Van de zotte parfum | Voor moedige Hollandse mannen

Een bijzonder parfum

Deze Van de Zotte parfum, is niet zomaar een geurtje. Dit is een parfum met een verhaal. Mills, de naam geeft het al weg. Een parfum ter ere van het ambacht van de Hollandse molenaar. In deze parfum is een mix van prachtige geuren opgenomen, die ontstaan is uit de specerijen die vroeger door molens gemalen werden. Deze parfum is voor moedige mannen, die niets uit de weg gaan.

Een heerlijk parfum om voor jezelf te kopen, maar ook een mooi cadeau. Een parfum voor moedige mannen, daarmee sla je natuurlijk nooit de plank mis. Je kunt deze parfum eenvoudig bestellen via onze webshop.

Dare to go Dutch.


Bestel de parfum in de webshop
Van de zotte parfum | Voor moedige Hollandse mannen
Van de zotte parfum | Voor moedige Hollandse mannen

Ingedriënten

Wat deze parfum zo bijzonder maakt, dat zijn de ingrediënten. Deze bestaan namelijk uit specerijen die vroeger door de molens werden gemalen. Denk daarbij aan kruidnagel, kaneel en peper. Deze specerijen werden vanuit het Verre Oosten naar ons land gevaren. De geur van deze specerijen samen is een aangename verrassing. Naast deze basis ingrediënten zijn er ook nog fris bergamot, zoete saffraan, een hintje tabak en een vleugje leder kunnen ruiken. Deze parfum ruikt naar klasse en stijl. En dát past natuurlijk weer goed in het straatje van de Stijlmeester!

Mills is een eerbetoon aan de ruige mannen van de Gouden Eeuw. De Hollandse mannen die ons land gecreëerd hebben en door weer en wind de zeeën bevoeren, waar waren wij geweest zonder hen?

We cannot control the winds but we can direct out sails. And we did'.


Wat wil jij uitstralen?

Wat vind je nog meer in onze webshop?

Alles wat te maken heeft met klasse en stijl. Daar gaan wij voor bij de Stijlmeester. De mooiste accessoires om jouw outfit te laten schitteren. Subtiel of uitbundig. De keuze is aan jou. Bekijk nu onze producten in de webshop.


Van de zotte parfum | Voor moedige Hollandse mannen
webwinkel