zelf iets uitzoeken met een cadeaubon. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je weet dat iemand een trouwpak of maatkostuum bij ons gaat laten aanmeten. Dan zeg jij: “Hier, alvast een stukje kostuum.” “Laat de mannen van De Stijlmeester je ook kleur- of imagoadvies geven.” Of: “Alsjeblieft, bijpassende de schoenen krijg je van mij!”

Ga naar de webwinkel

Daar krijg je zin van

Betreed de webshop en dompel je onder in onze wereld van persoonlijke en speelse stijl. Misschien raak je wel geïnspireerd om net even een andere combinatie uit de kast te trekken. Of je vult je look aan met een nieuw accessoire. We zien je graag in de webwinkel van De Stijlmeester en pakken alle bestellingen persoonlijk in.

Hartelijke groet!

Arnold en Krijno

webwinkel