Pak op maat laten maken prijs bij De Stijlmeester

Prijs pak op maat laten maken

Een pak op maat laten maken is vaak erg prijzig. Maar bij De Stijlmeester vind je pakken op maat voor de prijs van een confectiepak. Zo kan iedereen ervaren wat een pak op maat met je uitstraling doet. De pakken van De Stijlmeester worden volledig op jouw wensen afgestemd. Hierbij is vrijwel alles mogelijk, want je kunt bij ons kiezen uit meer dan 1000 verschillende stoffen en dessins. We adviseren je graag over welke kleuren en welke dessins bij jouw kleurtype passen. Ben je bijvoorbeeld wat ingetogen van jezelf? Of juist wat meer uitgesproken? We nemen het allemaal mee in ons advies. Ook de pasvorm stemmen we helemaal af op jouw wensen en lichaamsbouw. Zo helpen we je bij het maken van een verpletterende indruk. Pak op maat laten maken, wat kost het? Hieronder vind je er meer informatie over.

Hoe zijn onze prijzen opgebouwd?

Het prijsverschil van de op maat gemaakte pakken van De Stijlmeester ontstaat voornamelijk door het soort stof dat we gebruiken. Benieuwd naar de prijzen van de pakken die wij op maat maken? Bekijk dan onze pagina maatpakken of neem contact op voor meer informatie.

Ik wil meer informatie
  • Pak op maat laten maken prijs bij De Stijlmeester

Laat zien wie je bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de prijs van een pak op maat? Wij bespreken graag de mogelijkheden eens met je. Wanneer je het fijn vindt, kunnen wij ook bij jou thuis of op het werk langskomen. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het Noorden van Nederland. Maar ook wanneer je niet in het Noorden van Nederland woont, komen wij graag eens bij je langs.

Wil je liever langskomen in onze winkel? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Onze winkel is gevestigd in Groningen. Wij voorzien je graag van een pak wat aan al jouw wensen voldoet. Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie.


Ik wil meer informatie
pak op maat laten maken prijs

Laat hieronder je gegevens achter voor meer informatie

Contact gegevens

prijs pak op maat

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel:050 - 2600 808
Mail:
KvK:54720303
webwinkel