Verzend en retourinformatie

Verzend & Retourinformatie

LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,08 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€ 7,50 voor bestellingen onder de € 50,-

Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DPD Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ruilen en retourneren

Bij De Stijlmeester is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Een retour aanmelden kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier. Het retourformulier vindt je in het pakket bij je ontvangen bestelling. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan is het ook mogelijk het formulier onderstaand te downloaden. We zouden het fijn vinden als u ook een mail stuurt naar mail@destijlmeester.nl als je wenst te ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Voorwaarden ruilen en retourneren:

· Ongedragen items mogen retour.

· Passen mag natuurlijk.

· Retouren binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden.

· Retourneren in originele verpakking.

· Retourneer met alle toebehoren.

· Voeg het ingevulde retourformulier toe.

· Terugbetaling volgt binnen 14 dagen.

· Omruiling duurder? Je betaald de meerprijs.

· Omruiling goedkoper? Wij betalen het verschil aan je terug.

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar De Stijlmeester zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan De Stijlmeester geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

webwinkel