Stropdas en vestje in de stof van je schoenen

Stropdas en vestje in de stof van je schoenen

Schoenen en Stropdas in dezelfde Stof

Ja, het kan echt... als je schoenen van Pepe Milan draagt die gemaakt zijn van bedrukte stof, dan kunnen we je stropdas in hetzelfde materiaal uitvoeren. Dat levert geweldige combinaties op.

Afspreken met De Stijlmeester

Laat je outfit rijmen

Beroemde kunstenaars weten: je kunt beelden op elkaar laten rijmen. Als je op twee plaatsen in je schilderij dezelfde vorm of kleur gebruikt, doet dat wat met de ogen van de kijker. Bewust of onbewust valt het op, en het raakt je. Dus als jij een patroon of kleur terug laat komen in verschillende onderdelen van je outfit, speel je met de ogen van iedereen die je ziet. En daar hoef je echt geen kunstenaar voor te zijn.

Ook je gilet en je pochet

De originele stof van je Pepe Milanschoenen kan niet alleen in je stropdas worden verwerkt. We kunnen hem ook gebruiken voor je vestje. Als je dan nonchalant je jasje over je schouder gooit (een geliefde manier om de bruidegom op de foto te zetten), combineert het prachtig met je schoenen. Ook je pochet kan natuurlijk in deze stof worden uitgewerkt.

Stijlmeester, hoe kom ik hieraan?

In onze schoenencollectie vind je allerlei leuke schoenen van Pepe Milan. Het is dit Spaanse merk waarvan wij de exclusieve schoenenstoffen kunnen bestellen. We laten onze coupeuse in Groningen ermee aan het werk gaan: we hebben immers jouw maten. Check de foto’s voor het geweldige resultaat!

Foto's zien

Foto's zien

Foto's zien

Nog even dit...

Bij ons krijg je bij je maatkostuum de keuze uit allerlei geweldige schoenen, riemen, en accessoires. We geloven dat jouw persoonlijkheid kleurig én stijlvol voor de dag mag komen. Het hoeft helemaal niet super uitgesproken, maar dat kan natuurlijk wel. En wil je in plaats van een stropdas een vlinderdasje in dezelfde stof als je schoenen (en je gilet)? Roept u maar en wij maken het voor je.

webwinkel