Unieke horloges | Voor wie niet van standaard houdt

Hoe laat is het?

Tijd om een nieuw horloge te kopen! Wist je dat wij in onze webshop een groot aanbod hebben van unieke horloges? Ga jij voor elegant en luxe of ben jij meer op zoek naar een stoere uitvoering? Wij hebben ze allemaal. De fabrikanten die je in onze webshop treft zijn Fossil, Guardo, HOT&TOT en WP horlogebanden.

Een outfit is pas echt compleet met het perfecte horloge. Het fijne van een houten horloge is dat deze erg goed te combineren is met diverse outfits. Zo hoef je niet voor ieder setje een apart horloge aan te schaffen. Ook al houden we je natuurlijk niet tegen... Met onze horloges zijn complimenten gegarandeerd. En zeg nou zelf, wie is er nu vies van een complimentje? Onze horloges zijn naast mooi ook nog eens van goede kwaliteit zodat je hier lang plezier van kunt hebben.


Bekijk alle unieke horloges in de webshop
unieke horloges
Horlogebandjes

Hou jij wel van een beetje variatie? Dan ben je niet de enige. Daarom is het ook mogelijk om losse horlogebandjes te bestellen in onze webshop. Van kalfsleer tot edelstaal, je kan mixen en matchen tot je erbij neervalt. Zo weet jij zeker dat je elke keer weer goed voor de dag komt!


Bekijk in de webshop
horlogebandjes
webwinkel