Trouwfotografen zijn blij met De Stijlmeester

Trouwfotografen zijn blij met De Stijlmeester

Trouwfotografen zijn blij met De Stijlmeester

Trouwfotografen zijn blij als de bruidegom een kostuum van De Stijlmeester draagt! Want de bijzondere details, prikkelende combinaties en speelse twist maken onze trouwpakken super fotogeniek. En wij zijn blij met de trouwfotografen die ons vervolgens weer foto’s sturen waarop onze trouwkostuums prachtig zijn vastgelegd. Geshowd door de bruidegom, bewonderd door de gasten en als onderdeel van stralende huwelijksfoto’s.

De trouwdag van Sybren en Martine

Onlangs kregen we van trouwfotograaf Minke Kroeze de huwelijksreportage van Sybren en Martine toegestuurd. Met toestemming van het bruidspaar natuurlijk. Sybren draagt een bordeauxrood kostuum. Hij zei daarover: ‘eerst vond ik het stiekem nog wel spannend. Maar ik kreeg alleen maar leuke, lovende reacties. Iedereen vond het stoer, ‘een keer wat anders dan standaard.’ En -het belangrijkste natuurlijk- Martine vond het helemaal geweldig. Trots presenteren we je dan ook een serie prachtige foto’s van Sybren op zijn trouwdag. Van top tot teen Stijlmeester, tot in de kleine details.

Schoenen van Paulo Bellini

Van top tot teen... laten we bij de tenen beginnen. Sybren draagt schoenen uit onze collectie van Paulo Bellini. Deze handgemaakte Portugese schoenen zijn uitgevoerd in licht en soepel leer. Ze zijn niet alleen mooi, je draagt ze met het grootste gemak van de ochtend tot in de kleinste uurtjes. Ook op de dansvloer. En ligt de trouwdag achter je? Dan pas je ze aan onder ieder kostuum of gewoon bij je jeans. Ook bordeauxrode schoenen dragen? Wij kunnen ze makkelijk voor je bestellen.

Het bordeauxrode trouwpak

Trouwkostuums in blauw, zwart en bruin kun je bij De Stijlmeester ook krijgen. Maar gelukkig zijn ook andere kleuren (al voelen ze gewaagd) steeds normaler. Want als jou een bordeauxrood maatpak nou eens supermooi staat? Of een groen trouwpak? Je ziet aan Sybren wat een bijzondere kleur met je doet. Je straalt ervan.

God is in the details

Je ziet het als je goed kijkt. Elk detail van de Stijlmeester-trouwkostuums is het gevolg van een zorgvuldige keuze door de bruidegom. Sybren koos voor een sportieve look van zijn jasje, dankzij revers met inkeping (notch lapel) en de schuine zak aan beide kanten. De kleur van het gilet geeft een informele draai aan het geheel. Het gilet heeft bovendien - dat adviseren we altijd bij dubbelknoops - revers. De grijze ruit van het gilet correspondeert mooi met het grijze knoopsgat in de rever en de mouwen van het jasje. Let ook op de initialen van Sybren in de mouw van het overhemd, in dit geval in het rood. Denk je eens in: wat zou jij gaaf vinden in de uitvoering van je pak?

In vervoering door de voering

Niet alleen over de buitenkant van je trouwpak denken we samen na. Ook voor de voering zijn legio mogelijkheden. Houd je het sober, of maak je het spannend? Kies je voor een voering met een speelse opdruk of houd je meer van een patroon? We hebben allerlei stoffen in een veelheid van kleuren en patronen om uit te kiezen. En je kunt, echt, ook je eigen voering laten printen. Van je trouwkaart bijvoorbeeld, of een familiewapen, noem maar op. En aan de binnenkant boven het zakje kun je elke tekst laten borduren die je maar wilt.

Jasje uit en nog steeds de mooiste

Shinen zonder jasje? Dat kun je bereiken met custom bretels over je maatoverhemd. Maar als je een driedelig kostuum draagt, doe je het met in je gilet. We laten dat voor je maken in 1 of meerdere stoffen zodat je look extra cachet krijgt. Maar aan Sybren zie je wat het doet zodra je jasje uit is. Nog steeds prachtig en feestelijk gekleed. En let ook op de prachtige stropdas die hij bij zijn kostuum heeft uitgekozen. Net als de manchetknopen vind je ze trouwens in onze webshop.

Een feestelijke geur

Als Minke Kroeze ook geur kon fotograferen zou ze ongetwijfeld hebben ingezoomd op het parfum dat Sybren tijdens zijn trouwdag droeg. De kruidige, feestelijke geur van De Zotte die hij kocht in de winkel van De Stijlmeester. Iedereen die het bij ons aan de Astraat 8 in Groningen ruikt, zegt hetzelfde: “wat ontzettend lekker”.

Tot in het gouden uur

Het stralende middelpunt ben je sowieso, als je op je trouwdag heel veel van elkaar houdt. Dat gold zeker voor Sybren en Martine! Maar zeg nou zelf, de manier waarop ze eruit zien (Martine in een jurk van De Bruidssalon en Sybren in een kostuum van De Stijlmeester) dragen daar een behoorlijk steentje aan bij. Van begin tot eind met veel gevoel gefotografeerd.

Meer prachtige trouwfoto’s zien?

Bezoek meteen onze portfolio:

Naar portfolio

Meer foto's trouwpak Sybren zien

webwinkel