Trouwpak man casual | Lekker jezelf zijn op jouw grote dag

Lekker jezelf zijn op je grote dag!

Trouwpak man casual | Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Strak in het pak? Of toch niet...

Bij een trouwdag denk je al gauw aan een strak driedelig pak. Maar, dat hoeft natuurlijk niet! Jij bent helemaal vrij om te bepalen hoe jij gekleed gaat op je grote dag. Tegenwoordig kiezen bruidsparen steeds vaker een bruiloft met een thema, zoals een festival, bohemian, boerderij of 'casual chic' trouwerij. Daar hoort natuurlijk een casual trouwpak bij.

Bij De Stijlmeester kunnen we jou goed helpen met een casual trouwpak. Laat dat jasje lekker weg. Kies bretels met een mooi patroontje. Mooi sneakertje eronder? Kom maar op, wij hebben ideeën genoeg!


trouwpak man casual

Een wit voetje halen?

Nee hoor, wij hebben kleuren genoeg. Je zou het misschien niet zo snel denken, maar toch zijn sokken een essentieel onderdeel van een trouwpak. Zeker bij een casual trouwpak mag jij letterlijk schitteren van top tot teen! Streepjes, stipjes, ruitjes, vlekjes... Rood, oranje, geel, groen, blauw. Er is genoeg keuze!


Naast sokken hebben we natuurlijk nog veel meer accessoires. Denk aan armbanden, ondergoed, schoenen, riemen, horloges en ga zo maar door!


Stel jouw trouwpak samen
Trouwpak man casual

Wat is er allemaal mogelijk?

Wat is er mogelijk bij een casual trouwpak? Man, te veel om op te noemen! Wij houden wel van een uitdaging en kleuren dan ook graag buiten de lijntjes. Ons doel is om iets samen te stellen waarin jij helemaal gelukkig bent. We vinden het dan ook belangrijk dat je al je wensen uitspreekt, ook al twijfel je of iets haalbaar is. Wij trekken alles uit de kast en doen ons uiterste best om zoveel mogelijk aan jouw wensen te kunnen voldoen. Dat is waarin wij ons onderscheiden.

Contactformulier

Contactgegevens

Logo de Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel: 050 - 2600 808
Mail:
KvK: 54720303
BTW: NL002132976B74
webwinkel