Van De Zotte – Gebruik de kracht van geur

Van De Zotte – Gebruik de kracht van geur

Van De Zotte - Gebruik de kracht van geur

Niets is zo verweven met emotie en herinnering als geur. Iedereen met een redelijk functionerend reukorgaan en dito verbeeldingskracht heeft wel van die momenten waarop een vleug parfum een geladen herinnering oproept. Aan een vervlogen tijd, of aan een persoon, een situatie.

Geur als extra dimensie aan je uitstraling

Parfumeurs maken dankbaar gebruik van de krachtige associaties die we aan geuren verbinden. Wij mensen dragen graag luchtjes omdat we daarmee een extra dimensie aan onze persoonlijke uitstraling kunnen toevoegen.

Eentje die bij je past

Je zoek natuurlijk wel een geur die aansluit bij wie je bent. Dat kun je testen: als een geur echt bij je past reageert een ander met ‘wat ruik je lekker’. En als het gewoon een lekker luchtje is zegt de ander dát. Dus wil je krachtig uitstralen wie jij bent, dan kies je een passend eau-de-parfum.

Geen 13-in-een-dozijn

Omdat we bij De Stijlmeester 100% gaan voor het uitdrukken van jouw unieke persoonlijkheid in wat je draagt, hebben we naast accessoires ook geuren in onze collectie opgenomen. Geen 13-in-een-dozijn, want dat ben jij ook niet, maar echte niche-geuren.

Van De Zotte, Nederlands parfum

Naast exclusieve parfums van bekende modehuizen zoals Givenchy, Bvlgari en Calvin Klein, hebben we ook twee geuren van het Van De Zotte in onze winkel. Dat Nederlandse parfumhuis brengt geuren op de markt die verbonden zijn met de geschiedenis van Nederland.

Stoer Hollands

De parfums van Van De Zotte zijn gebaseerd op het romantische beeld van de Hollanders die de wereldzee bevoeren en met dijken en molens vruchtbare landbouwgrond aan de zee ontworstelden. Stoere kerels dus, vandaar dat het krachtige en karaktervolle geuren zijn.

Lekker ruiken dus

Een mooi verhaal natuurlijk. En wat Krijno over deze geuren zegt? Ze zijn lekker! Natuurlijk gaat het daar vooral om: lekker ruiken en dát doe je met de selectie exclusieve parfums van De Stijlmeester.

webwinkel