Schoenen Baron

Schoenen Baron

€ 229,00

Maat schoenen

Een klassieke schoen, een vrolijk patroon of een comfortabele sneaker: daar sta je een hele dag goed op. Ontdek bij elke combinatie een stijlvolle stevige riem.

Productspecificaties

Fabrikant:Mascolori

Omschrijving

Een donkerblauw satijn voorzien van een barok patroon in warme oranje tinten. Een koninklijke schoen met een patroon dat geen gelijke kent. Als je de schoen beweegt in het licht/de zon dan schakeren de kleuren. Soms iets meer glans, soms iets meer diepte. Het is een luxe geweven materiaal afkomstig uit Spanje. De donkere rubberen zool staat goed bij het stemmige materiaal. 

De upper ofwel buitenkant van deze Mascolori’s is gemaakt van een luxe licht glanzende stof. Deze stof is ontwikkeld voor schoenen en tassen dus sterk en slijtvast. Het materiaal is nog mooier met het zonlicht erop. De binnenzijde en binnenzool van de schoenen is Mascolori-blauw leer voorzien van het gouden Mascolori logo. De buitenzool is van hoogwaardig rubber gemaakt. Zo kun je lang en comfortabel van de Hora Azul genieten.

Deze Mascolori’s hebben een G/H leest. Dit betekent dat de medium-brede voet er in past. Een smalle voet kan ook omdat het een veterschoen betreft. 

Heb je een hele brede voet dan raden we je aan om ze te passen.

Zit jouw maat er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij kunnen deze voor je bestellen.

webwinkel