Stijlvol en speels: bretels en vlinderstrik

Stijlvol en speels: bretels en vlinderstrik

Wil jij ook zo’n mooi en uniek pak? Blader op je gemak door onze portfolio en laat je inspireren door alle schitterende foto's! Je zult merken dat je ook met speciale wensen of vragen bij ons terecht kunt. Onze kleermakers maken ook jouw kostuum from scratch. Twijfel dus geen moment en neem contact met ons op!

Matchen - samen in stijl

Voering en vlinderstrik in dezelfde stof

Bij De Stijlmeester vind je strikjes in alle kleuren. Maar, en dat is supertof, we kunnen een strikje laten maken van elke stof die jij wilt. Zo kun je het strikje laten matchen met je de voering van je jasje.

Laat je outfit rijmen

Beroemde kunstenaars weten: je kunt beelden op elkaar laten rijmen. Als je op twee plaatsen in je schilderij dezelfde vorm of kleur gebruikt, doet dat wat met de ogen van de kijker. Bewust of onbewust valt het op, en het raakt je. Dus als jij een patroon of kleur terug laat komen in verschillende onderdelen van je outfit, speel je met de ogen van iedereen die je ziet. En daar hoef je echt geen kunstenaar voor te zijn.

Maatkostuum voor je kind

Trouwen jullie en hebben jullie kinderen? Hoe gaaf is het om de kinderen een matchend maatkostuum te laten dragen? Ook voor de minimaatjes kun je namelijk prima bij De Stijlmeester terecht. Ga je liever voor confectie, dan leveren we met plezier de bijpassende accessoires of details, zoals een vestje op maat, bretels of een passende stropdas of vlinderstrik. Ook een matchend maatshirt voor je kind is natuurlijk geen probleem.

Foto's: Esmee Bartelink Fotografie

webwinkel