• 050 - 2600 808

Pak op maat laten maken prijs bij de Stijlmeester

Prijs pak op maat laten maken

Een pak op maat laten maken is vaak erg prijzig. Maar bij de Stijlmeester vind je pakken op maat voor de prijs van een confectiepak. Zo kan ook jij ervaren wat een pak op maat met jouw uitstraling kan doen. De pakken van de Stijlmeester worden volledig op jouw wensen afgestemd. Wil je bijvoorbeeld een single of double breasted pak? En wil je liever een strak of een wat losser model? We stemmen het allemaal met je af. Ook op het gebied van kleuren en materialen hebben wij vele mogelijkheden. Met een collectie van ruim 1000 verschillende stoffen en designs zit er altijd wat tussen wat bij de uitstraling past die jij met jouw pak wil bereiken. Pak op maat laten maken prijs? Hieronder vind je er meer informatie over.

 

Hoe worden onze prijzen opgebouwd?

Voor de handgemaakte pakken die je bij de Stijlmeester kunt laten maken, kun je uit veel verschillende soorten stoffen kiezen. Het prijsverschil onstaat bij onze pakken vooral door het soort stof wat ervoor gebruikt wordt. Benieuwd naar de prijzen van de pakken die wij op maat maken? Bekijk dan onze pagina maatpakken of neem contact op voor meer informatie.


Meer informatie over pak op maat laten maken prijs

pak op maat laten maken prijs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Pak op maat laten maken door de Stijlmeester? Wij bespreken graag de mogelijkheden eens met je. Wanneer je dit wenst, kunnen wij ook bij jou thuis of op het werk langskomen. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het Noorden van Nederland, maar ook wanneer je niet in het Noorden van Nederland woont, komen wij graag eens bij je langs. Wil je liever langskomen in onze winkel? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Onze winkel is gevestigd in Groningen. Wij voorzien je graag van een pak wat aan al jouw wensen voldoet. Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie.


Maak direct een afspraak

pak op maat laten maken prijs

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *Contact gegevens

Logo de Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel:050 - 2600 808
Mail:
KvK:54720303