Peaky Blinders trouwpak laten samenstellen door De Stijlmeester

Wie kent ze niet?

Je hebt hem vast gekeken (en anders zou je dat echt eens moeten overwegen): de serie Peaky Blinders. Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een bende in Birmingham in de 19e eeuw. Deze bende werd gekenmerkt door de typische kleding die zij droegen. Een driedelig pak, lange jas, leren laarzen, een pocketwatch en natuurlijk hét bekende petje: de Peaky Blinders Cap. Nu draag je misschien liever geen leren laarzen op je bruiloft, maar deze Engelse heren wisten zich altijd smaakvol te kleden. Daarom wordt er bij ons steeds vaker gevraagd naar een Peaky Blinders trouwpak.

Een Peaky Blinders trouwpak is net even wat anders. Het straalt klasse uit maar tegelijkertijd heeft het ook een stoere uitstraling. Kan je bij ons terecht voor zo'n trouwpak? Zeker!


peaky blinders trouwpak

Accessoires maken het af

Je kan er niet omheen, zeker niet bij een Peaky Blinders trouwpak. De accessoires zorgen ervoor dat jij die unieke uitstraling krijgt. Veel accessoires kan je vinden in onze webshop. Heb je een speciale wens voor een accessoire die je niet in onze webshop kan vinden? Geef het dan aan, we zijn namelijk ster in het vinden van de meest bijzondere attributen om toe te voegen aan jouw trouwpak.

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Stel dan nu je trouwpak alvast samen via onderstaande knop en neem contact met ons op.


Stel jouw trouwpak samen
Peaky Blinders trouwpak laten samenstellen door De Stijlmeester

Vragen?

Ben jij eruit? Wordt het een trouwpak van De Stijlmeester? Of heb je misschien nog wat vragen? Je mag natuurlijk altijd eerst even contact met ons opnemen om al je vragen te stellen!

Contact formulier

Contact gegevens

Logo de Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel: 050 - 2600 808
Mail:
KvK: 54720303
BTW: NL002132976B74
webwinkel