Over ons

  • Over ons
  • Over ons
  • Over ons
first link alt second link alt

De Stijlmeester

Heel Nederland

Onze thuisbasis is Groningen, en we hebben klanten door heel Nederland. Ze bezoeken ons in onze winkel, of wij komen bij ze thuis of op de werkvloer.

Wil je:

  • een maatpak of een trouwpak?
  • leren hoe je je imago en uitstraling kunt beïnvloeden?
  • een interieurontwerp waarin je je thuisvoelt?

Dan ben je bij De Stijlmeester aan het juiste adres!

Zichtbaar maken wie jij bent

“Hoe het hoort en hoe het moet” is prachtig als uitgangspunt. Maar het gaat om jou en jij bent uniek. Dat maken we zichtbaar. In ons advies, in onze ontwerpen en in het maatpak dat we je helpen uitkiezen.

We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten: dat voel je. Jij bent op je gemak, en zult aangenaam verrast zijn met het resultaat.

Maak dus gebruik van ons feilloze gevoel voor kleur en stijl, zodat jij kunt uitstralen wie je bent op de manier die bij jou past.

Krijno Zwerver

Mijn naam is Krijno Zwerver. Ik ben een gepassioneerde imago- en interieuradviseur. Een vrolijke optimist in een creatief jasje.

Na mijn MBO opleiding (administratief/commercieel) heb ik achttien jaar gewerkt binnen het notariaat tot ziekte mij dwong over mijn leven na te denken. Wie ben ik? Wat wil ik?

De inzichten die hier uitkwamen, bleken mooie aanleidingen te zijn om samen met Arnold ons bedrijf 'De Stijlmeester' te beginnen. Ik heb namelijk een passie voor kleding en interieur. Jij, als persoon, staat hierin helemaal centraal. We zoeken net zo lang tot we jouw thuis - letterlijk en figuurlijk - teruggevonden hebben. Want ‘thuis is waar je hart ligt’, toch?

Wat is er dan (h)eerlijker om ambassadeur van De Stijlmeester te zijn? Met mijn oprechte mening en empathisch vermogen probeer ik jou te laten stralen. En groeien, in dat wat jij echt bent. In wie je bent; jijzelf. Mijn missie is geslaagd wanneer jij jezelf weer mooi voelt. Jij durft te laten zien wie je bent. Dat jouw plek ook daadwerkelijk jouw plek is.

Durf jij deze persoonlijke ontdekkingsreis samen met mij aan?

Kleurrijke groet,

Krijno Zwerver

Krijno Zwerver Krijno Zwerver

Arnold Fontijn

Mijn naam is Arnold Fontijn: een optimistisch mens en overstromend van creativiteit.

Ik ben een betrokken imagoconsultent en interieurontwerper.

Achttien jaar heb ik in de horeca gewerkt en mezelf en anderen mooie momenten mogen bezorgen. Prachtige jaren, maar het werd tijd voor iets anders. Ik ging mensen helpen aan de juiste baan en bedrijven aan de juiste mensen. In de tussentijd bouwde ik mijn grootste hobby uit door een opleiding tot interieurontwerper te gaan volgen.

Wederom een mooie periode, alleen een vast contract zat er voor mij niet in. Dus ging ik verder. In mijn werkverleden was ik in aanraking gekomen met de effecten van kleur en stijl in kleding en de uitwerking daarvan op de uitstraling van mensen naar hun omgeving. Gaandeweg ontdekte ik ook dat er een verband is tussen persoonlijke voorkeuren voor kleur en stijl in het interieur. En dan is één + één heel duidelijk twee.

Door te werken vanuit mijn gevoel, oprechte interesse in mensen en het stellen van de juiste vragen kan ik je letterlijk en figuurlijk laten zien wie jij bent, wat bij jou past en wat jij mooi vindt. Ik geef je inzicht in jezelf, waardoor je met zekerheid en vertrouwen kiest voor wie je bent, weet wat je uitstraalt en in welke omgeving jij je prettig voelt. Want wat is er mooier om mensen te helpen dit inzicht te krijgen?

Durf jij deze persoonlijke reis samen met mij aan te gaan?

Kleurrijke groet,

Arnold Fontijn

Arnold Fontijn Arnold Fontijn
De Stijlmeesters

Meer weten over onze manier van werken?


Je krijgt bij ons altijd advies op basis van onze expertise in kleur en styling. Van daaruit ontdekken we samen met jou wat bij jouw persoonlijkheid past.

Contact opnemen
webwinkel