Pak op maat van De Stijlmeester

Een pak op maat: laat zien wij jij bent!

Welkom bij De Stijlmeester in Groningen, hét adres voor een persoonlijk pak op maat. Arnold Fontijn en Krijno Zwerver staan voor je klaar om jouw pak volledig aan te laten sluiten op wie jij bent en hoe je over wilt komen. En daarbij is eigenlijk vrijwel alles mogelijk. We bekijken samen met jou wat voor soort pak je graag wilt. Ook de stoffen en details zijn volledig op jouw wensen af te stemmen.

'Persoonlijke ontdekkingsreis'

Het ontwerpen van een pak op maat zien wij als een persoonlijke ontdekkingsreis die we samen met jou aangaan. Wat wil je uitstralen? Wat voor stoffen, details en pasvorm wil je? We zoeken samen met je uit wat je uit wilt stralen!

Een persoonlijk pak op maat: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wanneer je ervoor kiest om een pak op maat te laten maken bij De Stijlmeester, dan kies je voor een pak wat met de hand gemaakt wordt van hoogwaardige materialen. Met een collectie van meer dan 1000 stoffen en dessins is de keuze reuze. En ook de pasvorm is volledig op jouw wensen af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat het pak aansluit op jouw lichaam en persoonlijkheid zodat het pak goed zit én je er goed uitziet. Wij helpen je bij het maken van een verpletterende indruk. Met onze pakken is succes gegarandeerd!


Stel jouw pak eenvoudig samen
  • Pak op maat van De Stijlmeester

Laat zien wie je bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wanneer je interesse hebt in een pak op maat van de Stijlmeester, komen wij graag bij jou thuis of op het werk langs. We leveren onze pakken voornamelijk aan klanten in het Noorden van Nederland, maar ook wanneer je geïnteresseerd bent in een een mooi pak en je wat verder weg woont, komen wij graag bij je langs. Laat daarom gerust je gegevens achter, wij bespreken graag onze mogelijkheden met je. Uiteraard is het ook mogelijk om bij onze winkel in Groningen langs te komen.


Stel jouw pak eenvoudig samen
pak op maat

Laat hieronder je gegevens achter voor meer informatie

Contact gegevens

Logo de Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel:050 - 2600 808
Mail:
KvK:54720303
webwinkel