Voering met eigen afbeelding voor in je maatkostuum

Voering  met eigen afbeelding voor in je maatkostuum

Een betekenisvolle binnenkant voor je jasje

gebruik een eigen afbeelding in je maatkostuum

De voering van je jasje is natuurlijk meer dan praktisch. Hij voegt ook iets toe aan de uitstraling van je maatkostuum. En bij De Stijlmeester kun je nu zelfs je custom voering laten maken van een foto of afbeelding die je zelf aanlevert.

Niemand ziet de binnenkant van je jasje, maar jij weet uiteraard wel wat je draagt. Met een eigen voering geef je je maatpak extra betekenis. Ideaal voor een betekenisvolle dag zoals je bruiloft.

Ontdek meer over de functie van voering:

  • beschermt jou en je jasje
  • zorgt voor comfort én schoonheid
  • geeft extra betekenis aan je pak

Je kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken om je pak te laten aanmeten.

Nu een afspraak maken

of krijg vrijblijvend advies

Voering was bedoeld als bescherming

Voering heette ooit nog voedering. Je hebt er niets aan dat te weten, maar het laat wel een leuke link zien met het woord foedraal. Zoals een foedraal een bekleed omhulsel is waarmee je datgene wat je erin stopt beschermt, was voering bedoeld om je lichaam extra te beschermen.

Tegen de kou

Voering beschermt als eerste tegen kou. Een goede laag bont aan de binnenkant van de winterjas hield bijvoorbeeld de Russische Tsaren warm. De arbeiders moesten het met stro doen. En onze voorouders beschermden zich op koude dagen en tijdens schaatstochten met een laag kranten onder hun kleren.

Bescherming van je jasje zelf

Toch zit er ook voering in dunne jasjes en zomerse maatkostuums. Dat is omdat voering niet alleen de drager beschermt maar ook het jasje zelf. De stiksels waarmee de stukken stof aan elkaar zijn genaaid. slijten als ze langs je bewegende lichaam glijden. De voering gaat slijtage tegen.

Voering voor comfort en schoonheid

Naast praktische bescherming tegen kou en slijtage zorgt de voering van je jasje ook voor comfort en stijl. Comfort omdat je het veel makkelijker aantrekt, en klasse omdat je het tot in de puntjes hebt gestyled.

Het glijdt makkelijker aan

Dankzij de gladde stof waarmee je jasje aan de binnenkant is bekleed, glijden je armen en bovenlijf er makkelijk in. (Daarom zit er ook een gladde stof aan de binnenkant van de broek van je pak.) Het zit ook lekkerder, vooral wanneer je kostuum van iets stugger materiaal is gemaakt.

De binnenkant maakt je jasje mooier

Je koopt je maatkostuum om er goed uit te zien. Maar… als je een voering voor je jasje uitzoekt die perfect past bij de stof van je pak, is de kans toch groot dat je zo’n beetje de enige bent die dat weet? Klopt! Maar denk je eens in hoe het voelt als je het kostuum uit de kast haalt en aantrekt en je ziet die prachtige voering. Jij weet dat je maatpak tot in de details áf is, en dat geeft een topgevoel.

Voeg extra betekenis toe met een afbeelding in je voering

We houden bij De Stijlmeester van unieke maatkostuums, persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom bieden we je talloze opties met voeringstoffen in alle kleuren en de meest bijzondere patronen. Maar we deden pas echt een rondedansje toen we de mogelijkheid kregen om jou je eigen voering te laten ontwerpen. We geven je een paar voorbeelden van wat we aan custom voeringen hebben mogen laten maken.

Brandweerauto

Toen bruidegom Nico bij ons kwam voor een op maat gemaakt trouwpak, kwam al vrij snel zijn vrijwilligerswerk ter sprake. Hij werkte voor de vrijwillige brandweer. Ze hadden als team net een antieke brandweerauto gerestaureerd. Toen hij trots de foto op zijn telefoon liet zien, zeiden wij meteen: is dat niet iets voor de voering van je jasje? En dat was het. Op een van de trouwfoto’s laat hij trots de voering van zijn jasje aan de trouwfotograaf zien.

Foto's zien

Trouwkaart

Bruidegom Martijn en zijn bruid Lilo kondigden hun trouwen aan met een prachtige kaart. Toen we het hadden over de mogelijkheden voor de voering van zijn jasje, had hij een bijzonder verzoek: het laten uitvoeren met het patroon van de trouwkaart erop. En om het helemaal af te maken, voorzagen we de voering van een sjieke goudkleurige bies.

Stropdas

Trouwens… de stropdas van Martijn is ook uitgevoerd in het patroon van de trouwkaart. Want wat voor de voering geldt, geldt ook voor das en pochet. Handig toch, dat wij van De Stijlmeester onze eigen dassen kunnen laten maken. Als je zou willen kunnen we zelfs het ringkussen laten maken in de stof die jij kiest, of het lint voor in het trouwboeket, alles voor de mooiste match.

Foto's zien

Bestel ook een maatkostuum met 100% unieke voering

Kom je jouw unieke maatkostuum of trouwpak bij ons uitzoeken? Je zult je verbazen over de prachtige uitwerking van de mooie voering die wij in huis hebben. Als je dat wilt helpen wij je om jouw jasje nog persoonlijker te maken met een custom voering.

Nu een afspraak maken

Tel: 050 - 2600 808

webwinkel