• 050 - 2600 808

Referenties & Gastenboek

Trouwpak op maat

20 april 2019
5,0

Echt een aanrader. Super lieve mensen en ze helpen goed. Heb zelf nog nooit een pak gehad, maar hij is echt super geweldig mooi geworden. Bedankt!

John Huyben

Een tien met een griffel

13 april 2019
5,0

Een mooi colbert met een fraai combinerend overhemd. Waar vind ik dat? Een winkelpand in Groningen. Naam De Stijlmeester. Binnenlopend ontmoet ik Arnold en Krijno. Een warm welkom. Ze presenteren zo veel mogelijkheden, combinaties en kleuren dat je er prettig duizelig van wordt. Aan alles merk je dat ze hun werk leuk vinden. Zes weken later een mailbericht. Je colbert en overhemd liggen klaar. Ik haal af, nog wat passen en meten, en keer huiswaarts. Gelukkig, geen confectie. Wel kleding op maat, naar smaak en in stijl. Zo doen Meesters van Stijl dat. Complimenten De Stijlmeester. Een tien met een griffel.

Aart Jan de Geus

Top geregeld!

10 april 2019
5,0

Top service. Ik kan er verder weinig van zeggen. Ook voor de mensen die nooit een pak dragen, zoals ik, wordt alles vakkundig en rustig door genomen met goede kennis van zaken! Alles is mogelijk of wordt mogelijk gemaakt. Na het samenstellen van het pak was de wens om een los stuk stof bij te bestellen. Dit werd geregeld en direct verstuurd naar het adres waar het heen moest. Kortom een echte aanrader!

David Slomp

Bedankt Arnold en Krijno!

23 maart 2019
5,0

Door de tip van een vriend een bezoek gebracht aan De Stijlmeester om mijn trouwpak samen te gaan stellen. Meteen werden we heel vriendelijk ontvangen en zowel Krijno als Arnold luisteren heel goed naar wat je wil en wat je smaak/stijl is. Letterlijk alles kan je zo krijgen zoals je zelf wil. De Stijlmeester regelt het voor je. Mannen heel erg bedankt voor jullie hulp, gastvrijheid en advies. Ik heb nu een pak wat gewoon perfect is en helemaal zoals ik het wil. Ga zo door!!

Gertjan Brouwer

Bruiloft

14 maart 2019
5,0

Je wordt erg vriendelijk en met voldoende ruimte voor eigen inbreng aan de hand genomen om een pak samen te stellen. Er zijn namelijk veel keuzes te maken, ook in zaken waar je nog nooit bij stil hebt gestaan en waarbij je eigenlijk niet weet wat de voor en tegens zijn. Maar door de persoonlijke aanpak en de duidelijke uitleg zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen. Je krijgt niet alleen een pak dat op maat gemaakt is, maar dat ook echt bij je past. Daarbij worden ook nog eens alle bijkomende zaken zoals sokken en schoenen voor je geregeld. Ik kan deze plek aan iedereen aanraden.

Age Boelens

Wanneer je met je pak naar buiten loopt twijfel je geen moment meer ...

24 januari 2019
5,0

Na verschillende trouwpakken van Krijno en Arnold te hebben gezien bij vrienden en bekenden heb ik zelf ook gekozen voor een stijlvol pareltje op maat van de Stijlmeesters! Een mailtje en een telefoontje later was er snel een afspraak gemaakt voor het samenstellen van pak. Een aantal maanden voor de trouwdatum met een klein gezelschap naar de knusse winkel in Groningen gereden om eens een mooi pak samen te stellen. Dat kan toch niet moeilijk zijn? Maar dan komen er opeens honderden stoffen en patroontjes voorbij! Waar te beginnen? Gelukkig komen dan beide heren met hun adviezen en ervaring om de hoek. Ze helpen je op een rustige manier bij het maken van een eerste schifting in alle mogelijkheden. Na een tijdje wikken en wegen zijn dan de kleuren en patronen gekozen en kan het invullen van de details beginnen. Ook hier krijg je een groot aantal voorbeelden te zien en de nodige adviezen van beide heren. Wanneer alle vragen zijn beantwoord en de keuzes zijn gemaakt wordt je natuurlijk nog even zorgvuldig opgemeten zodat het pak ook daadwerkelijk als gegoten komt te zitten. Na een paar weken wachten mag je dan eindelijk komen om te passen en te bekijken. En waar mijn ogen een perfect pak zagen, zien de heren toch nog wat details die anders moeten! Het pak ging nog een laatste keer langs het atelier en bij de tweede pas sessie zat het pak werkelijk nog beter! Om af te ronden voorzien De Stijlmeesters dan nog in een selectie prachtige schoenen, riemen en andere accessoires, zodat je jezelf bij hun in de zaak voor de spiegel als complete bruidegom kunt bewonderen! Wanneer je met je pak en alle bijbehorende zaken naar buiten loopt twijfel je geen moment meer of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt! Het mag duidelijk zijn: ik heb de complete selectieprocedure en pas momenten als zeer prettig ervaren. Krijno en Arnold weten waar ze het over hebben en begeleiden je door het hele proces. Ze behoeden je op subtiele wijze voor het maken van verkeerde keuzes, bijvoorbeeld door je te adviseren over kleuren die passen bij je huidtint of kleuren en materialen die juist goed samengaan met de eerder gemaakte keuzes. Ook het advies over de accessoires is mij zeer goed bevallen. De woorden van de fotografe waren niet voor niets: “Waarschijnlijk de mooiste trouwschoenen die ik dit jaar heb gezien, of misschien wel ooit heb gezien.” Ik kan iedereen aanraden zijn trouwpak op maat bij de Stijlmeesters samen te stellen!

Gerben Veldhuis

Mijn witte trouwpak with a touch of gold

27 december 2018
5,0

Daar sta je dan een aantal weken voor je bruiloft en je denkt, ach een pak heb ik zo. Had wel wat wensen, maar een wit pak dat haal je zo ergens. Nou, vergeet het maar. Ik stond in winkels, maar nergens het wit wat ik wilde hebben. Ik kwam uiteindelijk bij De Stijlmeester terecht. Eigenlijk al te laat, want een maatpak laten maken, daar gaat wel wat tijd in zitten, begreep ik nu pas. Maar de heren hebben alle zeilen bijgezet om het voor mijn bruiloft op 7-7-17 in orde te maken. Wat een keus in kleuren, stoffen, knoopjes, ritsjes enz enz. Nooit bij stil gestaan. Ook in de kleur wit, wat ik wilde, was er genoeg en ook het wit wat ik in mijn hoofd had (nou ja, mijn vrouw dan...). Met de goede adviezen, alles perfect gecombineerd! Kun je met een gerust hart aan de heren overlaten. Alles opgemeten en besteld. Spannend of alles op tijd klaar zou zijn. Maar dat hebben de heren ook weten te regelen. Toen het pak er was, gelijk passen en de wijzigingen die nog moesten om het perfect te laten zitten, werden geregeld. Manchetknopen, schoenen, sokken, het hele pakket op en top geregeld! Ik kan alleen maar zeggen dat het echt het pak was wat ik wilde hebben en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ik ben nu 1,5 jaar getrouwd en het pak al op 5 feestjes weer aangehad en het zit nog steeds als gegoten. Een pak voor het leven! Arnold en Krijno super bedankt! Ook namens Andréa

Pieter Barels

Bruiloft 18-08-2018

27 december 2018
4,0

Mijn pak en onze schoenen was een succes voor onze bruiloft we hebben veel complimenten gekregen!!! Bedankt.

Jan-Willem en Loes

Wat een feest!

10 december 2018
5,0

Na een tip bij de Stijlmeesters terecht gekomen. (Nou ja, eigenlijk gedwongen heen gestuurd door de bruid) Wat een geweldige service! Ik kon bijna niet kiezen tussen al die mooie stoffen. Gelukkig had ik mijn kleine stijlmeester Nick mee. Ook moeders deed even een klein onderonsje met de heren en daar werd een prachtig pak geboren. En na wat pasmomenten was daar dan de grote dag...…met gezonde spanning het pak aan en naar mijn aanstaande vrouw. (gelukkig geoefend met het strikken van de mooie das) Ik kan jullie zeggen dat het pak zeer goed in de smaak viel bij de bruid. (al zag zij er ook fantastisch uit) Al met al kun je stellen dat de heren van de Stijlmeesters echt geweldig werk afleveren. Een echte aanrader voor elk pak.

Jan Philips

Dank jullie wel!

3 december 2018
5,0

Met recht noemen Arnold en Krijno zich "De Stijlmeesters". Ze denken goed mee met een prachtig pak samenstellen, geven goed kleuradvies en als je iets wilt wat waarschijnlijk niet mooi wordt brengen ze dat heel subtiel ;) het resultaat: een prachtig uniek trouwpak. Helemaal mijn eigen smaak. Als mijn bruid nu nog geen ja gaat zeggen weet ik het ook niet meer ;) Arnold en Krijno: nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie ervaring en dit mooie pak!

Benny Niemeijer

Bedankt!

27 oktober 2018
5,0

Via de bruidsbeurs in de Euroborg ben ik de stijlmeesters tegen gekomen. Dit viel direct in de smaak, door hun persoonlijke aanpak en gastvrije omgang. Tijdens de eerste afspraak is er veel tijd genomen om een man, met weinige stylische ervaring, toch een mooi pak te laten kiezen. Uiteindelijke is het een prachtig pak geworden en hebben ze er echt voor gezorgd dat alle puntjes op de 'i' stonden. Enorm bedankt!

Marc Greuter

Trouwpak op maat

15 oktober 2018
5,0

Via een vriend die enthousiast was over de Stijlmeester ben ik bij Krijno en Arnold terecht gekomen. Met niet meer dan een idee van een stijl (jaren 30), een gevoel (wel eigentijds en vlot) en dat het anders dan standaard moet zijn ben ik bij de Astraat nr 8 naar binnen gelopen. Hier voel je je meteen thuis thuis en hier hebben Krijno en Arnold mij fantastisch geholpen welke stoffen het beste bij mij passen en hebben we precies het pak gecreëerd dat bij mij past. Met mooie details als initialen op de manchet, persoonlijk bericht aan binnenkant van colbert en knoopsgaten in de themakleur van de bruiloft is het een uniek en persoonlijk maatpak geworden. Ik wil de heren dan ook bedanken dat ik op mijn bruiloft heb kunnen stralen in een schitterende maatpak!

Peter Dreier

Trouwpak op maat

21 september 2018
5,0

Super gastvrij, vriendelijk en spontaan. Alles is mogelijk zelfs de dingen waar je zelf niet aan zou denken bij het laten maken van een maatpak. Toppers!

Stefan Lichtendonk

Ontzettend bedankt!

9 september 2018
5,0

Ik ontmoette jullie op een trouwbeurs en we raakten in gesprek. Ik wist het meteen zeker! Ik wil op mijn trouwdag een trouwpak van jullie dragen. Nu mijn pak klaar is en de grote dag nadert, heb ik hier geen seconde spijt van gehad! Mijn pak is heel mooi geworden en ook ben ik geweldig geholpen door Arnold van De Stijlmeester! Ook als ik vragen had of ik wilde tussentijds van gedachten wisselen met Arnold, kon ik altijd meteen bij hem terecht! Geweldige service en we hebben er samen iets heel moois van gemaakt! Nogmaals enorm bedankt voor alles!!

Rob Bijker

Bedankt!

4 september 2018
5,0

Dankzij de Stijlmeesters heb ik tijdens ons huwelijk een prachtig pak aan gehad. Oprechte aandacht en een professionele kijk op maatpakken heb ik enorm kunnen waarderen. Waar het bij andere zaken vaak om het weg zetten van zoveel mogelijk pakken gaat, nemen Krijno en Arnold alle tijd om er voor te zorgen dat je een pak hebt die aan al je wensen voldoet. Ook bij een maatje meer of minder. Niets is onmogelijk en waar nodig wordt er zelfs een externe coupeuse ingehuurd om het pak passend te maken. Het pak gaat de deur niet uit voordat het voldoet en dat voor een uitstekende prijs. En zelfs nadat het pak bij hun het pand heeft verlaten krijg je nog ondersteuning middels een zeer duidelijk filmpje over hoe je diverse stroppen kunt leggen. Echt perfect en ik raad dan ook iedereen aan die een mooi pak wil hebben contact te zoeken met “de Stijlmeesters”. Ze maken echt het verschil!

Wouter Eiting

Trouwpak op maat

3 september 2018
5,0

Ik heb dankzij deze twee mannen een geweldig trouwpak gekregen voor 14 september. Ik ben helemaal vol lof over deze toppers! Ze zijn vol style en passie bezig met hun beroep en kijken echt wat bij de persoon past en kan. Nogmaal bedankt boys voor mijn geweldig pak!

Kevin Buiter

Trouwpak op maat

30 augustus 2018
5,0

Zeer mooi trouwpak laten maken door de Stijlmeester! Het resultaat mag er zeker zijn, en ook nog met mooi bijpassende schoenen van Shoelia! Ze nemen alle tijd voor je, zeker aan aanrader voor iedereen die iets unieks wil!

Geertjan Gremmer

Trouwpak op maat

27 augustus 2018
5,0

Daar liepen we dan.. op de trouwbeurs in de Euroborg in Groningen. Inspiratie opdoen voor onze grote dag van 14 juni 2018. Zonder verwachtingen liepen wij tegen de mannen van de Stijlmeester aan. Hun enthousiasme over het samenstellen van een persoonlijk maatpak en de vele mogelijkheden overtuigde mij dat dit precies was wat ik zocht. Al snel hadden we een afspraak staan. Gewoon bij ons aan huis! Daar kwamen ze, de hele bus volgeladen met ál de mogelijkheden… Na een gezellige middag was er een geheel uniek pak samengesteld waarin ik een beetje ‘out of the comfort zone’ moest gaan. Maar wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een supergaaf pak! De schoenen van Shoelia maakten het helemaal af! Al met al een geweldige ervaring opzich.. Op de grote dag zelf voelde ik mij helemaal goed en uniek in dit prachtige pak! Naast de bruid stond ook ik in het middelpunt. De gasten stonden versteld! Zoek jij ook een persoonlijk maatpak? Dan moet je bij de Stijlmeester zijn!

Nils Berlijn

Trouwpak op maat

26 augustus 2018
5,0

Hoe ben ik bij de Stijlmeester terecht gekomen? Er vond een trouwbeurs plaats in de toenmalige Euroborg. Bij binnenkomst zagen wij meteen al de stand staan van de heren. Tevens had ik al eens op de website gekeken en sprak het concept me meteen al aan. Later heb ik contact gezocht via email en van daaruit is het allemaal gaan lopen. Wat ik erg fijn vond is dat de eerste afspraak bij mij thuis plaats vond. Ze hadden heel veel soorten pakken en stoffen met zich meegebracht. Toen dacht ik bij mezelf.... Dit wordt geen makkelijk opgave, dit mede doordat ik zelf nog niet wist hoe mijn maatpak eruit zou moeten gaan zien. De heren hebben me naar mijn voorkeuren gevraagd en toen ging het eigenlijk vanzelf. Ze hebben me uitstekend geadviseerd en zijn zo tot een prachtig resultaat gekomen. Erg fijn dat ik mijn eigen smaak en stijl kon verwerken in mij trouwpak en prachtige details aan kon brengen zoals stiksels, kleuren en accessoires zoals schoenen en bijpassende riem. De instructievideo die ik meekreeg voor het strikken van de das was ook een enorme uitkomst. Ik wil de heren hartelijk danken voor het advies en de goede samenwerking om tot dit prachtige resultaat te komen.

Harry Kuipers

Trouwpak op maat

17 augustus 2018
5,0

Ik ben de Stijlmeester op meerdere beurzen tegengekomen voordat de eerste aanmeetsessie plaatsvond. Op één van de beurzen zelfs nog een das gewonnen :) Daarbij ook direct de knoop doorgehakt om bij de heren mijn trouwpak te laten ontwerpen. De aanmeetsessie was in Stadskanaal(voordat hun eigen winkel in Groningen open ging). In een prettige/informele setting hebben we in 2,5 uur het pak samengesteld. Ik had vooraf geen idee wat er ging gebeuren... maar je kunt tot elk detail alles aan je pak aanpassen, tot aan de garen van de stiksels. Vervolgens een aantal pas sessies in hun winkel in Groningen gehad die hebben geresulteerd in een super resultaat. Over 2 week is de bruiloft en alles hangt al twee weken hier in de kast, ruim op tijd klaar dus. Altijd snel/makkelijk contact gehad en ze doen er alles aan om te zorgen dat het pak zo is als jij wilt. Ik raad Stijlmeester aan aan iedereen die op zoek is naar een maatpak! (Ook voor niet trouwpakken)

Bart Kruiger

Trouwpak op maat

15 augustus 2018
5,0

Ik kwam voor het eerst in contact met De Stijlmeesters op een beurs in 'De Postwagen' in Tolbert. De klik was er er meteen vanaf het eerste moment! Krijno en Arnold hebben immers dezelfde passie, kleurrijk en vrolijk! Uiteindelijk wist ik eigenlijk wel meteen dat ik hier een trouwpak samen wilde laten stellen. Na 10 seconden nadenken was de eerste oriënterende afspraak dan ook snel gemaakt. Een paar week later kwamen ze langs in een heerlijk klein kamertje waar alles net paste, geen probleem gaven ze aan! Het was slechts een oriënterend gesprek.. Toch hadden ze wel heel veel spullen al meegenomen aangezien ze mij dusdanig enthousiast vonden dat ook zij meteen het gevoel hadden dat dit een match made in heaven was! Na een paar minuten wat gezellig chitchatten waren we al gelijk bezig met het samenstellen van mijn trouwpak. Hoe meer kleurrijke details hoe beter! Ik wil bij deze de Stijlmeesters heel graag aanbevelen! Advies op maat, mooi pak en hele gezellige mensen met veel kennis en kunde! Bas Hermse

Bas Hermse

Trouwpak op maat

14 augustus 2018

20 juli 2018 was voor ons een onvergetelijke dag. We kregen veel complimenten over hoe wij, het bruidspaar, er uit zagen. Wanneer we de foto's terug bekijken zien we zelf ook dat we er mooi uit zagen. Ook ik kreeg veel complimenten over mijn pak, en mijn vrouw was ook aangenaam verrast over het pak! Het is best wel spannend om vanuit niks een pak samen te stellen maar met jullie hulp is dat perfect gelukt. Alle details maken het pak op zich wel bijzonder. Bedankt voor jullie hulp en het mooie pak! Groet Erica en Harrold

Harrold Mager

Trouwpak op maat

11 augustus 2018
5,0

Ik heb mijn trouwpak bij de stijlmeester laten maken. Een pak die ik nooit draag maar het is gelukt. Ik ben zo blij met de kleur en de eenvoud van alles..de bijzondere details maken het af. We hebben een prachtige dag gehad en heb zoveel complimenten gekregen. Je voelt je gelijk op je gemak als je de winkel binnen loopt en er word met je meegedacht...onze complimenten. Jullie hebben mede erdoor gezorgd dat onze dag onvergetelijk word. Lieve groet Robert en Alie Bakker Ter Apel

Robert Bakker

Trouwpak op maat

27 juli 2018
5,0

Een trouwpak op maat en geheel naar eigen smaak? De mannen van de stijlmeester helpen je met veel liefde en passie voor het vak. Waardoor je een pak krijgt die tot in detail helemaal naar jou wens samengesteld is.

Erik Jan en Fennalie

Uitstekende service

20 juli 2018
5,0

Na enige tijd geleden een paar schoenen gekocht te hebben bij Shoelia in Veenendaal bleek de beschermlaag van de schoenen op enkele plekken los te gaan laten. Op de site had ik ondertussen gezien dat Shoelia samen gegaan was met De Stijlmeester in Groningen, aangezien ik in de provincie Groningen werk was dit voor mij logistiek een prima locatie. Na contact gehad te hebben met Casandra van Shoelia, vertelde zij mij dat ik de schoenen in Groningen om kon ruilen. Bij de Stijlmeester werd ik geholpen door Arnold, die mij zonder problemen aan een paar nieuwe stijlvolle schoenen heeft geholpen. Een uitstekende service die mij veel vaker naar De Stijlmeester zal gaan brengen. Mijn volgende pak wordt er een van jullie. Bedankt.

Martin van der Worp

Trouwpak op maat

15 juli 2018
5,0

Via een vriend bij jullie terecht gekomen voor een trouwpak. Ben heel erg tevreden over jullie services. Ik vond het ontzettend leuk om zelf het trouwpak te kunnen samenstellen met advies van jullie. Het is een prachtig pak geworden met te gekke schoenen waar iedereen het nog over heeft :)

Jan Otto Schutte

Trouwpak op maat

14 juli 2018
5,0

Met mijn lengte moest ik voor een maatpak gaan, maar daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Bij het samenstellen van mijn pak stond ik versteld van de vele mogelijkheden die er waren. Daarnaast kreeg ik bij het samenstellen goede uitleg en adviezen van de heren van de Stijlmeester. De service is daarnaast ook prima! Ik had bij het inlopen een nieuwe veter nodig voor één van mijn schoenen en deze had ik binnen een dag in huis!

Gerbrand Spaans

Trouwpak op maat

6 juli 2018
5,0

Ik heb de mooiste dag van mijn leven in een zelf samengesteld trouwpak van de stijlmeesters gehad. Het hele voortraject heb ik als zeer prettig ervaren. Lekker vertrouwd in eigen huis samen met mijn getuigen (broers)en vader de vele keuzes maken welke er bij het zelf samenstellen van een pak komen kijken. Wanneer wij er zelf niet uitkwamen of qua stijl de verkeerde kant op dreigden te gaan dan brachten Arnold en Krijno ons weer op het juiste pad. Het eindresultaat was boven mijn eigen verwachtingen. Ook heb ik gehoord dat de familieleden van de bruid vooraf behoorlijk gespannen waren of allemaal wel goed zou komen. Maar zodra ze mij zagen was dit voorbij, allen waren zeer positief verrast toen ik uit de auto stapte om mijn bruid op te halen. Ook de rest van de dag heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen van de gasten / fotograven en zelfs het personeel van onze trouwlocatie. Arnold en Krijno nogmaals hartelijk dank!

Jorrit van der Veen

Maatpak

14 juni 2018
5,0

Als vader van de bruidegom heb je toch wel een erebaantje. Daar hoort vanzelfsprekend een prachtig pak bij. Zoonlief had op de trouwbeurs met jullie gepraat. Afspraak gemaakt bij ons thuis want het pak voor de bruidegom moest geheim blijven. In no-time was ons huis veranderd in een toonzaal van zoveel verschillende stoffen in nog meer kleuren, het duizelde mij best wel. Daarbij kwamen nog tientallen vragen: welke kleur, hoeveel knoopsgaten, in welke kleur gestikt enzovoort, enzovoort. Dat je voor een pak zoveel keuzes kon maken!? Flabbergasted! Maar in een gezellige sfeer, heel veel adviezen, kom je er toch wel uit. Mooi vond ik dat je ondanks de zee van advies, toch het idee blijft houden dat het jouw eigen keuzes zijn. Daarna werd het nog moeilijker: wachten tot het pak klaar was. Dan doorpassen, ik wist niet dat het woord bestond. Ik was toen al heel tevreden, en na een kleine aanpassing zat het pak helemaal als gegoten. Niet gewend om een pak te dragen, voelde ik me toch comfortabel en superfeestelijk. De complimenten waren niet van de lucht. Ik ben heel blij met de keuze voor de Stijlmeester.

Leo Lemstra

Trouwpak op maat

10 juni 2018
5,0

Ik heb de stijlmeesters gekozen op aanbeveling van een goede vriend. Het is erg goed bevallen, ik heb een trouwpak laten maken en met hun goede en leuke inzichten (veel keuze) is dat super gelukt, ik zou het zo weer doen. ------------- Aanrader dus :)-------------

lukas alk

Trouwpak op maat

29 mei 2018
5,0

Nog 2,5 week te gaan en dan is de grote dag voor ons. Afgelopen weekend mijn maatpak wezen halen in de zaak van De Stijlmeester, nog even wezen passen en de eerste complimenten mogen ontvangen door aanwezige klanten. Een pak wat me als gegoten zit dat was toch nog wel iets wat nog heel ver weg leek toen de mannen voor het eerst bij mij thuis kwamen en mij de keuze gaven uit honderden soorten stofjes en nog eens honderden kleuren moest ik daar een pak van gaan maken?. Maar samen met Arnold en Krijno, en een aantal tips van mijn zwager hebben we een ontzettende leuke avond gehad en het allerbelangrijkste we hebben een ontzettend mooi pak samengesteld zoals er nog geen in de wereld is. Dat is een van de mooie dingen van De Stijlmeester, ze nemen de tijd voor je en laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Ook al heb je er zelf helemaal geen verstand van je komt er zeker uit. Absoluut een aanrader voor iemand die een uniek pak zoekt. Mannen bedankt!!

Wubbo Schaub

Trouwpak op maat

29 mei 2018
5,0

Ik kwam voor het eerst in contact met de Stijlmeester op de PIT Trouwbeurs in Stadskanaal en er was direct een klik! En ik wist voor mezelf direct bij Krijno en Arnold wil ik mijn trouwpak samenstellen. Ik vind het zeer waardevol dat de jongens van de Stijlmeester met je meedenken en ik heb nooit geweten dat er zoveel mogelijk is qua kleuren en stoffen. Arnold en Krijno zijn pas tevreden als jij dat ook bent hier is klant nog echt koning. Tevens is het samenstellen van een trouwpak met hun een feestje! Ik zou de Stijlmeester zeker bij andere mensen aanbevelen omdat ze echt de tijd voor je nemen en je helpen aan een uniek maatpak. 20 juli 2018 is onze grote dag en kijk er erg naar uit. 1 ding weet ik zeker aan mijn trouwpak van de Stijlmeester zal het niet liggen.

Mark Peters

Maatpak

19 mei 2018
5,0

Wat zie jij er goed uit!? Als ik een van mijn pakken van De Stijlmeester draag, krijg ik regelmatig enthousiaste complimenten. Ik heb inmiddels drie pakken door Krijno en Arnold laten maken, waaronder mijn trouwpak. Het samenstellen ervan is elke keer een feestje. Ik heb voor De Stijlmeester gekozen, omdat zij zo?n grote variatie bieden in stoffen en design. Beide mannen denken goed mee hoe je je eigen persoonlijkheid kunt vertalen in wat je draagt. En we delen dezelfde humor. Ze weten al mijn kromme gedachtes te integreren in het ontwerp. Dat gaat van keuze in stoffen en snit, tot in de kleine details, zoals knoopsgaten en verborgen grapjes. Met een pak van De Stijlmeester maak je een statement. Je laat zien wie je bent. Of dat nu uitgesproken of ingetogen is. Bovendien zitten de pakken perfect en heel comfortabel. Ik kan De Stijlmeester van harte aanbevelen!

Ben de Graaf

Trouwpak op maat

30 april 2018
5,0

Ik kwam in contact met de stijlmeesters, via de bruidswinke in stadskanaal waar mijn aanstaande haar trouwjurk vandaan heeft. De heren kwamen bij mijn ouders thuis met heel veel mapjes en boeken, wist niet dat er zoveel soorten stof en kleuren bestaan. Het werd een hele leuke avond en we waren er snel uit mede doordat de heren met de juiste adviezen kwamen. Mijn vader heeft ook meteen maar een pak aan laten meten. Nog 2,5 week en dan is de grote dag. Maar aan mijn pak zal het niet liggen, vooraan de kleine details die doen hem het. Ik zal iedereen die een pak moet hebben de stijlmeesters aan bevelen. Wat je krijgt echt een pak die bij jou past en niemand anders heeft er een, dus zeer uniek.

Bert Bousema

Trouwpak op maat

10 maart 2018
5,0

Ik ben ik contact gekomen met de Stijlmeester door schoenen te kopen voor mijn bruiloft in Veenendaal bij Shoelia. En hoe mooi is het dat ze nu samen in Groningen een winkel gaan openen. Meteen bij het eerste telefoongesprek voelde het goed en vertrouwd. Op de dag dat we de eerste afspraak hadden kwamen er giga veel stofjes, printjes en motiefjes op tafel. En dan moet je een keuze maken?.. Gelukkig kom je met een hele dosis humor en geduld tot een mooi kleurrijk resultaat. Nadat je het pak hebt samengesteld moet je enkele weken wachten tot het pak voor jou gemaakt is. En dan het doorpas moment. Alles waarvan je dacht ?oh?. kan het wel? valt op zijn plek! IK hebt het mooiste pak van de hele wereld! Mijn bruiloft kan daar door niet meer stuk Groetjes Hugo,

Hugo Ploeg

Trouwpak op maat

19 februari 2018
5,0

Na bijna 13 jaar samen zijn heeft Mirte mij eindelijk zover gekregen om te gaan trouwen. Na dit besluit stond het voor ons vast dat het het een bruiloft moest zijn met een knipoog naar de jaren 40 50. Na een paar winkels te hebben bekeken kwamen we de Stijlmeester tegen op het internet. Na telefonisch contact kwam ik er achter dat de Stijlmeester op afspraak bij je thuis komt. Dus afgesproken met Krijno en Arnold. Op de avond dat ze langs kwamen hadden de heren heel veel voorbeeld stalen bij zich om een keus uit te kunnen maken. Ondanks de enorme keuzes die er zijn hebben de heren van Stijlmeester goede begeleiding gegeven waardoor de beslissing snel was genomen. Het was een erg gezellige en ontspannen avond. Na een aantal weken kwam de Stijlmeester langs om het pak te laten passen. En het zat goed. Na deze ervaring kan ik het aanraden om op deze manier een maatpak te laten aanmeten. Groeten, Gert Jan

Gert Jan Dallinga

Trouwpak op maat

5 februari 2018
4,5

Wij hebben samen voor de heren van De Stijlmeester gekozen, omdat het passen van trouwpakken in een winkel, hoewel met veel keus, niet helemaal de juiste klik gaf. De Stijlmeester gaf de belofte om een volledig uniek en bij mij passend pak samen met mij, ons, te ontwerpen. Dat heeft 't ook echt opgeleverd: een pak dat echt bij mij als persoon past en als gegoten zit. De eerst keer dat Joanne en ik elkaar zagen op de trouwdag waren we allebei sprakeloos, zo mooi vonden we elkaar. Ook van veel gasten kreeg ik te horen dat mijn pak echt prachtig was, inclusief de details als initialen in de mouwen en gifgroene boodschap aan de binnenkant van het jasje. :-) Ik heb dus op mijn eigen bruiloft Arnold en Krijno al aanbevolen, meermalen, en blijf dat doen. Arnold is namelijk naast een vakman ook gewoon een fijne vent om op bezoek te hebben!

Jordi Jongbloed

Trouwpak op maat

28 november 2017
5,0

Omdat ik graag een maatpak wou en geen zin had om langs winkels te gaan kwam ik De Stijlmeester tegen op het internet. En na email contact had ik er vertrouwen in dat het goed zou komen. Toen ze langs kwamen met al hun stoffen en ideeën hebben we samen een mooi en uniek pak uitgezocht passend bij de schoenen die ik graag wou (ook besteld via hun). Mijn maatpak was tot de puntjes afgewerkt tot aan de houten knopen. Zelfs toen ik een week voor het trouwen ook nog een houten stropdas wou gingen ze hun best doen om dat te regelen, waarna ik ook nog een mooie houten stropdas had. Op mijn trouwdag was ik op en top "Vintage" mede door De Stijlmeester!! Heren bedankt voor alles!

Ludolf Boven

Trouwpak op maat

7 november 2017
5,0

Dankzij de heren had ik op mijn trouwdag een prachtig en uniek pak. Ik kan De Stijlmeester van harte aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne samenwerking!

Johan Mulder

Trouwpak op maat

7 november 2017
5,0

Op een trouwbeurs ben ik de Stijlmeester tegen gekomen. Toen het uiteindelijk zo ver was om een pak uit te zoeken, heb ik contact gezocht met de Stijlmeester. Zij komen bij je thuis om alles rustig te bespreken en alle kleurstellingen te bekijken. Ze weten precies wat bij je past en wat niet. Ze zijn rustig en nemen de tijd tot alles perfect is. Uiteindelijk is er een perfect mooi pak uitgekomen, waar er maar 1 van is. Toen de trouwdag was aangebroken voelde ik me uniek in mijn ''pakkie'' en iedereen gaf er complimenten over. Ik zal de Stijlmeester aan iedereen aanbevelen. Echt top!!

Martin Kramer

Maatpak

28 september 2017
5,0

Prachtig maatwerk-pak samengesteld samen met de mannen van De Stijlmeester. Vooral de kleurstelling had ik nooit zelf overwogen (licht bruin pak met een zachtgroene bloes), maar past juist heel goed! Wat fijn is, ik draag niet vaak pakken, maar in dit maatwerkpak voel ik me heel prettig!

Henk M

Interieurontwerp

26 september 2017
5,0

5 jaar geleden zijn wij naar een nieuwbouwwoning verhuist. Hoewel het een prachtig huis is, voelde het alsof er iets ontbrak, net dat beetje gezelligheid. En omdat we van plan waren om een kindje te adopteren hebben we de stijlmeesters gevraagd om een ontwerp te maken voor zowel de woonkamer als de kinderkamer. Ze namen uitgebreid de tijd en probeerde onze (heel verschillende) stijlen te verwerken in een prachtig ontwerp. Inmiddels is de kinderkamer af en zijn wij super blij en enthousiast. Met de woonkamer zijn we nog bezig, maar we weten nu al dat het prachtig gaat worden. Dit hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken!

Maarten en Krista Smeets

Trouwpak op maat

6 september 2017
5,0

Ik was al gelijk enthousiast over De Stijlmeester maar ook eigenwijs omdat ik in de veronderstelling was dat maatwerk en bij je thuis duur is en wij moesten wel op het budget letten. Maar na het in diverse winkels niet mijn maat en kleur te hebben kunnen vinden toch met hun afgesproken. Wat een keuzes werden mij voorgelegd maar kreeg ook goede adviezen om zo het juiste pak samen te stellen. Ook het doorpassen was gewoon bij mij thuis. Wat was ik trots op mijn pak en wat heb ik me er heerlijk in gevoeld op onze trouwdag. Ook paste het bedrag helemaal in mijn budget. De beide stijlmeesters hebben een heel belangrijke bijdrage geleverd om deze dag zo mooi te laten zijn. Ik kan iedereen van harte De Stijlmeester aanbevelen wat een vakmannen en misschien wel het belangrijkste twee hele gewone lieve mensen.

Johan Heerlien

Trouwpak op maat

2 september 2017
5,0

Na een ontmoeting tijdens een trouwbeurs in Groningen, besloten om mijn trouwpak te laten maken bij De Stijlmeesters. Erg verbaasd was ik dat ik niet naar hun toe hoefde te komen, maar zij komen gewoon bij je thuis! Zo kun je alles materialen en kleuren uitzoeken aan de keuken tafel. Daarna word het pak voor je gemaakt, en blijft pas achter als het compleet past,....tot de laatste knoop aan toe! Echt een aanrader voor een ieder die gaat trouwen of voor als je gewoon een compleet maat pak zoekt. En om de prijs hoef je het niet te laten, want die is absoluut niet hoger als in een winkel. Mannen hartelijk dank!

Jan Starke

Trouwpak op maat

23 juli 2017
5,0

Bij het bezoeken van een trouwbeurs zijn we bij deze mannen uit gekomen. Omdat wij opzoek waren naar een mooie maar vooral speciaal (dat is zo'n dag natuurlijk) trouwpak kwamen wij al snel in contact met de heren van de stijlmeester, deze kwamen heel gezellig over en wisten waar ze het over praten. Na een leuk en goed gesprek heb Ik mijn gegevens achter gelaten en zouden ze contact met me opnemen. Na een avond vol met keuzes in kleuren en patronen en stoffen zijn wij er uitgekomen. Het pak was zeer snel klaar en zat bijna als gegoten (nee dit lag niet aan de heren maar aan mij ik was afgevallen). na het passen van het pak hebben we er hartstikke mooie schoenen bij gezocht en had ik een super pak. Ik bedank de heren uit de grond van mijn hart voor deze super ervaring en ontzettend mooi pak. Ik was samen met mijn vrouw het pronkstuk van deze dag heren bedankt!!

John de Graaf

Trouwpak op maat

11 juli 2017
5,0

Ik heb voor de Stijlmeester gekozen omdat ik niet in een standaard pak wilde trouwen. En dat is gelukt! Wat een mooi pak hebben de heren me aangemeten. Mijn trouwpak zat als gegoten en dat voor een hele scherpe prijs. Bijkomend voordeel is dat je er niet de deur uit hoeft. Ik kan de Stijlmeester bij iedereen aanbevelen.

Jeroen Westra

Trouwpak op maat

6 juli 2017
5,0

Ik heb voor de Stijlmeesters gekozen omdat er geen winkel is die precies verkoopt wat ik wil hebben. Daarnaast sprak het persoonlijke advies mij ontzettend aan. Het resultaat van mijn keuze is een pak dat overstroomt van hoffelijkheid en dat perfect bij mij past. Het maatwerk is geweldig en alles is mogelijk. wat krijg je naar mijn mening bij de stijlmeesters wat je nergens anders krijgt; 1. Écht maatwerk, geen op maat gemaakte confectie. 2. Tijd. 3. 2 perfectionisten. Uiteraard beveel ik de stijlmeesters bij vrienden en bekenden aan.

Jelmer Schaaf

Trouwpak op maat

5 juni 2017
5,0

Tijdens onze zoektocht naar een trouwpak kwamen wij al snel in contact met de heren van de stijlmeester, naast dat het heel gezellig was zijn het mannen die weten waar ze over praten, aangezien ik zelf lang ben en het onze trouwdag was hebben wij besloten om een maatpak te kopen. Na een avond vol met keuzes in kleuren en patronen en stoffen zijn wij er uitgekomen. Het pak was zeer snel klaar en paste als gegoten. Aangezien het bij mij super beviel hebben ook mijn broertje en vader een pak gekocht bij deze heren. Ik kan iedereen de Stijlmeesters aanraden, ook als het niet om een trouwpak gaat maar bijvoorbeeld om een zakelijk pak. Heren top ! bedankt !

Rico de Boer

Trouwpak op maat

19 april 2017
5,0

Op een kleine trouwbeurs ben ik in contact gekomen met de mannen van de Stijlmeester. Na een kort gesprek en gelijk al ideeën over en weer hebben we een afspraak gepland. Tijdens deze pas, uitzoek en meet middag heb ik goed en veel advies gehad maar vooral plezier! Het resulteerde in een fantastisch pak waarin ik mij zeer prettig voelde, veel positieve reacties kreeg en iedereen vol lof was over de details van het trouwpak. Twee dagen na de trouwdag heb ik mijn trouwpak uitgetest in het zwembad, ook dit was een groot succes, het pak is er ongeschonden uitgekomen en de foto's zijn fantastisch geworden! Ik geef de mannen van de Stijlmeester voor alle service, ideeën, enthousiasme, details en de geleverde prestaties een groot compliment! Bedankt en we treffen elkaar zeker weer!

Anne Huininga

Trouwpak op maat

23 maart 2017
5,0

Het belangrijkste is dat ik mij helemaal super voelde in mijn trouwpak. Geen kant en klaar pak uit een winkel dat hier een daar een beetje aangepast moet worden. Maar helemaal zelf vanaf nul samengesteld. Voor mij was gelijk al duidelijk ik wil niet een standaard zwart pak. Het mag wel spannender en er mag detail inzitten. En dat is gelukt. De combi donkerblauw met mintgroen was super. Naast dat de bruid alle (terechte) complimenten kreeg voor haar jurk, kreeg ik ook zowaar heel veel complimenten voor het pak. De trouwdatum en onze namen in het colbertje genaaid, mijn initialen (die toevallig ook onze voorletters zijn) op mijn mouw, het meedenken over een passende bril, het adviseren voor de knoop in de stropdas. Juist door die dingen voelt het hele pak goed. Veel details, geen standaard maar wel afgestemd op wie ik ben. Oftewel mannen: Bedankt!!

Johan de Lange

Trouwpak op maat

21 maart 2017
5,0

In april 2016 heb ik de heren van De Stijlmeester op bezoek gehad om een trouwpak aan te meten. Een gezellige, relaxte avond was het gevolg. Arnold en Krijno hebben verstand van mode en benoemen welke kleur goed staat en welke minder goed. Het pak was een groot succes en ik kon naast mijn prachtige vrouw schitteren in een pak op maat. De reacties op mijn pak waren zeer positief en ik voelde me er heel prettig in, vooral omdat ik nooit een pak draag. Een paar weken geleden een tweede pak besteld. Het mocht deze keer iets frivoler zijn en ik denk dat dit zeker gelukt is. Ik kan iedere man aanraden om zijn volgende maatpak bij De Stijlmeester te bestellen. De adviezen, de relaxte sfeer en het feit dat alles mogelijk is maakt dat ik heel enthousiast en positief ben. Ik ben ervan overtuigd dat ook dit pak een eyecatcher wordt. Mannen, bedankt voor de goede service en adviezen!

Jasper Scholtens

Maatpak

1 maart 2017
5,0

Lange tijd was ik niet geïnteresseerd in kleren voor mezelf kopen. Ik vond het wel makkelijk dat iemand anders dat voor mij deed. De eigenlijke reden was dat ik geen flauw benul had van wat ik wilde en echt mooi vond. Totdat ik met de Stijlmeester in aanraking kwam en zij me lieten ontdekken welke kleuren ook echt mijn kleuren waren en wat me goed stond qua stijl. Ik heb mezelf toen verwend met een mooie maatpak helemaal zelf uitgekozen en samengesteld met wat coaching van de Stijlmeester. Nu weet ik precies wat ik wil en ja ik koop mijn eigen kleren ;) De Stijlmeester kan ik van harte aanbevelen omdat ze aandacht voor je hebben, bij je thuis komen en je gewoon heel goed begeleiden.

William Meister

Kleuradvies

16 januari 2017
5,0

Voor mij geen zwart meer! Een aantal jaren geleden heb ik samen met mijn oudste dochter een kleuradvies laten doen bij de Stijlmeester, toen nog Image & Interieur Proof. Er ging een wereld voor mij open. Door het dragen van mijn eigen haarkleur en kleding kleuren, zie ik er vrolijker uit, ik voel mij vrolijker en kom vriendelijker over. Bijna al het zwart is uit mijn kledingkast verdwenen. Het enige dat er nog is, is om te sporten en voor verdrietige gelegenheden. De ontvangst door de heren is allerhartelijkst, je voelt je meteen thuis. De aandacht is gemeend en voelt als een warm bad. Ga zo door mannen! Hartelijke groet,

Margaret Feenstra