Vernieuwde website: nu met webwinkel

Vernieuwde website: nu met webwinkel

Wat je ziet is wat je krijgt

Heb je al gezien dat onze website is verfraaid en uitgebreid? What you see is what you get bij De Stijlmeester. Niet alleen in onze winkel in Groningen, maar ook online krijg je dus een goed beeld van de unieke persoonlijke stijl die je van ons kunt verwachten.

Uitbreiding met webwinkel

De belangrijkste vernieuwing die je op onze site tegenkomt, is de webwinkel. Alle accessoires voor jou op een rijtje, met een paar simpele kliks te bestellen. Handig toch?

Extra accessoires

Wat je ook ziet, is het aantal accessoires dat erbij is gekomen. We hebben onze collectie uitgebreid met nieuwe merken horloges, schoenen, armbanden, sokken en geuren. Allemaal om jou nog meer persoonlijke keuze te geven.

Geschenkbox: luxe en leuk

En vergeet ook de unieke geschenkboxen niet. Het is plotseling niet moeilijk meer om een cadeau voor die jarige, gepromoveerde of pasgetrouwde man te vinden. Verrassend en gewoon sjiek.

Foto’s

Het aantal foto’s in ons portfolio neemt fantastische vormen aan. Dankzij al die (vooral) bruidsfotografen en bruidsparen kun jij je laten inspireren, en je verbazen over alle details die mogelijk zijn.

Alles in de stijl van De Stijlmeester

Je krijgt wat je ziet bij De Stijlmeester. En wij genieten ervan om je welkom te heten. In de winkel, op de beurs en op onze website. Laat je ons weten wat jij ervan vindt?

Naar de webwinkel

webwinkel