Accessoires

Accessoires schoenen en riemen

Schoenen en riemen

Comfortabel én schitterend

Op je trouwdag doe je als bruidegom niet even je schoenen uit. Ondertussen verwisselt de bruid nonchalant haar hakken voor flatjes. Daarom moet jouw schoeisel lekker zitten. In onze winkel hebben we een uitgebreide collectie comfortabele én schitterende schoenen.

Fasten your eh… riem

Je kostuum is niet af als je er geen mooie riem bij draagt. En je riem is pas mooi als hij aansluit bij je schoenen. Komt dat even mooi uit: bij onze collectie schoenen verkopen we kwaliteitsriemen in bijpassende kleuren en ontwerpen.

Accessoires ondershirt

Ondershirt

Draag een ondershirt!

Soms heb je wat extra warmte nodig. En als het te warm is, hoeven ze je zweet natuurlijk niet te zien. Je trouwdag is al spannend genoeg om je daar ook zorgen over te moeten maken. De oplossing: draag een ondershirt. Niet te warm, niet te koud, precies goed!

Maar draag geen ondershirt!

Maar dan wel zo’n onzichtbare, van NOSHIRT. Want je wilt geen naden zien. Dit Nederlandse bedrijf biedt al 10 jaar lang 'een onzichtbaar laagje comfort onder je kleding’. Luxe zonder concessies. Dus wat past er nou beter onder een maatshirt van De Stijlmeester?

Accessoires manchetknopen

Manchetknopen

Gewoon elitair

Prachtig hoe de manchetten van je maatshirt onder je kostuum uitkomen. Voeg er mooie manchetknopen aan toe, en je staat in een eerbiedwaardige traditie. Want al rond 1600 droeg de Franse elite deze echte mannensieraden. Zegt Wikipedia.

Knoop in je mouw

Onze partner Lindenmann heeft manchetknopen in allerlei vormen en kleuren. Maar we laten ze ook zelf vervaardigen. Zodat ze matchen bij je Shoelia schoenen, je riem en je bretels bijvoorbeeld. En, tromgeroffel… binnenkort kun je bij ons ook unieke houten knopen vinden!

Accessoires sokken

Sokken: Carlo Lanza

Kwaliteit en schoonheid

Je wilt kwaliteit én schoonheid. Dat snappen we. Daarom vind je in onze collectie de sokken van Carlo Lanza. Handgemaakt in Italië. En altijd in kleur die bij jouw outfit past. Als je ze eenmaal gedragen hebt willen je voeten niets anders meer. En jij bent letterlijk van top tot teen in stijl.

Er zit liefde in
Carlo Lanza sokken worden vervaardigd in een atelier in Brescia, Italië. Op zijn webpagina geeft hij zelfs tips hoe je goed voor zijn sokken moet zorgen. Met andere woorden: er zit liefde in. En straks misschien jouw voeten!

Bekijk de video

Accessoires horloges

Houten horloges: HOT&TOT

Stuk voor stuk uniek

Een one of a kind horloge dat je met trots kunt dragen? De houten horloges van dit Nederlandse merk zijn stuk voor stuk uniek. Want ieder stuk hout heeft zijn eigen structuur. Persoonlijk dus en altijd bij de tijd.

Een boom voor een horloge

Wij vinden Hot & Tot een aanwinst voor onze collectie. En voor de wereld ook trouwens: want voor ieder verkocht klokje laten ze ergens ter wereld een boom planten.

Accessoires bretels

Bretels

Je hebt een streepje voor, zelfs 2!

Jij kunt best je eigen broek ophouden. Maar waarom zou je het onze bretels niet laten doen? Ze voegen zoveel toe! Stel je de ohh’s en ahh’s eens voor als je jasje ‘per ongeluk' openvalt of, doe eens gek, wanneer je het uittrekt en mensen zien dat je zelfs over die details hebt nagedacht!

Mooie materialen

Vind jouw bretels in de collectie van onze hofleverancier Lindenmann. Of laat ze matchen met je schoenen en je riem: want we kunnen ze in precies dezelfde print laten maken. Liever stijlvolle lederen bretels? Kan ook! Het houdt niet op. Alleen je broek ;)

Accessoires

Houten strikje: Woodiful

In plaats van een …

Uitstraling = Maatpak + Overhemd + …! Je wilde stropdas invullen, toch? Maar kijk eens wat een mooi alternatief! Uniek, hout en handgemaakt, dat zijn de strikjes van Woodiful. In verschillende vormen en verschillende houtsoorten.

Je hoeft niet te strikken

Door de verschillende soorten stof en de verschillende kleuren hout is er altijd een strikje om je outfit helemaal af te maken. En strikken? Ho maar! Je bevestigt ‘m eenvoudig met een (stevig) elastiekje.

Accessoires

Onze cadeaubon voor imago en/of interieur

Wie maak jij blij met een nieuw imago of interieur? Nee, te gek natuurlijk. Maar je kunt jouw vriend, vriendin, ouders, broers of zussen … ja, wie dan ook … wel heel blij maken met een cadeaubon. De cadeaubon van De Stijlmeester is de ideale aanzet om na te denken over een nieuw imago of interieur. En hoe hij besteed kan worden, dat bepaal jijzelf.

Voor elk bedrag en maar liefst twee jaar lang in te wisselen voor advies en ondersteuning. Dus, twijfel niet langer en bestel vandaag nog de cadeaubon van jouw keuze.

Bestel eenvoudig door het gewenste bedrag in te vullen. Na betaling sturen wij de persoonlijke cadeaubon naar jouw huis. Een echte surprise, die wij ook nog eens mooi verpakken in een speciaal koffertje.

Bestel nu!
De Stijlmeester Cadeaubon … een nieuw imago of interieur begint hier!
Heb je speciale wensen? Twijfel geen moment en neem contact met ons op!

En tot slot een lekker exclusief geurtje


Als men aan Nederland denkt, komt de molen al gauw in gedachten. En dat is eigenlijk vrij logisch, aangezien een groot deel van het Hollandse landschap te danken is aan het gebruik van windmolens. De grond onder onze voeten noch de rijkdom waarin wij leven, hadden nooit zo waardevol kunnen zijn als in het verleden niet ruim 10.000 prachtige molens ons land bewerkten. Helaas zijn er hier momenteel nog maar zo’n 1200 van over.

Wij koesteren het ambacht van de Hollandse molenaar en daarom hebben wij een parfum ontwikkeld met de prachtige mix van geuren die ontstaat uit de specerijen die vroeger door de molens werden gemalen. Voor moedige mannen die niets uit de weg gaan. Voor mannen die de strijd met de elementen aangaan, maar genieten van haar oogst, haar wind en haar regen. Herinneringen en geuren van een rijke historie komen samen in deze parfum. MILLS is onze manier van terug in de tijd reizen naar de Gouden Eeuw.

Bezoek onze winkel

Alle accessoires bekijken?


Kom dan naar onze winkel in Groningen en bekijk het gehele assortiment van de accessoires.

Heeft u speciale wensen twijfel geen moment en neem contact met ons op!

webwinkel