Trouwpak Groningen | Voor een verpletterende indruk

Trouwpak Groningen

Wanneer je gaat trouwen, wil je er op de grote dag natuurlijk op je best uitzien. En met een trouwpak op maat van De Stijlmeester moet dat zeker lukken. Bij De Stijlmeester helpen we je bij het ontwerpen van een trouwpak wat volledig aansluit op wie jij bent en wat je uit wilt stralen. En daarbij is vrijwel alles mogelijk, doordat je bij ons het hele pak zelf samenstelt. Trouwpak Groningen? Wij zorgen ervoor dat jij er op je best uitziet!

'Persoonlijke ontdekkingsreis'

Het ontwerpen van jouw trouwpak zien we bij De Stijlmeester als een persoonlijke ontdekkingsreis die we met jou aangaan. Wat voor pasvorm wil je graag? En wat voor stoffen en details vind je mooi? We zoeken het samen met je uit en zorgen ervoor dat je een verpletterende indruk zult maken op jouw grote dag.

Een persoonlijk trouwpak: de mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer je ervoor kiest om jouw trouwpak te laten maken bij De Stijlmeester in Groningen, dan kies je voor een handgemaakt trouwpak van hoogwaardige materialen. En van het aantal zakken tot de kleur van de knoopsgaatjes: de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor jouw trouwpak kun je kiezen uit meer dan 1000 verschillende stoffen en dessins. Maar geen zorgen, Arnold Fontijn en Krijno Zwerver staan voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw op maat gemaakte trouwpak.

Om jouw trouwpak nog net even wat persoonlijker te maken, is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld de naam van je aanstaande echtgenoot en jullie trouwdatum in het pak te laten stikken: succes gegarandeerd! Een persoonlijk trouwpak op maat laat je daarom natuurlijk maken bij De Stijlmeester in Groningen.

Ik wil meer informatie
  • Trouwpak Groningen

Laat zien wie je bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je interesse in een trouwpak op maat? Laat dan hieronder gerust jouw gegevens achter. We zullen contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend gesprek of voorzien je graag van informatie. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Groningen.


Ik wil meer informatie
trouwpak kopen groningen

Meer informatie of een afspraak inplannen? Laat hieronder jouw gegevens achter

Contact gegevens

trouwpak groningen

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel:050 - 2600 808
Mail:
KvK:54720303
webwinkel