Groen trouwpak op maat | Voor een verpletterende indruk

Groen trouwpak

Op jouw trouwdag wil je natuurlijk een verpletterende indruk maken op je geliefde en op de gasten. Het is jouw grote dag. En bij zo'n dag hoort natuurlijk een prachtig en stijlvol pak. Bij De Stijlmeester kunnen wij je daarbij helpen. Wij maken trouwpakken op maat, wat inhoudt dat je alles bij ons zelf samen kunt stellen. Ook wanneer je al weet dat je een groen trouwpak wilt, zijn de mogelijkheden alsnog eindeloos bij ons. Want er bestaan heel veel kleuren groen en ook de verdere details, van knoopjes tot jullie namen aan de binnenkant van jouw groene trouwpak, wij maken jouw wensen werkelijkheid. Groen trouwpak laten maken? Lees hieronder meer over wat wij voor je kunnen betekenen!

'Persoonlijke ontdekkingsreis'

Bij De Stijlmeester zien wij het ontwerpen van jouw groene trouwpak als een ontdekkingsreis die we samen met je aangaan. We kijken naar wat voor pasvorm er het beste bij jou past. En wat voor stoffen en details passen er bij jou. Samen stellen wij jouw perfecte trouwpak samen. Zo zorgen wij ervoor dat je een verpletterende indruk zult maken op jouw grote dag.

Een persoonlijk groen trouwpak: de mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer je ervoor kiest om jouw groene trouwpak te laten maken bij De Stijlmeester, dan kies je voor een met de hand gemaakt trouwpak van hoogwaardige materialen. Van het aantal zakken tot de kleur van de knoopsgaatjes, alles is op jouw wensen af te stemmen. Je hebt bij ons de keus uit meer dan 1000 verschillende dessins en stoffen. Maar geen zorgen, wij helpen je graag bij het vinden van de juiste stoffen en bijpassende details. Arnold Fontijn en Krijno Zwerver staan voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw op maat gemaakte trouwpak.

Om jouw trouwpak nog net even wat persoonlijker te maken, is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld de naam van je aanstaande echtgenoot en jullie trouwdatum in het pak te laten stikken: succes gegarandeerd! Een persoonlijk trouwpak op maat laat je daarom natuurlijk maken bij De Stijlmeester in Groningen.

Ik wil meer informatie
  • groen trouwpak

Laat zien wie je bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je interesse in een trouwpak op maat? Laat dan hieronder gerust jouw gegevens achter. We zullen contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend gesprek of voorzien je graag van informatie. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Groningen.


Ik wil meer informatie
groen trouwpak

Meer informatie of een afspraak inplannen? Laat hieronder jouw gegevens achter

Contact gegevens

groen trouwpak

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel:050 - 2600 808
Mail:
KvK:54720303
webwinkel