• 050 - 2600 808

Pak op maat van de Stijlmeester

Waarom een pak op maat?

Slechts 10% van de mannen heeft een geschikte lichaamsbouw voor confectiepakken. Voor de overige mannen zit vaak de colbert te strak, zijn de mouwen te lang of zit de broek te wijd. Maar omdat kleren de man maken, is het belangrijk om een pak te kiezen wat wél goed past bij jouw lichaam. De Stijlmeesters kunnen je hierbij helpen. Wij zijn hét adres voor een pak op maat en we helpen je graag aan een pak wat volledig past bij jouw lichaamsbouw en daarnaast voldoet aan al jouw wensen.

 

Volledig naar jouw wensen

Wanneer je ervoor kiest om een pak op maat te laten maken bij de Stijlmeesters, dan kies je voor een pak of shirt wat met de hand gemaakt wordt. De materialen die wij gebruiken voor het maken van jouw pak, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Samen met jou zoeken we uit wat  voor soort pak er het best bij jouw lichaamsbouw past. Onze pakken zijn er in verschillende varianten, dus er zit altijd een geschikt pak voor je bij. Maar niet alleen het soort pak stemmen we met je af. We kijken bijvoorbeeld ook naar jouw kleurtype en bepalen samen met je wat voor kleur het pak moet gaan worden. Hierbij voorzien we je graag van advies. Samen zorgen we ervoor dat het pak goed zit, er goed uitziet en dat je er een verpletterende indruk mee kunt maken. Met onze pakken op maat, is succes verzekerd. En dat voor een prijs die gelijk is aan een standaard confectiepak.


Maak direct een afspraak

pak op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wanneer je interesse hebt in een pak op maat van de Stijlmeester, komen wij graag bij jou thuis of op het werk langs. We leveren onze pakken voornamelijk aan klanten in het Noorden van Nederland, maar ook wanneer je geïnteresseerd bent in een een mooi pak en je wat verder weg woont, komen wij graag bij je langs. Laat daarom gerust uw gegevens achter, wij bespreken graag onze mogelijkheden met je. Uiteraard is het ook mogelijk om bij onze winkel in Groningen langs te komen.


Maak direct een afspraak

pak op maat

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *Contact gegevens

Logo de Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel:050 - 2600 808
Mail:
KvK:54720303