Reviews

Wat klanten over ons zeggen

We zijn trots op jullie reacties! 'Persoonlijke en professionele aanpak' bijvoorbeeld. En: 'Je voelt je er thuis.'
Jullie laten zien dat het ons lukt: op een prettige manier de hoogste kwaliteit leveren. Lees hieronder meer.
En misschien deel jij straks ook wel jouw ervaring met De Stijlmeester!

Passend maatpak voor trouwerij

23 oktober 2021
5,0

De reviews die je leest op deze site en op google zijn overweldigend! En ik kan ze niet anders dan gelijk geven. Al vanaf het eerste moment dat je een stap in de winkel zet voelt het heel gemoedelijk. En dat is pas het begin! Ze zijn enorm flexibel in service, in stijl en eigenlijk in alles wat ze bieden. Ik had nog nooit een maatpak laten maken, maar ze maken het bij De Stijlmeesters alsof je het voor de 100ste keer doet. Ze geven je goede ideeën om te kunnen komen tot het pak dat je altijd al heb gewenst. De opties die je er hebt zijn in grote getalen aanwezig. Voor iedereen is er eigenlijk wel een gewenst pak samen te stellen. Mijn ervaring was dat het pak er in werkelijkheid nog beter uitzag dan ik me had kunnen bedenken! Het pak paste echt super bij ons "thema" van de bruiloft. Had me geen betere hulp kunnen wensen!! Het is jammer dat ik niet regelmatig een maatpak nodig heb, anders was ik regelmatig bij De Stijlmeesters te vinden voor wederom een zeer prettige ervaring met een bijzonder hoogtepunt als het pak weer klaar is! Niets meer dan een aanrader om hier je maatpak te laten maken.

Vincent Weehuizen

Fantastisch trouwpak

22 oktober 2021
5,0

1 oktober heb ik mogen trouwen met mijn lieve vrouw. Arnold en Krijno hebben mij onder het genot van een lekker drankje fantastisch geholpen het perfecte pak voor deze dag samen te stellen. De sfeer was ontzettend relaxed. Alle opties over de verschillende stofjes, knoopjes en stikseltjes kunnen je voor de ogen gaan draaien, maar met behulp van het kundige advies van Arnold en Krijno is het niet moeilijk om een knoop door te hakken.

Sander Sportel

Geweldig trouwpak!

19 oktober 2021
5,0

In één woord fantastisch! Ontzettend goed geholpen door Arnold en Krijno. In ongedwongen sfeer een prachtig trouwpak samengesteld. Alles kan, alles mag. Niets is te gek. De heren van de Stijlmeester weten precies waar ze het over hebben en zorgden ervoor dat we zonder enige twijfel naar huis gingen. Bedankt heren!

Dennis Duinkerken

Prachtig pak en goede service!

9 oktober 2021
5,0

De heren van de Stijlmeester nemen alle tijd en helpen je goed bij het uitzoeken en samen stellen van een uniek trouwpak. Ook toen mijn pak aangepast moest worden gezien wij de bruiloft hebben moeten uitstellen door de corona was dat geen probleem en kwamen ze met een leuk idee. Kortom als je opzoek bent naar een leuk en uniek (trouw)pak zou ik zeker de Stijlmeester adviseren.

Rob Veentjer

Trouwpak

4 oktober 2021
5,0

Het was een enorme opgave om een mooi trouwpak uit te zoeken. Gelukkig ben ik deze heren al tegen gekomen op een trouwbeurs waarbij ik me al snel bij hun op mijn gemak voelde. Dus toen het zover was heb ik ook niet getwijfeld of verder gezocht en de afspraak bij de stijlmeester gemaakt. Hier heb ik geen spijt van gehad. Vanaf minuut 1 was de sfeer super relaxed en werd ik professioneel en goed geholpen met het uitzoeken van mijn pak. Gelukkigmaar, want het waren nogal wat boekjes met stofsamples :). Uiteindelijk zijn we samen tot een prachtig maatpak gekomen. Geweldige kwaliteit en hij zit me super. Kortom, ik ben heel blij dat ik hier m'n pak heb gehaald en zou het iedereen aanraden.

Jeroen

Geweldig trouwpak

22 september 2021
5,0

Als bruidegom is een van de belangrijkste keuzes die je moet maken voor een bruiloft, de keuze in een pak. Onze fotograaf is bekend in het 'trouw' netwerk van Groningen en wist ons de beste plekken aan te bevelen. Voor het pak was dit de mannen van de Stijlmeester, en ik ben heel blij dat ze deze aanbeveling had gedaan, want samen met deze mannen heb ik een geweldig pak in elkaar kunnen zetten. Ik werd buiten openingstijden verwelkomt om ervoor te zorgen dat ze alle tijd voor mij hadden. Er kwamen veel lappen stof op tafel en daaruit kon ik het pak gaan samenstellen. Helemaal op maat dus. Heel veel keuze, maar niet overweldigend, want ze kijken en denken met je mee en laten je niet eerder weer weg gaan tot je keuzes hebt gemaakt waar je 100?hter staat. Ook na het uitkiezen van de stoffen en wanneer het pak uit het atelier terug is, kan je zo vaak als nodig terug komen om het maatpak tot in detail af te laten stellen zodat hij perfect past. Ik zou de mannen van de Stijlmeester aan iedereen willen aanbevelen die er zeker van wil zijn dat zijn trouwpak het wow-effect heeft. Op mijn bruiloft was iedereen enorm onder de indruk! Mannen, bedankt!

Ivo

Trouwpak

21 september 2021
5,0

Waar ga je je trouwpak kopen? Was de vraag. Ik haalde mijn schouders op, geen idee! Misschien is de Stijlmeester iets voor jou, luidde het antwoord. Net even anders en helemaal zoals je het zelf wilt. Echt iets voor jou ???? Zo gezegd, zo gedaan en ik kan het iedereen die gaat trouwen van harte aanbevelen! Arnold en Krijno zijn echte gastheren en meteen voel je je welkom en mag je in een relaxte sfeer het pak van je dromen samenstellen. De koffie is er ook top trouwens! Het kan even slikken zijn als de grote boeken met de vele stofjes en motieven op tafel komen, maar hierbij ben je bij de heren Stijlmeester in zeer goede handen. Stap voor stap begeleiden ze je door het proces. In mijn geval hadden ze al contact gehad met de bruidszaak waar mijn (inmiddels) vrouw haar jurk aan het passen was. Ze kenden elkaar goed en hadden al wat beeldmateriaal van de jurk gezien. Dit heeft het proces erg geholpen en hebben we een mooie match kunnen maken. Je kunt echt alle kanten op en het zo bond of ingetogen maken als jezelf wilt en helemaal op maat. Het pak zat dan ook als gegoten, wat niet onbelangrijk is op de grote dag. Ik kan na de grote dag van 20 augustus 2021 de Stijlmeester nogmaals van harte aanbevelen en het feit dat er al zoveel positieve reviews zijn is niet voor niets. Arnold en Krijno bedankt!

Sven

Trouwpak

14 september 2021
5,0

In 2018 ben ik getrouwd met mijn fantastische vrouw. Ik heb bij stijlmeesters mijn pak uitgezocht en het was de beste beslissing geweest! Het was een super ervaring! Bedankt stijlmeesters!

Jelle

Maatpak

5 september 2021
5,0

Voor mijn trouwerij was ik op zoek naar een uniek en speciaal pak. Dit heb ik kunnen vinden bij de Stijlmeester. Ik had een voorbeeld afbeelding mee genomen en van hier uit hebben we mijn pak samen gesteld. De keuze qua stofsoort, kleuren en motiefjes is zeer uitgebreid. De kennis van de heren is zeer goed. Ze denken echt met je mee. En de sfeer om een pak te creëren is zeer zeer goed (ik had een avond vullend programma met ook tijd voor humor). Het eind resultaat is fantastisch geworden. Ook qua draag comfort is het top kwaliteit: niet te warm maar gewoon lekker luchtig. EN omdat het op maat is gemaakt zit het pak als gegoten. Heerlijk. Het enige wat ik over de stijlmeester kan zeggen is: FANTASTISCH!! Hartelijk dank voor de fantastische service en de goede kwaliteit pak. Ga zo door heren!!

Martijn Kamphuis

Een fantastisch maatpak

3 september 2021
5,0

Voor mij was dit de eerste keer in mijn leven in een maatpak. Dus als je dat dan gaat doen, dan maar in 1x goed. En ik kan niet anders zeggen dan dat bij de stijlmeester uitstekend is gelukt. Het begint met esen afspraak in de avonduren. De winkel is dicht, beide heren staan voor je klaar met een kop koffie of een ander drankje en de tafel ligt vol met boeken met daarin voorbeelden van stof soorten, patronen, kleuren en weet ik wat nog meer. Nadat het "doel" van het pak is bepaald, begint de uitzoektocht naar de materialen en patronen. Wat een keuze... wat een soorten.... werkelijk elk detail kun je zelf kiezen. De heren nemen alle tijd voor je en helpen je ook in het maken van keuzes als jij het even niet zo goed weet. Wat mij ook erg positief aansprak is dat ze ook zeggen dat een bepaalde keuze niet zo'n goed idee is en hebben daar ook een duidelijk argument voor. Na de nodige uren daar gezeten te hebben is er uiteindelijk een prachtig pak ontstaan. En ook niet geheel onbelangrijk: het zit erkelijk fantastisch. Ik kan niet anders dan lof spreken over De Stijlmeesters!! Erg kundig in hun vak en ook erg gezellig om aan de tafelt te mogen aanschuiven. Hartelijk bedankt!! Ik ben meer dan 100% tevreden!!

Jeroen Kamphuis

Op zijn royal blauw best!

25 augustus 2021
4,5

Wat een bijzondere ervaring was dit zeg! Ik had nog nooit een pak samengesteld op deze manier. Om vanuit kleine stukjes stof een keuze te maken, was in eerste instantie best lastig. Zoveel keuze. Gek genoeg hebben we daarom als eerste de schoenen uitgekozen. En daarbij uiteindelijk een prachtig royal blauw pak samengesteld. En daarbij heel veel mooie moderne accessoires. Top service. Super bedankt voor jullie tijd, geduld en liefde voor het vak! Dat zie je in alles terug.

Mark Deuring

Een show stelend pak

21 augustus 2021
5,0

Het perfecte plaatje! Dit regelen Arnold en Krijno van de Stijlmeesters, door jou in een perfect passend pak in te pakken en in te kleuren. Alleen zelf de fotograaf opzoeken die het plaatje afmaakt.

Henri Veninga

Prachtig pak voor iedere gelegenheid!

20 augustus 2021
5,0

De Stijlmeester, wat de naam al doet vermoeden, een winkel met passie en inlevingsvermogen voor het vak en de klant. Vertaalt de wens van de klant in een concept met verrassende resultaten. Het personeel werkt op een zeer professionele wijze in een fantastische ambiance!

Richard Nijssen

Een schitterend trouwpak

13 augustus 2021
5,0

Een fantastisch proces met als uitkomst een schitterend trouwpak! Dat is hoe ik mijn ervaring wil omschrijven. Het begint bij de Stijlmeester(s), ze zijn natuurlijk met z’n tweeën, al bij het eerste contact. Het verloopt soepel en er kon snel een afspraak gemaakt worden. Op de dag van de afspraak werd ik warm onthaald bij de winkel door de heren. Onder het genot van een bak koffie zijn we begonnen met het uitzoeken van de kleuren. De kleur van het pak was vrij snel gekozen maar dan komen de details. Over werkelijk alles moet je nadenken en moet je een keuze maken, maar dat zorgt er dan ook voor dat geen pak hetzelfde is. Van de garen tot aan de voering van het gilet. Ook de mogelijkheid om schoenen en een bijpassende riem uit te zoeken en de vele accessoires in de winkel is super. Zo stel je letterlijk van top tot teen je eigen trouwpak samen! Alles komt in het proces voorbij. Je moet daarbij vertrouwen op de kennis van Arnold en Krijno. De mannen weten wat kan en ook wat niet kan en geven daarbij een goed advies. Uiteindelijk zijn we ongeveer 3 uur bezig geweest en het is al die tijd super gezellig geweest. Zo’n 10 week voor de bruiloft langs geweest om de maten op te meten om vervolgens na een kleine maand wederom langs te komen om eindelijk het pak aan te gaan trekken. Eerlijk is eerlijk, voor de tijd kun je je slecht voorstellen hoe het pak er daadwerkelijk uit komt te zien maar na het zien van het resultaat was ik verkocht! Wat een fantastisch product heb ik, samen met mijn aanhang en Arnold en Krijno, samengesteld. Na wat kleine aanpassingen in de maten uiteindelijk m’n pak meegenomen naar huis. Ik zal mijn pak met trots dragen op mijn bruiloft. Arnold en Krijno, hartelijk dank voor de begeleiding tijdens dit fantastische proces. Jullie hebben niks teveel gezegd en een schitterend product afgeleverd! Ik zal jullie aanbevelen bij iedereen die er naar vraagt en gezien het gehele proces geef ik jullie daarom ook de volle 5 sterren! Nogmaals bedankt!!!

Frank

Prachtig pak en topservice!

9 augustus 2021
5,0

In het kort: geweldig. Onlangs heb ik hier mijn trouwpak (maatpak) gekocht. Niet alleen is het ontwerp heel mooi geworden maar hij zit me ook als gegoten. Ze hebben we van begin tot eind fantastische service geboden. Vanaf het kiezen van de kleuren en de stoffen tot aan de laatste keer passen hebben ze me heel goed geholpen. Het was elke keer gezellig. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar een bijzonder (trouw)pak om naar De Stijlmeester te gaan. Daarnaast hebben ze ook vele bijzondere schoenen en accessoires in het assortiment.

Eric Zwolle

Een super mooi pak

6 augustus 2021
5,0

De stijlmeesters, moeilijk samen te vatten in een korte review, echter gaan we dat toch proberen. Niks anders dan lof en bewondering voor arnold en krijno. Echte vak mannen die super mooie maatpakken leveren. Al heb je keuze stress van alle opties ze helpen je goed er door heen, en komen zelf ook met hele goede ideeën. Vanaf het moment dat je over de drempel stapt tot je met je pak de winkel uit loopt is de service fantastisch. Ik zeg stop met confectie pakken kopen en ga gewoon naar deze toppers. En voor de kosten hoef je het ook niet te laten, want uiteindelijk ben je niet veel duurder uit dan een goed confectie pak.

Tristan Schaap

2 prachtige trouwpakken

6 augustus 2021
5,0

Wat de mooiste dag van je leven is maakt De Stijlmeester af met een kwalitatief en mooi pak, alles kan en mag maar de stijl van de bruidegom leidend met de kunde van twee specialisten komt dat zeker goed. De stijlmeesters Krijno & Arnold laten je direct welkom voelen in hun mooie winkel. Omdat het voor ons beter uitkwam buiten winkeltijden hebben mochten we gewoon langskomen en niks voelde teveel. Er is goed gekeken naar ons wat goed zou passen als individu maar wat ook mooi zou zijn als trouwpaar. Wat fijn is is dat vragen worden beantwoord en je daardoor een weloverwogen keuze kan maken waar je je zelfverzekerd in voelt. Ook alle accessoires om het pak compleet te maken zijn aanwezig, alles aangeboden maar niks opgedrongen.

Frank & Mathijs

Trouwpak

2 augustus 2021
5,0

Door vrienden werd ik geattendeerd op de mogelijkheden om een maatpak te laten maken bij De Stijlmeester. Ik heb een afspraak gemaakt en ben erg goed geholpen, er zijn oneindig veel mogelijkheden maar daar word je goed doorheen geholpen door Arnold en Krijno. Het resultaat is een prachtig gepersonaliseerd maatpak. Ik ben erg tevreden.

Johanan

Mooier dan je het je kunt voorstellen

2 augustus 2021
5,0

Bij De Stijlmeester hebben Arnold en Krijno me voortreffelijk geholpen om mijn stoute dromen en wensen voor een uniek trouwpak op maat te verwezenlijken. In een gezellige huiskamersfeer hebben we samen zorgvuldig het pak tot in de diepste details samengesteld, waarbij Arnold en Krijno alles uit de kast hebben gehaald om me bij iedere stap te voorzien van (stijl)advies op maat. Daarbij hebben de heren zich ook zeer behulpzaam getoond om ervoor te zorgen dat ik een zelf ontworpen logo in mijn trouwpak kon krijgen en ook de latere passessies waren een verademing qua hulp en advies. Bij deze heren voel je je volledig op je gemak en staat je gevoel voorop bij het samenstellen van een prachtig pak. Het was dan ook beslist de moeite waard om hier ruim twee uur voor op pad te gaan qua reistijd. Al met al heb ik nu een schitterend en volledig uniek trouwpak thuis hangen dat, samen met de fantastische schoenen en riem uit hun collectie, er ongetwijfeld voor gaat zorgen dat onze bruiloft een feestje wordt. Dankjulliewel, heren! Ik kom absoluut nog eens langs.

Theo Lap

Prachtig trouwpak

2 augustus 2021
5,0

Tijdens de lockdown was winkelbezoek eerst niet mogelijk. Toen zijn Arnold en Krijno bij mij thuis een pak komen samenstellen. Heel handig, en zo veel keus! Een bijzondere ervaring. Mijn pak is prachtig geworden en zat perfect.

Marco van der Honing

Perfect trouwpak

29 juli 2021
5,0

Bedankt voor de ervaring van het samenstellen van mijn pak! Het zat supergoed en viel goed in de smaak. Money well spent!

Jan Roelof Huising

Trouwpak

29 juli 2021
5,0

Stijlvol, uniek maar vooral prachtig! Wat een prachtig pak hebben jullie voor Merlin ontworpen! En wat veel complimenten heeft hij gekregen! Ik 1 woord topwerk, en de gezellige avond met jullie niet te vergeten. Zeker een aanrader! Bedankt voor de goede service! Echt een dikke 10 voor jullie!

Merlin&Daphner

Prachtig trouwpak

25 juli 2021
4,5

Naar aanleiding van positieve ervaringen van mijn broer, ook voor mijn eigen trouwpak bij de Stijlmeester langs geweest. Dit was wederom een zeer positieve ervaring waarbij we in een aantal afspraken mijn perfecte pak hebben samengesteld, ingemeten en gepast. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ben benieuwd wat men er op mijn bruiloft van vindt Ten alle tijde zeer hartelijk ontvangen!

Gert Jan Schaub

Schitterend pak / blouse / schoenen

23 juli 2021
5,0

Heren Stijlmeester. Wat hebben wij genoten met het uitzoeken en samenstellen van mijn pak en blouse voor mijn zoon. Aan alles wordt gedacht van kleur, patroon stof (binnen/buitenkant) knoopjes en zakken. Het was een hele beleving de eerste keer dat we bij jullie kwamen zo ontzettend vriendelijk en gezellige avond gehad. Dan komt het punt dat het pak bij de heren binnen komt en had geen idee hoe het er uit zag, het enige wat we wisten was kleur en door een voorbeeld stofjes wat er in de winkel was kreeg je en beetje een idee van wat mij te wachten stond. Maar het pak was boven verwachting mooi en hij zat perfect. Later hebben we voor onze zoon nog een blouse laten maken dit was in 1 woord geweldig ( hoe jullie ook met kleine kinderen omgaan onze zoon is 3 jaar). Mijn dochter had een jurkje aan en van haar kleur jurkje zijn we deels van uit gedaan , en we hebben later nog een paar matchende schoenen er bij uitgezocht. Jullie waren in 1 woord GEWELDIG. Een echte aanrader op gebied van prachtig pak en schoenen. Groeten Wim en Elsbeth

Wim Heutinck

Prachtig trouwpak

17 juli 2021
5,0

Aandacht voor jou en je wensen. Professioneel advies en een schitterend eindresultaat voor mijn bruiloft!

Remco Jongman

Perfect trouwpak

16 juli 2021
5,0

De heren hebben een perfect trouwpak afgeleverd, precies zo als ik hem wilde! Helemaal na mijn smaak en ik kon het pak volledig zelf samenstellen!

Mark de Vries

Trouwpak & kinderkleding

10 juli 2021
5,0

We hebben voor onze zoon een trouwpak laten samen stellen, uiteindelijk ook voor de kleine van drie jaar een outfit laten maken in dezelfde stijl als papa. Hoe mooi is dat? Arnold en Krijno zijn ontzettende lieve mannen met enorm veel kennis van zaken. We zijn dan ook erg blij en tevreden met alles en bij een andere gelegenheid weten we het zeker we komen terug al is het even voor de heerlijke koffie.

Pia

Maatpak

4 juli 2021
5,0

Mijn familie komt van oudsher uit de maatpakken. Zij hebben tot de jaren zeventig een Confectiefabriek gehad in Groningen. Toen ik voor mijn bruiloft een trouwpartij zocht kwam ik de Stijlmeester tegen. Wat is er mooier dan een pak op maat en helemaal gemaakt naar eigen smaak. Een afspraak was snel gemaakt en met mijn vader en drie zonen hebben we een fantastische avond gehad om alles uit te zoeken. We wisten allemaal niet dat je zoveel keuzes had. Van de stof en voering hadden we dat misschien wel verwacht maar dat je het type en aantal zakken in een jasje of de kleur van de een knoopsgat kon kiezen ging alle fantasie ver voorbij. Na die prettige avond zijn er in overleg toch nog wat aanpassingen gemaakt. Ik maatpak nu thuis hangen en ben zeer tevreden met denkwijzen en de kwaliteit. Een fantastische resultaat met mooie details en als kers op de taart een korte broek van dezelfde stof. Kortom echt een aanrader. Wil je een mooi uniek pak, gezellige avond, goed advies, kwaliteit en vakmanschap dan moet je naar de Stijlmeester. Groet, Herman Grol.

Herman Gro

Uitvaart maatpak

4 juli 2021
5,0

Zeer goed geholpen en geadviseerd door Arnold en Krijno. Op zoek naar een paar goede maatpakken voor mijn werk als uitvaartbegeleider, en het is goed gelukt, een eigen stijl maar toch niet te opvallend. Bedankt mannen en tot de volgende keer!

Daniel

Maatpak en schoenen

2 juli 2021
5,0

Toen mijn goede vriend vertelde dat hij ging trouwen, vond ik dat HET moment om een maatkostuum aan te laten meten door de mannen van Stijlmeester. Ik kende Krijno en Arnold al van de geweldige schoenen die zij hebben staan van Shoelia, maar de maatkostuums lonkten altijd. Tijdens het nemen van de maten hebben we een geweldige avond gehad waar veel is gelachen. Mijn goede vriend had ook het besluit genomen om zich een kostuum voor zijn huwelijk aan te laten meten. We hebben veel complimenten gescoord en een geweldige dag gehad. Het is zeker aan te raden als je een ander kostuum wilt dan de massa. De mogelijkheden zijn oneindig. Bedankt mannen!

Jan Hendrik Kort

Trouwpak

26 juni 2021
5,0

Op blind date met je trouwpak. Begin 2020 heb in een schitterend trouwpak kunnen samen stellen. Het was een hele ervaring waarbij er een hoop keuzes gemaakt moesten worden, maar dankzij de goede hulp van Arnold en Krijno is het een prachtig pak geworden. Helaas heb ik hem toen niet kunnen dragen aangezien de bruiloft niet door heeft mogen gaan ivm de pandemie. Gelukkig hebben we de bruiloft kunnen verplaatsen naar 2021 en na een paar kleine maat wijzigingen zat het pak nog als gegoten. Heren super bedankt voor jullie hulp!

Rick

Helemaal blij met mijn trouwpak

26 juni 2021
5,0

Bij De Stijlmeesters in Groningen heb ik mijn trouwpak samen laten stellen en ik kan zeggen dat ik meer dan tevreden ben over mijn pak en de adviezen van de beide heren.. zeker een aanrader. Zeer tevreden.

Bas Ludwig

Geweldige ervaring!

7 juni 2021
5,0

Tijdens de lockdown was niet alles mogelijk zoals winkelbezoek. Hierdoor zijn Arnold en Krijno bij mij thuis een pak komen samenstellen. Wat geweldig, zo veel keuze! Al met al een geweldige ervaring. Ik ben ontzettend blij met mijn pak die ik heb gekregen als getuige! Arnold en Krijno zijn echte vakmensen. "These are the special moments we'll remember" Super bedankt, Michel

Michel Meinsma

Vakmensen die je wensen omzetten naar perfectie

5 juni 2021
5,0

Als brandweerman word je vaak gezien als een held en dat is toch iets waar je trots op bent. Voor mij zijn er ook twee helden bijgekomen en dat zijn Arnold en Krijno. Vakmensen puur zang! Wat was het een feest om een trouwpak samen te stellen, lekker sparren met z’n allen. In eerste instantie denk je: “hoe moet ik keuze maken uit al die geweldige kleuren en motieven?” Maar Arnold en Krijno loodsen met hun mensenkennis je er vloeiend doorheen. Mijn thema was brandweer maar niet te overheersend en ik was er al snel over uit dat onze trouwauto op de binnenvoering van van mijn jas moest komen (een oude Ford F5 tankautospuit uit 1953). Met eigen foto, photoshop en mailverkeer hebben we samen de auto’s op een speelse manier op de binnenvoering gekregen. En dan… Dan komt het moment dat je voor het eerst je pak mag passen. Overweldigend hoe dat voelt. Dit is wie ik ben! Je ziet je eigen karakter en persoonlijkheid in de spiegel en dan heb ik het nog niet eens over het draagcomfort. Wat zit het heerlijk als een tweede huid. Na wat puntjes op de i zetten mocht ik het trouwpak na een paar weken mee naar huis. Na een paar maanden lekker fantaseren over de grote dag was het eindelijk zover. Op 04-06-2021 zag Anja mij voor het eerst in mijn trouwpak. De blik in haar ogen was onbetaalbaar. In een pak van De Stijlmeester voel je je zelfverzekerd en veilig waardoor je je emoties kan laten gaan. Met vreugdetranen in mijn ogen zag ik hoe prachtig mijn Anja eruitzag in een schitterende jurk van De Bruidssalon. De dag is voor ons omgevlogen vol met mooie herinneringen. Hier kunnen we de rest van ons leven op teren. Een trouwpak van De Stijlmeester is een echte aanrader. Uniek zoals jij bent. De heren zetten je wensen om naar perfectie. Arnold en Krijno, nogmaals dank! Groeten van de gelukkigste man van de wereld, Nico

Nico Onrust

Fantastisch trouwpak!

5 juni 2021
5,0

Met veel genoegen en met veel succes heb ik hier mijn trouwpak samengesteld! Erg fijn contact met Arnold en Krijno - beiden hebben veel kennis en ideeën om uiteindelijk tot de perfecte combinatie te komen! Ongelofelijk veel keuze en de service was fantastisch! Mijn vader besloot ter plaatse om meteen voor zijn 30-jarig jubileum ook een pak hier te bestellen, zo erg waren we onder de indruk! Dankzij de Stijlmeesters wordt onze bruiloft nog onvergetelijker!

Bart Sluis

Trouwpak

24 mei 2021
5,0

Voor mijn aanstaande bruiloft heb ik samen met Arnold en Krijno het trouwpak samengesteld. Wil je graag een uniek trouwpak dat helemaal voldoet aan jouw wensen en smaak? Dan ben je bij deze heren volledig aan het juiste adres. Je kijkt werkelijk je ogen uit wat betreft de keuze aan stoffen, kleuren en printen! En heb je daar een keuze uit kunnen maken, dan ben je nog maar net begonnen. Je bent volledig eigen baas over de vormgeving van je maatpak. Naast dat het samenstellen van je eigen maatpak al iets leuks op zichzelf is, maken Arnold en Krijno er een gezellige gebeurtenis van. De kennis en kunde van beide heren zorgt ervoor dat je met een fantastisch pak de deur uit gaat. Het eindresultaat van mijn trouwpak heb ik reeds mogen beleven en het overtreft al mijn verwachtingen. Met dank aan Arnold en Krijno mag ik mijn bruiloft gaan beleven in een supergaaf pak! Bij De Stijlmeester slaag je geheid!

Patrick de Vries

Hier moet je zijn voor je trouwpak en schoenen

16 mei 2021
5,0

Superfijne service en wat veel keuze! Ik heb hier mijn trouwpak samengesteld. De hoeveelheid keuzes was overweldigend, maar de begeleiding daarin was heel fijn. Mede dankzij de frisse ideeën en inspiratie van Arnold en Krijno heb ik nu een supergaaf pak waar ik ontzettend blij mee ben. De matchende schoenen van Shoelia zijn ook boven verwachting!

Martijn Jongsma

Uitstekend!

10 mei 2021
5,0

Ik kan het maar maar met weinig woorden omschrijven. Deze heren helpen jou op een hele professionele en klantvriendelijke manier met een persoonlijke toenadering. Ik ben uitstekend geholpen met het uitkiezen van mijn trouwpak.

Hugo Smant

Geweldige ervaring met aanschaf pakken

6 mei 2021
5,0

Ik was al een schoenenverzamelaar bij Shoelia in Veenendaal, en via hun ben ik in contact gekomen met de mannen van de Stijlmeester. Naast de kleurrijke schoenen die ik draag, had ik nog eens de wens om een pak op maat te laten maken die niet iedereen heeft. In het ontwerp proces kwamen we tot een mooi pak die ik voor de afgelopen kerstdagen zou gaan dragen bij mijn jaarlijkse bezoek aan restaurant de Librije. Echter Corona gooide roet in het eten en gingen de restaurant afspraken niet door. Dus dit pak is nog niet gedragen. Echter in het ontwerp proces kwam ook naar voren dat ik als bad eendjes verzamelaar dit thema ook in een jasje zou willen hebben. En tot verrassing was dit dus mogelijk en kon ik een eigen foto van bad eendjes aanleveren waarvan dan de binnen voering van het jasje is gemaakt en de stropdas. Samen met de schoenen van Shoelia maakt het een mooi geheel. Ik ben dus heel trots op mijn pak met 2 jasjes die perfect op maat zijn.

Ed Visser

Droom trouwpak

9 april 2021
5,0

Arnold en Krijno zijn allereerst twee gezellige mannen. Alleen al een afspraak met de stijlmeesters is al een feest! Nu over mijn maatpak Ik ging trouwen en mijn wensen waren zeer specifiek. Het moest een Skinny pak zijn in de kleur beige en niet te gek. Wat zo geweldig is aan de Stijlmeester, is dat ze oneindig veel stoffen hebben, waardoor de keuze reuze was. Bij meerdere bedrijven waar ik ben geweest waren er lang niet zoveel stoffen als hier. Dit maakt dan ook direct jouw pak uniek. Niemand anders zal hetzelfde pak als jij dragen. Na een dikke 3 uur zitten wat ontzettend leuk en gezellig was, had ik mijn pak samengesteld. Ik wou een speciaal double breasted gilet met een lage kraag. Dit stond niet in de voorbeelden van de Stijlmeesters, maar door alleen simpelweg een foto te sturen waarop de gilet te zien was, heeft de Stijlmeester toch voor elkaar gekregen wat ik wou. Na de twee pas afspraken vond ik mijn pak toch te wijd. Met nog 6 dagen tot de bruiloft te gaan was dit best krap. Toch kreeg ik twee dagen van te voren mijn pak zoals ik het wou. Voor mijn huwelijk had ik het pak waar ik van droomde! Als je echt iets speciaals wilt voor je huwelijk of een andere gelegenheid, dan raad ik u zeker aan om naar de Stijlmeester te gaan. De juiste adviezen, oneindig veel keus aan kleuren en stoffen, gezelligheid en super service!

Immanuel Noordhof

Een prachtig maatpak

29 maart 2021
5,0

Deze mannen weten wat ze aan het doen zijn. Dit jaar een pak laten samenstellen door Arnold en Krijno. Het resultaat is prachtig. Een hele prettige en totaal nieuwe ervaring om het op deze manier te laten doen. De Stijlmeester helpt je met jouw keuzestress (want keuze is er genoeg) op een prettige en professionele manier. Ze kijken naar jouw wensen met de ervaring die zij hebben met alle eerlijkheid van dien. Voor een pak op maat kan ik iedereen aanraden om dit bij de Stijlmeester te laten doen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Nathan van de Water

Fotografie

25 maart 2021
5,0

Als fotografe kom ik op veel verschillende bruiloften. Ik heb daarom de afgelopen jaren ontzettend veel jurken en pakken voorbij zien komen. Ik moet zeggen dat de pakken van De Stijlmeester er echt uitspringen. Inmiddels kan ik hun werk zelfs herkennen! En dat is niet omdat alle pakken er hetzelfde uitzien, maar juist omdat elk pak uniek is en met de fijnste details is bewerkt, volledig passend bij de bruidegom. Een paar jaar geleden stond vaak alleen de bruid in de spotlight, maar tegenwoordig steelt ook de bruidegom de show. Iedereen wil de binnenkant van het jasje zien met bijbehorende schoenen of de bruidegom vertelt vol trots dat hij zelfs de kleur van de stiksels mocht uitkiezen! Zo leuk! Het is elke keer weer geweldig om deze kunstwerken vast te mogen leggen!

Minke Kroeze

Trouwpak

11 maart 2021
5,0

Voor mijn trouwerij een trouwpak op maat laten samen stellen. Veel keus, deskundig advies. De stijlmeesters zijn meedenkend en meelevend en kunnen goed uit eigen ervaring mee praten. Last but not least een natuurlijke professionele uitstraling. Precies waar ik naar opzoek was. Het pak was de perfecte toevoeging op de grote dag.

Daryll Rinzema

Kan niet beter

16 februari 2021
5,0

Keuze uit honderden stoffen, kleuren en patronen, maar met de kundige begeleiding van Krijno en Arnold een prachtig en uniek trouwpak samengesteld. Helemaal naar smaak en perfect op maat. Geweldige zaak en een fantastische service!

Michiel Weening

Zakelijk pak

7 februari 2021
5,0

Heel leuke ervaring, paar avonden bezig geweest, maar het is een prachtig pak geworden. Je krijgt goede adviezen, die wel gemeend zijn, allemaal om je zo'n goed mogelijk tot dienst te zijn, hoe lang dit ook duurt. Het heeft een prachtig pak opgeleverd voor sollicitaties en officiele gelegenheden. Kom zeker nog eens terug

Menno

Trouwpak

2 februari 2021
5,0

Met veel plezier mijn trouwpak mogen samenstellen onder begeleiding van twee mannen met passie van hun vak! Er is veel mogelijk en wat ik zelf erg fijn vond was de eerlijkheid van de mannen, en ook het advies, tips en tricks voor alles wat bij een bruiloft komt kijken voor een man. Mijn pak is erg mooi geworden, zat perfect en werd met open mond aanschouwd door alle aanwezigen op de bruiloft! Bedankt Krijno en Arnold!

Michael

Supergoed!

25 januari 2021
5,0

Voor mijn bruiloft een maatpak laten samenstellen bij Krijno en Arnold. Zeer hartelijk ontvangen en duidelijke begeleiding door het gehele proces. Ik had zelf een duidelijk beeld over wat ik wou, maar wat een hoop keuze wordt er voorgeschoteld! Vlak voor de bruiloft wilde ik toch graag nog wat aan het pak aanpassen en de heren hebben ervoor gezorgd dat dit nog op tijd doorgevoerd kon worden zonder poespas, wat een klantvriendelijkheid! Dikke aanrader!

Daryll

Maatpak

4 januari 2021
5,0

Voor mijn verjaardag heb ik bij de heren van de Stijlmeester mijn maatpak samengesteld. Het was een geweldige ervaring met een super mooi resultaat. Kan het als 18-jarige alleen maar aanraden.

Ove

(Trouw)pak

28 december 2020
5,0

De Stijlmeester heeft mij geholpen met het samenstellen van een trouwpak. Het is een driedelig pak geworden, inclusief bijpassende schoenen en riem. Alles was erg netjes verzorgd en van hoge kwaliteit. Het pak zal ook na het huwelijk gedragen bij speciale gelegenheden gedragen worden, mede daarom de investering gedaan. Dank voor de goede service!

Emil Ene

Trouwpak

22 december 2020
5,0

Voor mijn bruiloft een pak samengesteld bij de heren van De Stijlmeester. Ze helpen je je eigen pak samen te stellen. Geven fijn advies. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, stijlvol en bijzonder. Bedankt voor het mooie pak. Ik raad iedereen, die een uniek trouwpak wil, aan bij jullie langs te gaan!

Emile

Trouwpak

13 december 2020
5,0

De heren van de Stijlmeesters zijn uitmuntend in hun vak. Voor mijn trouwpak daar geweest, en echt een speciale die ik middels eigen keuze van stof, accessoires en schoenen heb ontworpen en met ook een beetje hulp van mijn trotse dochter. De sturing daarin van Arnold en Krijno was subliem en tot in perfectie en wat heeft geleid tot een trouwpak van klasse en er maar 1 van is. We waren echt een bijzonder paar op onze trouwdag en waarin zowel mijn vrouw als ik als man er perfect uitzagen in trouwjurk en pak. Arnold en Krijno super bedankt voor alles in zowel de voorbereiding als in het eindresultaat. dank dank echt een aanrader.

Harm Nuus

Trouwpak

10 december 2020
5,0

Mijn trouwpak en alle daarbij horende accessoires heb ik aangeschaft bij De Stijlmeester. Ik was 100% tevreden over de geboden, mogelijkheden, het meedenken van Arnold en Krijno en het gehele proces. Uiteindelijk het jawoord gegeven in een perfect pak!

Maurits

Absolute aanrader!

17 november 2020
5,0

Fijn contact, kunde en goede kijk op de mogelijkheden en wensen hebben geresulteerd in een zeer mooi pak. Door perfecte hulp en op de juiste manier meedenken was het een prettig proces. Uiteindelijk heel veel complimenten over mijn trouwpak. Dank voor de hulp!

Erik Siepelinga

Trouwpak en schoenen

30 oktober 2020
5,0

Heel erg goed geholpen. Wil je een mooi pak, dan moet je hier zijn. Wij hebben hier ook hele mooie matchende trouwschoenen gekocht. Super leuk.

Hans & Krista

Trouwpak

23 oktober 2020
5,0

Voor het uitzoeken van mijn perfecte trouwpak heb ik de beste hulp gekregen van het team van de Stijlmeester. We kregen de mooiste stoffen en opties voor het pak te zien en het resultaat was voor mij een subliem pak op onze trouwdag!

Mendel

Mooi trouwpak

21 oktober 2020
5,0

In het verleden heb ik een keer een (goedkoop) pak gehad. Voor mijn trouwerij naar destijlmeester gegaan. Daar was ontzettend veel keuze en mogelijkheden voor een pak. Hierbij werden wij ontzettend goed geholpen door de zeeën van mogelijkheden. Daar kwam een fantastisch mooi en kwalitatief super goed pak uit. Ik ben ontzettend positief destijlmeester. Goede hulp plus mooi en kwalitatief goed pak! Zeker een aanrader!

Robin

Zeer goed!

13 oktober 2020
5,0

De keuze was reuze bij het uitzoeken van de elementen van mijn pak, maar ik ben goed begeleid. Tijdens het proces van oplevering heb ik goed contact via e-mail gehad. Het resultaat was fantastisch! Zeer goede kwaliteit en fijne afwerking.

Marijn Moes

Uniek trouwpak

7 september 2020
5,0

Beste Arnold en Krijno van de stijlmeester. Onze geweldige dag 27-7-2020 om gevlogen Wat hebben we veel complimenten gekregen over Christian zijn "maatje" Iedereen zei echt Mr perfect :-p Wat een geweldige belevenis om een pak bij jullie samen te stellen. Direct het gevoel alsof je er al jaren komt. Na een paar gezellige avonden begin dit jaar dan ook mijn pak uit mogen kiezen. Wat een keuzes... Maar door geweldig advies van jullie is dit allemaal goed gekomen, Wij zouden iedereen de stijlmeester aanbevelen wat een perfectie en vakmannen. Het resultaat mocht er zijn, heren super bedankt! Christian, Wendy, Delilah en Djanilah

Christian

Trouwpak

2 september 2020
5,0

Begin dit jaar stond de Stijlmeester op de trouwbeurs in Leeuwarden. Van het bedrijf de Stijlmeester had ik nog nooit gehoord. Maar na een gesprek met Krijno werd ik wel enthousiast. Kort na de beurs een afspraak met de mannen gemaakt en 2 mei was het dan zover. Wij (ik en mijn 2 getuigen) werden met open armen ontvangen. Waar we in open en gezellige sfeer de mogelijkheden gingen bespreken en dat waren er nog al een paar, maar met de expertise van Arnold en Krijno kom je daar zeker uit. Na 3 uur was mijn pak dan ook compleet en was het afwachten op het resultaat. Wil je een fantastisch pak, maar niet de standaard welke je overal kan kopen, ga dan zeker naar de Stijlmeester. Vrijdag 28 augustus ben ik getrouwd en wat heb ik een complimenten gehad op het Pak. Thanks Mannen.

Nico

Trouwpak

30 augustus 2020
5,0

Ik had geen idee dat er zoveel keuze was in stofjes, ritsjes en zakjes. Gelukkig hielpen de Stijlmeesters me door de wereld van kleuren en stijl en hebben ze een prachtig pak weten te maken voor mijn trouwdag! Heel erg blij met het resultaat, zeker een aanrader!

Maurice

Maatpak

23 augustus 2020
5,0

Ik ben heel erg tevreden met het maatpak en de service van De Stijlmeester. Arnold en Krijno zijn vriendelijk en flexibel, en hebben duidelijk verstand van zaken. Een aanrader dus!

Edwin

Trouwpak op maat

14 augustus 2020
5,0

In 2019 ben ik met de heren in contact gekomen via een trouwbeurs van uit daar verder contact opgenomen en tot besluit gekomen om een pak te laten maken. Ik had veel verwacht maar van niks naar een prachtige pak helemaal in eigen stijl is toch wel perfect en super mooi

Stephan Bijl

Trouwpak

10 augustus 2020
5,0

Eind 2019 ben ik in contact gekomen met Arnold en Krijno via een trouwbeurs waar ze een aantal trouwpakken ter illustratie hadden gepresenteerd. Van tevoren uiteraard wat research gedaan naar verschillende winkels waar ze trouwpakken verkochten, want het is immers geen pakje boter.. :-) Vanwege de goede klik, het vertrouwen en natuurlijk de prachtige details van de unieke maatpakken (wat natuurlijk iedereen wil!) was de keuze snel gemaakt. Mijn trouwpak wou ik graag door deze toppers laten maken. Zo gezegd, zo gedaan. De eerste afspraak was direct een forse, namelijk ruim 2 uur waarbij er een (zeer) ruime keuze was van alle kleuren, details van de blouse, stropdas, schoenen, riem, broek, etc.. Wat ik hier heel prettig aan vond was het feit dat ze beide echt goed mee dachten met de kleurencombinaties en waren daarbij ook heel open en eerlijk wanneer iets beter/mooier kon. Afgelopen zaterdag, 08-08-2020 was onze trouwdag. Mijn pak was gelukkig ruim van tevoren klaar en wij hebben een onvergetelijke dag gehad. Echt een absolute aanrader om jouw toekomstig pak hier te laten maken! Groet, Rick.

Rick

Een uniek trouwpak

20 juli 2020
5,0

Vorig jaar mijn trouwpak samen gesteld bij De Stijlmeesters en wat ben ik daar blij mee! Als eerste heb ik daar een orientatie gesprek gehad, gewoon om te kijken wat de mogelijkheden waren en wat de kosten zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kosten vielen mij heel erg mee. Ik ben daarna bij een aantal andere zaken geweest voor 'productie' pakken, maar niets wat echt dat wauw gevoel gaf. Uiteindelijk toch weer terug en precies het pak samen kunnen stellen waarvan ik wel dat WAUW gevoel kreeg. Zelfs nog eigen knopen mogen aanleveren wat mijn pak echt helemaal af maakte. Krijno en Arnold zijn twee leuke mensen die oog voor detail hebben en voor elke suggestie open staan. Een aanrader voor iedereen die net even die persoonlijke touch wil.

Stephan

Zeer tevreden

20 juli 2020
5,0

Vorig jaar ben ik door de Stijlmeester erg goed geholpen bij het samenstellen van een volledig naar eigen smaak trouwpak.

Pieter

Top service van begin tot eind

13 juli 2020
5,0

Bij binnenkomst wordt je direct op je gemak gesteld en nemen ze uitgebreid de tijd voor je. De keuzes zijn eindeloos en door hun goede advies kom je er altijd uit. Alles wordt helemaal op jouw maat gemaakt, hoeveel aanpassingen daar ook voor nodig zijn. Kortom: Top service van begin tot eind!

R. Hamersma

Fantastische pakken!

6 juli 2020
5,0

Vorig jaar heb ik hier mijn trouwpak gehaald. Dit jaar ben ik teruggekomen voor een maatpak. Arnold en Krijno nemen uitgebreid de tijd om samen met jou tot een fantastisch pak te komen. Ze geven goede adviezen en denken met je mee. Het uitzoeken van het pak is heel ontspannen. Beide mannen hebben enorm veel humor en vullen elkaar erg goed aan. Het grote voordeel van een pak bij de Stijlmeester is dat je het precies zo kan customizen, zoals je zelf voor ogen hebt. Zowel voor trouwpakken als gewone maatpakken zijn ze een echte aanrader!

Mark van der Meer

Wit trouwpak

30 juni 2020
5,0

Wit zei ik! En wat is het een prachtig resultaat geworden, zij hebben mijn droom in vervulling laten gaan en wij hebben het prachtigste pak samengesteld die ik ooit gezien heb. Hele vriendelijke heren die echt de tijd nemen om precies datgene wat jij wil naar boven te halen en te verwerken in iets moois. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een pak!

Edwin

Compleet trouwpak

15 juni 2020
5,0

Prima geholpen door deze heren. Ze nemen de tijd voor je en luisteren ook goed naar wat je eigen wensen zijn. Geven ook een hun eigen als bepaalde stof combinatie's niet goed bij elkaar passen en welke juist wel goed bij elkaar passen. Goede service dat tot in het laatste knoopsgat is uitgewerkt.

Martijn

Aanrader!

23 mei 2020
5,0

Werkelijk 5 sterren voor de Stijlmeester. Ik heb een geweldig pak overgehouden aan de gezellige avonden dat wij bij elkaar hebben gezeten. Ik heb genoten van de kennis die de heren van de Stijlmeester in huis hebben. De kleurencombinatie die wij uiteindelijk hebben uitgekozen was heel erg mooi. Ik heb hier dan ook veel complimenten over gehad. Het pak was helemaal 'eigen' en voelde erg uniek. In combinatie met de prijs die het kost is dit absoluut een aanrader. Willekeurige passanten op straat vertelden dat ze nog nooit zo'n mooi trouwpak hadden gezien. Dat lijkt mij genoeg zeggen. Zeker een aanrader.

René Bos

Gothic trouwpak

19 mei 2020
5,0

De Stijlmeester is een echte aanrader. Wij wilden iets anders als anders namelijk een Gothic pak, voor ons trouwen. Onze gehele bruiloft was in die stijl, gelukkig konden we samen met de Stijlmeester een geweldig pak samenstellen incl hoge hoed en wandelstok met zilveren knop, tevens hielpen ze ons aan extra stof voor de jurk van de bruid echt een super aanrader. Thx Arnold en Krijno van de Stijlmeester.

L.L. Colstee

Trouwpak

17 april 2020
5,0

Hey mannen super bedankt voor het maken van mij hele speciale trouwpak. Het was voor jullie ook een uitdaging om dit pak te ontwerpen maar wat hebben jullie dat goed gedaan. Super bedankt voor jullie advies en mijn moelijke ontwerp. Jammer genoeg kan ik nog niks laten zien omdat onze trouwdag op losse schroeven staat en nog niet wetende of hij op 19 juni door kan gaan. Zodra ons huwelijk een feit gaat worden zal ik jullie zeker de foto's toen toe komen om op jullie website te kunnen plaatsen. Groetjes Frans

Frans

Trouwpakken

17 april 2020
5,0

Elke keer weer zie ik prachtige pakken voorbij komen die elke keer weer helemaal op en top passen bij de bruidegom! Super leuke details, stiksels en gepersonaliseerde teksten die ik elke keer met veel plezier fotografeer!

Esmee Bartelink Fotografie

Prachtig trouwpak

17 april 2020
5,0

Voor mijn bruiloft heb ik een prachtig pak bij Arnold en Krijno gekocht. Ze hebben me goed geholpen: ik mocht het pak van Arnold passen, om te kijken of de kleur me goed zou staan. Vervolgens een hele avond de tijd gehad om alles uit te zoeken: stof, kleur, combinaties proberen, etc. Uiteindelijk heb ik er een prachtig pak aan over gehouden. Veel dank aan deze twee leuke heren!

Henk

Hét adres voor je trouwpak!

10 april 2020
5,0

Wat een leuke jongens. Je voelt je gelijk op je gemak. Weten waar ze over praten. Wat hebben wij op onze dag veel complimenten gekregen over Bert zijn pak. Iedereen zei; dit is echt Bert! Het paste perfect bij hem. Kwaliteit is hartstikke goed! Blouse heeft Bert al meerdere keren aan gehad. Ik zal iedereen de Stijlmeesters aan raden. Je krijgt er geen spijt van!

Saffira Scholtens-Meems

Trouwpak

22 februari 2020
5,0

Wat een geweldige belevenis was het om een pak samen te stellen bij de Stijlmeester. Zomaar op een dinsdagochtend ergens in oktober samen met schoonmoeder plaats genomen aan de tafel en onder het genot van een kop koffie mijn trouwpak samengesteld. Samenstellen dat is het juiste woord, met de deskundige ondersteuning van Arnold & Krijno. Met het kiezen uit de mooiste stoffen voor het pak is slecht een begin waarna na drie uur via knoopsgaten, biesjes, knoopjes en zelfs de mogelijk persoonlijke teksten in je pak te laten zetten ontstaat er een persoonlijk en uniek pak. Als dan na twee maanden en twee maal passen alles goed is krijg je naast je trouwpak een usb stick mee met filmpjes (hoe een das te knopen) erop. Stijlmeester(s), ik vond het top! Groetjes Erik

Erik Cazemier

Trouwpak

21 februari 2020
5,0

Dankzij De Stijlmeester een fantastisch maatpak laten maken geheel naar eigen smaak. Goed advies, denken mee en komen afspraken na. Uiteindelijk in dit prachtige pak een geweldige trouwdag gehad. En voor een paar nieuwe unieke schoenen moet je zeker hier zijn.

Jacob

Een aanwinst voor de pakkenwereld!

19 februari 2020
5,0

Wij dachten altijd een pak stel je heel makkelijk samen. Totdat je bij de Stijlmeesters binnenkomt! Als eerste wat een heerlijke en geweldige mensen ze doen dit met zulke passie dat zie je aan alles weer. En wat een kleurenstof verschillende knoopjes noem het maar op. Jongens ga zo door wat jullie doen! Jullie zijn een echte aanwinst voor de pakkenwereld!

Meems

Wat anders dan anders

11 februari 2020
5,0

Als je wat anders dan anders wil voor een speciale dag moet je bij de heren van de stijlmeester. Zij zorgen ervoor dat je er tip top bij staat. En de service staat bij deze heren hoog in het vaandel. Jullie hebben er voor gezorgd dat ik en onze zoon er top bij stonden.

Johan van der Mossel

Altijd raak

29 januari 2020
5,0

Het is ondertussen 4 jaar geleden dat de heren bij mij thuis kwamen voor het uitzoeken van mijn eigen pak, en een pak voor the best man. Behalve een paar duidelijke "don'ts" van mijn vrouw had ik werkelijk geen idee wat voor pak ik wilde. De sfeer was direct lekker informeel, en werd al snel gezellig. Het advies wat ze gaven was perfect. De mogelijkheden waren enorm, maar gelukkig haden we vlot een mooi pak uitgezocht. Het eind resultaat, samen met alle extra's als riem en schoenen was prachtig. Een klein jaar later heb ik wederom een prachtig pak uitgezocht bij de heren. Behalve dat het getrouwde leven voor een paar extra pondjes had gezorgd, was het wederom perfect. Mocht ik weer een pak nodig hebben, dan bel ik zeker weer! Klein detail: een koekje of ander hapje bij de koffie word door de heren gewaardeerd ;)

Sjoerd nijdam

Pakken die goed zitten en nog beter staan!

29 januari 2020
5,0

Als fotograaf spreek ik vaak bruidsparen voordat ze hun volledig outfit bij elkaar hebben. Wel zijn ze vaak naar een beurs geweest en wat gesnuffeld op het internet, maar echt op kledingjacht....dat moet nog gebeuren! IK raad de Stijlmeester zeker aan bij de bruidegommen, omdat het trouwpak van de 'gom net zo belangrijk is als de jurk van de bruid! De trouwpakken van de Stijlmeester zijn goed van snit, fijn van stof en heel verrassend en persoonlijk qua kleurencombinaties. Ik zeg, als trouwprofessional; Bij de Stijlmeester zit je pak goed, en staat ook nog perfect! ;-) Groet. Brigitte Burg Ruijtenbeek | Fotografie Brigitte Ruijtenbeek

Fotografie Brigitte Ruijtenbeek

Maatpak

13 januari 2020
5,0

Je word hartelijk ontvangen, en onder een genot van een kop koffie gaat het dan echt gebeuren. Het samen stellen van een pak, 1001 mogelijkheden maar het komt goed. Het is een gezellig stel met verstand van zaken. Het pak zit meteen goed, maar goed is voor de stijlmeesters niet goed genoeg, alles word tot in de puntjes verzorgt, van sokken tot een bij passende riem. Ze doen hun naar eer aan, DE STIJLMEESTERS

Marco Dobben

Top!

8 januari 2020
5,0

Top zaak! Ze hebben mij heel goed geholpen voor de juiste maat pak! Zeer klantvriendelijk!

Sander Kruid

Prachtige kunstwerken!

6 januari 2020
5,0

Als fotografe kom ik op veel verschillende bruiloften. Ik heb daarom de afgelopen jaren ontzettend veel jurken en pakken voorbij zien komen. Ik moet zeggen dat de pakken van De Stijlmeester er echt uitspringen. Inmiddels kan ik hun werk zelfs herkennen! En dat is niet omdat alle pakken er hetzelfde uitzien, maar juist omdat elk pak uniek is en met de fijnste details is bewerkt, volledig passend bij de bruidegom. Een paar jaar geleden stond vaak alleen de bruid in de spotlight, maar tegenwoordig steelt ook de bruidegom de show. Iedereen wil de binnenkant van het jasje zien met bijbehorende schoenen of de bruidegom vertelt vol trots dat hij zelfs de kleur van de stiksels mocht uitkiezen! Zo leuk! Het is elke keer weer geweldig om deze kunstwerken vast te mogen leggen!

Minke Kroeze Fotografie

Deskundig en veel keuze

30 november 2019
4,0

Zeer goed geholpen. Er wordt voldoende tijd uitgetrokken om echt samen tot een goede keus te komen. Je kan alle kanten op qua stof, prijs, vorm, etc. Daarnaast zijn er ook zeer mooie schoenen bij Shoelia die goed aansluiten bij het pak.

Sjors

Feestje!

26 november 2019
5,0

Heel veel lol gehad met een pak uitzoeken met daarbij vakkundig advies. Het resultaat is prachtig geworden. Voor mijn volgende pak zal ik zeker weer naar De Stijlmeester gaan!

Joeri

Topservice!

22 november 2019
5,0

Een geweldige zaak waar je vakkundig wordt geholpen aan een perfecte outfit! Ik ben hier terecht gekomen voor mijn op maat gemaakte trouwpak. De mogelijkheid werd geboden om in de avond langs te komen om alles uit te zoeken, dit hielp enorm in het snel geregeld hebben van mijn pak. Tijdens het uitzoeken kreeg ik voortdurend gedegen advies maar bleef het nog wel steeds voelen alsof het mijn eigen gekozen pak en kleurencombinatie was. Het resultaat mocht er uiteindelijk zijn, ik denk dat ik van elke gast wel een compliment heb gekregen over de kwaliteit en kleurencombinatie. Dat ik mijn schoenen er ook uitstekend bij kon matchen, welke eveneens bij de Stijlmeester vandaan komen, maakte het plaatje compleet. De Stijlmeester is een zaak die gerund wordt door twee fantastische mannen waar je enorm kunt lachen en waar ouderwets advies en service voorop staat. Ik vind het bijna jammer dat ik al getrouwd ben en niet opnieuw een trouwpak uit mag kiezen, maar ik zorg vast dat ik voor een ander gelegenheid weer een excuus heb om iets nieuws uit te mogen zoeken bij de Stijlmeester.

Patrick

Aanrader!

30 oktober 2019
5,0

Dankzij De Stijlmeester een fantastisch maatpak laten maken geheel naar eigen smaak. Goed advies, denken mee en komen afspraken na. Uiteindelijk in dit prachtige pak een geweldige trouwdag gehad. En voor een paar nieuwe unieke schoenen moet je zeker hier zijn.

Jacob Ruyter

Fantastisch pak

24 oktober 2019
5,0

Ik ben langer bezig geweest met het uitzoeken van mijn pak, dan mijn vrouw bezig is geweest met haar jurk. Maar het was het volledig waard. We kwamen Arnold en Krijno tegen op een beurs en we besloten direct om mijn pak te kopen bij de Stijlmeester. Het uitzoeken van het pak is een unieke ervaring, waarbij je fantastisch en persoonlijk geholpen wordt. Toen mijn vrouw het pak voor het eerst zag, moest ze een beetje huilen. En dat is nogal wat voor een nuchtere Drent! Op de bruiloft niets dan complimenten gehad over mijn pak en vooral over mijn sokken. En het leukste is, ik kan het pak zeker nog een paar jaar aan! Kom maar op met die feestjes!

Johan en Jolien

Fantastische service!

7 oktober 2019
5,0

Voor een goed pak op maat moet je simpelweg bij de stijlmeester zijn! Arnold en Krijno gegeven gepast en persoonlijk advies op maat. Ik heb erg genoten van de ervaring van het creëren van mijn trouwpak. De sfeer was altijd erg goed en ook erg gezellig. Arnold en Krijno, nog van harte bedankt voor jullie bijdrage aan een fantastische dag!!

Martin Woldhuis

Het perfecte pak

4 oktober 2019
5,0

Dankzij de adviezen van Arnold en Krijno kleurden wij op onze huwelijksdag perfect bij elkaar. Alles werd in goede harmonie ‘opgebouwd’. Dank heren! Ook van harte aanbevolen voor wie een perfect zittend en toch betaalbaar pak wil.

Pieter de Hart

Zeker een aanrader voor een mooi pak met alles erop en eraan

25 september 2019
5,0

In mijn zoektoch naar een trouwpak kwam ik bij een trouwbeurs uit bij de de mannen van de Stijlmeester. De kleuren die er waren, de schoenen welke ze droegen en de pakken welke ze droegen spraken mij gelijk aan. Veel mensen denken dat een op maat gemaakt trouwpak handen vol geld gaat kosten. Krijno en Arnold wisten mij er van te overtuigen dat dit niet het geval was. Ik was overtuigd en met volle moed heb ik een afspraak gemaakt bij de winkel. Samen met mijn getuiges hebben we ruim 3 uur besteed aan het samenstellen van een pak. Deze 3 uur waren het meer dan waard. Het was gezellig, de koffie was lekker en niet te vergeten, we hebben heel veel gelachen. De mannen hebben verstand van hun vak en weten vanuit een klein stukje stof een mooi iets te creeren samen met jou als ontwerper. Alles past uiteindelijk bij elkaar. Van schoenen en sokken tot het kleinste draadje in het pak. Daar waar de jurk van de vrouw door iedereen vaak als wauw wordt ervaren gold dit ook voor mijn pak. Zo veel complimenten over mijn kleding had ik nog nooit gehad en volgens mijn vrouw zag ik er oogverblindend uit mededankzij de Stijlmeester of moet ik zeggen: Stijlmeesters. Deze mannen weten waar ze over praten en zijn bereid om het onmogelijke mogelijk te maken. Ik heb niets meer dan lof voor de Stijlmeester en hun werk.

Michel Messchendorp

Goede service en aandacht voor jou

25 september 2019
5,0

Goede service! Ik heb de persoonlijke tijd en hun tips erg gewaardeerd. Ik kreeg goede tips en eerlijk advies over hoe tot een mooi maatpak te komen. Uiteindelijk naar huis gegaan met een mooi trouwpak!

Diederik

Goede service, zeker een aanrader!

12 september 2019
5,0

Ik heb de mannen van de stijlmeester gesproken op een trouwbeurs. Waar ik veel mooie pakken en accessoires had gezien. Het gesprek met hun voelde meteen goed aan en gelijk een afspraak gemaakt. Ze hebben mij super goed geadviseerd en waren heel eerlijk. En er moest nog iets nakomen maar ze wisten niet of dit optijd zou aankomen dus brachten ze dit maar even persoonlijk!! Super... Bedankt voor alles.

Mark Stevens

Alles top!

11 september 2019
5,0

Ik heb genoten van de ervaring en geniet nog meer van het eindresultaat. Wat een prachtig maatpak heb ik mogen ontvangen van de heren, nu op naar de grote dag. Service top, maatpak top, schoenen top ik kan niet anders dan 5 sterren geven voor een onvergetelijke ervaring.

Martijn Land

Unieke ervaring

3 september 2019
5,0

Topservice en advies van De Stijlmeesters! Tevens is het samenstellen van een maatpak echt een unieke ervaring! Bedankt mannen! We hebben een fantastische trouwdag gehad.

Jan Kruize

Prachtig pak voor een fantastische dag!

1 september 2019
5,0

Nadat mijn vrouw haar schoenen had uitgezocht bij Shoelia een afspraak gemaakt voor mijn trouwpak. Met duidelijke wensen ging ik op pad, maar wat hadden de heren van de Stijlmeesters een keus om aan mijn wensen te kunnen voorzien. Van te voren zelf niet nagedacht over verschillende knoopjes en stiknaden, maar dit alles maakte mijn prachtige pak helemaal af. Meerdere keren een gezellige professionele afspraak met een super eindresultaat. Mede door de Stijlmeester hebben wij enorm genoten van onze dag!

Melvin en Lindsey Hilverts

Fantastisch pak!

30 augustus 2019
5,0

Na meerdere goede verhalen heb ik op de trouwbeurs in de Euroborg een afspraak gemaakt bij de Stijlmeester voor een trouwpak. Wat een belevenis! Samen met Arnold en Krijno hebben we een fantastisch pak samengesteld. De manier van meedenken en hun eerlijkheid heeft ervoor gezorgd dat ik een erg mooi pak aan mag trekken op mijn bruiloft. Bedankt!

Martijn Sportel

Een absolute aanrader!

28 augustus 2019
5,0

Onwijs veel positieve reacties op mijn prachtige maatpak mogen ontvangen. Toen ik de eerste keer bij De Stijlmeester kwam moesten er heel veel keuzes gemaakt worden, iets waar ik niet helemaal in thuis ben, Arnold en Krijno hebben mij hier heel goed in begeleid en toch mijn eigen keuzes laten maken. Binnen een paar seconden nadat ik binnen kwam voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ik heb er geen seconde spijt van gehad dat ik mijn pak bij jullie heb laten maken. Dankjulliewel heren! Ik zal jullie zeker aanraden bij andere aanstaande bruidegommen.

Patrick Douma

Service is top!

24 augustus 2019
5,0

De "klanten" noem het maar gasten service, is fantastisch! Er wordt echt de tijd voor je genomen. Aandacht en oog voor detail, absoluut een aanrader! Elke euro meer dan waard.

Frank de Vries

Goed advies!

18 augustus 2019
5,0

Al weer een jaar geleden dat ik mijn pak aan heb gehad! Een jaar geleden een fantastische dag gehad mede dankzij deze toppers! Ik heb een vrij lastige maat kwamen we samen achter. Dit vanwege dat één van mijn schouders wat lager stond dan de ander. Dit hebben Arnold en Krijno opgemerkt en perfect verholpen in het pak! Over het proces van het kiezen van je EIGEN trouwpak: Ze hebben zoveel mogelijkheden en kleuren, wil je zo'n knoopje of een ander knoopje. Dit biesje wil je die in die of die kleur of heb je een ander idee? De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar weest gerust! Door de ervaring van deze beide heren geven ze goed advies over wat je beter wel en niet kan doen! PS: Nog een kleine tip. Shoelia zit bij de stijlmeesters in, pas daar ook even wat van hun mooie schoenen! Passen waarschijnlijk super bij je nieuwe pak!

Harm-Jan Nieboer

Maatpak!

18 augustus 2019
5,0

Voor de bruiloft van mijn broer was ik op zoek naar een mooi pak. Na wat Google zoek werk kwam ik uit bij de Stijlmeesters. Na een bezoek aan de winkel waar ik ontzettend veel informatie kreeg, een afspraak gemaakt voor het samenstellen van een maatpak. Zelf ben ik niet zo'n modekoning en kon ik wel wat hulp gebruiken. Gelukkig waren de heren van Stijlmeesters uiterst behulpzaam en voorzagen zij mij van kundig advies. Ze kijken niet alleen naar wat je mooi vindt, maar ook naar wat je mooi staat. Ze kijken goed wat bij je past en zeggen het ook als je beter iets niet kan doen. Het samenstellen van het pak was echt een beleving. Er is ongelooflijk veel keus uit stoffen en kleuren. Gelukkig begeleiden de heren je erg goed en hebben we samen een ontzettend mooi pak gemaakt!!

Stefan

Een ware uitdaging

15 augustus 2019
5,0

Het was ergens begin dit jaar, dat ik telefonisch contact heb gehad met de heren van de Stijlmeester met de vraag of ik een pak samen kon laten stellen. Inmiddels waren de heren al op de hoogte van mijn situatie doordat mijn vader al over mij verteld had. Ik zit namelijk in een elektrische rolstoel. Arnold gaf meteen aan dit nog niet eerder meegemaakt te hebben, maar dat hij deze uitdaging absoluut aan wilde gaan, zodat ook ik, als getuige van mijn broer, er mooi bij zou zitten op zijn bruiloft. Flexibiliteit is wat de heren prima beheersen, want nadat ik tijdens mijn eerste afspraak mijn pak al compleet heb samengesteld en we de maten tijdens een volgende afspraak hebben opgemeten, kwam Arnold niet veel later nog eens bij mij thuis, om nog wat dingen na te meten, zodat zeker was dat de goede maten genomen zijn. Ook de verschillende doorpas-sessies zijn allemaal bij mij thuis geweest omdat dit in mijn geval wat makkelijker was. Een prima service van de heren van de Stijlmeester. Afgelopen maandag heeft Arnold mijn pak persoonlijk bij mij thuis afgeleverd en ik kan niks anders zeggen dan dat ze er een waar kunstwerk van hebben gemaakt! Mission completed dus! Morgen (vrijdag 16-8) is het dan eindelijk zover: mijn broer gaat trouwen en ik zal voor het eerst mijn pak voor het 'echie' dragen! Heren, dankjulliewel voor dit prachtig stukje maatwerk en de geweldige service die jullie daarbij geleverd hebben! Een dikke 10 voor jullie!

Marc Weisbeek

Uitdagende klus!

14 augustus 2019
5,0

Ook mijn pak heb ik samen met de heren mogen samenstellen. Ik had een uitdagende klus gezien de kleuren van de trouwjurk van mijn vrouw niet alledaags waren. We hebben samen iets heel moois samengesteld. Exclusief, netjes en uniek. Het advies van de heren was professioneel en eerlijk. Ook toen ik door de bomen het bos even niet meer zag, hebben ze mij door het woud van stoffen en opties gesleurd, om uiteindelijk tot een heel mooi pak kunnen komen. Bedankt Arnold en Krijno!

Bert Bré

Trouwpak juni 2019

12 augustus 2019
5,0

Mijn trouwpak laten maken bij de stijlmeesters. Zeer goede, vriendelijke en gezellige hulp tijdens het uitzoeken van stoffen en kleuren. Denken leuk mee en nemen geen blad voor de mond wat zij vinden dat wel of niet past. Daarbij een advies voor kleur stijlen. Groot palet aan verschillende stoffen en kleuren. Verder erg goed in kleuren combinaties die niet alledaags zijn. Daardoor zal je absoluut een pak hebben wat niemand anders heeft, gedurfd en net. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Eerste overhemd van het pak was niet de juiste kleur, er werd zonder probleem een tweede overhemd besteld met de juiste kleur. Zeer goede afhandeling, ook voor de laatste puntjes op de i. Erg vriendelijk en voor zoveel service en kwaliteit niet duurder dan andere hoge segment merken. Met andere woorden, ik kan mij niet voorstellen waarom je hier niet een pak zou halen tenzij je buitengewoon gesteld bent op een specifiek merk. Fantastisch mooie schoenen en bijpassende riem kunnen kopen die het geheel volledig afmaakten.

Jeroen

Zeer goede en professionele service

11 augustus 2019
5,0

Gisteren, alweer een jaar geleden dat ik getrouwd ben met mijn lieve vrouw. En allebei prachtig mooi ingepakt met onze op maat gemaakte huwelijkskleding van de stijlmeesters Arnold en Krijno en Ineke van de bruidssalon te Stadskanaal. En met meesters mag dat ook wel gezegd worden met een hoofdletter M. Het was in 1 woord geweldig! Prachtige op maat gemaakte kleding helemaal naar eigen wensen. Van knoopsgat tot zoom en van zoom tot bies. Alles maar dan ook alles word tot in de puntjes verzorgd door deze mensen die ook daadwerkelijk hun vak verstaan. Petje af voor deze mensen die er alles aan doen om je er geweldig uit te laten zien! Hartelijk dank nogmaals voor jullie superservice.

Sander Rodermond

Prachtig pak

29 juli 2019
5,0

Mijn man heeft hier zijn pak vandaan. Hij kwam heel enthousiast thuis en zo ook mijn ouders en zijn ouders die mee waren. Ze waren heel tevreden over hoe ze waren geholpen en vonden het concept van de winkel echt tof. Ik was reuze benieuwd naar zijn pak. Toen ik deze op onze bruiloft eenmaal zag, was ik heel erg onder de indruk. Het pak paste perfect bij hem! Zowel qua kleur als qua uitstraling. Wauw! En de details zijn ook erg leuk zoals de geborduurde initialen op zijn mouw en onze namen aan de binnenkant van zijn jas. Echt de volle vijf sterren waard!

Griëtte Bos

Moe, maar zéér voldaan!

20 juli 2019
5,0

Mijn moeder en haar partner zijn bekend met Arnold & Krijno van De Stijlmeester. Dus toen mijn vriendin en ik aankondigden dat we gingen trouwen, wilde mijn moeder mij mijn eigen pak laten samen stellen bij De Stijlmeester. Zo gezegd, zo gedaan. Nou ja... We hadden op een vrijdagavond in december een afspraak met de heren. Na een kop koffie en een voorstelrondje gelijk begonnen met de kleuren. En poeh, wat zijn er, behalve de kleuren, veel keuzes die gemaakt moeten worden. Het samenstellen was niet gelukt zonder de hulp van de echte kenners. De heren hebben ons hier prima bij geholpen! Na een aantal uurtjes ging ik moe, maar voldaan naar huis. Zo'n 8 weken later was het pak klaar. Deze afspraak vond ik bijna net zo spannend als de eerste, want nu krijg je het pak in het geheel te zien. Ik was erg tevreden en ook de heren vonden het een prachtig pak. Deze zelfde woorden kreeg ik te horen op onze bruiloft in juli. Nogmaals, dit was niet zonder hulp van de heren gelukt. Bedankt! Ik zou iedere bruidegom in spe een pak van De Stijlmeester aanbevelen.

Gerwin de Wijk

Trouwpak en schoenen

17 juli 2019
5,0

Arnold en Krijno verstaan de kunst om mensen binnen een paar tellen op hun gemak te stellen. Op een gezellige avond, is op zeer kundige wijze en met goede raad een prachtig pak samengesteld. De service houdt niet op bij aflevering, de heren zijn niet tevreden, voordat het pak perfect zit. Voor onze zoon is er een prachtige vlinderdas met pochet gemaakt. Het pak en onze schoenen zitten fantastisch en geven veel leuke reacties.

Emile Oostmeijer

Trouwpak?

16 juli 2019
5,0

Met heel veel aandacht, vakmanschap, gezelligheid, punctualiteit, zorg en humor, hebben de 2 heren van de stijlmeester samen met mij een pak samengesteld die nog mooier is dan ik ooit had durven dromen. Het pak was bedoeld voor mijn huwelijk, die onverwachts niet doorging. Toen ik dit aan Krijno en Arnold (de stijlmeesters) te kennen gaf Toen merkte ik echt hoeveel hart ze hebben voor hun werk en hun klanten! Jammer dat ik geen 10 sterren kan geven, want behalve dat deze heren hun werk uitstekend doen, zijn ze ook nog eens als persoon gewoon geweldig. Geen trouwerij, maar wel een mooi pak en een mooie vriendschap!

Roy

Erg blij!

15 juli 2019
5,0

We zijn De Stijlmeester op een trouwbeurs in Stadskanaal tegengekomen en de klik was er direct met de heren Arnold en Krijno. We hebben direct een afspraak gemaakt. We waren een keer toevallig tussendoor binnengelopen en zag direct als "mijn" schoenen staan, vandaar uit zijn we verder gegaan met het pak uitzoeken. Ze hebben veel geduld en vriendelijk. Ook de nazorg is goed! Erg blij met de heren!!!!!

André Fokkens

Prachtig trouwpak!

30 juni 2019
5,0

Toevallig liepen wij tijdens een dagje winkelen in Groningen, tegen de winkel de stijlmeester aan. Onze nieuwsgierigheid werd direct getrokken. Het voelde direct goed, vooral toen mijn man hoorde, dat het hele pak, naar jouw eigen smaak gemaakt kon worden. Dit is typisch iets voor meneer, gezien hij houdt van details en absoluut niet van basic en iets wat iedereen al heeft. Wij hebben verstelt gestaan, hoeveel verschillende keuzes er gemaakt moesten worden. Maar het is gelukt! Wat een pracht pak had mijn man! Tot in de details verzorgd en precies zoals hij wilde. Prima service, eerlijk advies en als resultaat een prachtig pak! Onze gasten hebben het er nog over!

Sylvia Attema

Bij een mooie dag hoort een mooi pak, en dat is gelukt!

27 juni 2019
5,0

Half februari 2019 ongeveer een jaar na het door mij gedane aanzoek aan mijn toen nog vriendin, had ik de samenstelafspraak bij De Stijlmeester. Ik zag er eerlijk gezegd best tegen aan: Welke keuzes moet ik allemaal maken, maak ik wel de goede keuzes waren o.a. vragen die in mij opkwamen. Daarom was ik afgereisd met mijn vriendin maar ook met een goede vriend van me die met mij de keuzes konden gaan maken. Nadat we erg prettig waren ontvangen door Arnold kon de drie uur durende sessie beginnen (ik dacht vooraf nog, drie uur is toch wel erg lang??). Maar gedurende de avond bleek wel waarom de drie uur nodig was. Wat een keuzes zijn er mogelijk! Stofjes, knopen, rechte broekzakken, schuine broekzakken, kleur van het garen rond de knopen, een tekst in het jasje waren o.a. een paar keuzes van vele die ik mocht maken. Na ongeveer een uurtje voegde ook Krijno zich bij de sessie om ook zijn adviezen te geven. De avond waar ik enigszins tegenaan zag pakte uit als een erg leuke, gezellige avond met tevens veel humor. De drie uren waarvan ik dacht dat het lang zou zijn waren zomaar voorbij. Toen kwam het spannende, wachten op het resultaat..... Eind april mocht ik het pak komen passen. Voor mijn vriendin vond ik dat het een verassing moest blijven dus die mocht niet meer mee (ik mocht immers haar jurk ook niet zien :-) ). Met een select gezelschap stapten we de zaak binnen en werden we wederom hartelijk ontvangen. Wat een goede adviezen hebben beide heren (Arnold, Krijno) ons gegeven, iedereen was erg onder de indruk van het maatpak en totaalplaatje. Het paste precies bij me! Zo ook afgelopen vrijdag, wat veel complimenten heb we/ik gekregen. Wat waren samen mooi. Dus zoals in het onderwerp geschreven, bij een mooie dag hoort een mooi pak. En het was een hele mooie dag! Bedankt heren!

Rudy

Top kwaliteit en top service!

20 juni 2019
5,0

De stijlmeesters hebben mij voortreffelijk geholpen een prachtig trouwpak samen te stellen. Uiteraard werd het trouwpak helemaal afgemaakt met bijbehorende schoenen en riem. Ik ben van het begin tot het einde vakkundig geholpen en heb echt het gevoel gehad dat de Stijlmeesters alle tijd voor mij hebben genomen. Ik kan de Stijlmeesters aan iedereen aanbevelen, absoluut top kwaliteit en top service!

Bastiaan

Perfect trouwpak!

17 juni 2019
5,0

Na een teleurstellend bezoek aan een 'standaard' winkel voor trouwpakken had ik als backup 'de Stijlmeester' gevonden. Gelukkig maar! Na het eerste bezoek was er meteen persoonlijke aandacht en was het gevoel goed. Het samenstellen van het pak ging, ondanks de vele keuzemogelijkheden en opties, verrassend makkelijk dankzij het advies en meedenken van Arnold en Krijno. Door matchende schoenen (ook voor de bruid) van Shoelia uit te kunnen zoeken konden we alles perfect op elkaar afstemmen. Tijdens de bruiloft heb ik veel leuke reacties gekregen op mijn bijzondere pak met persoonlijke details. Voor mij kon het niet beter. Arnold en Krijno, nogmaals dank en veel succes!

Stefan

Prachtig trouwpak!

20 mei 2019
5,0

Dank voor de goede ontvangst vanaf moment één, in aanloop naar onze fantastische dag. Een goed zittend pak, perfect gematcht met schoenen (zowel van bruid als bruidegom) via Shoelia. Een absolute aanrader!

Jaap

Het zit goed

13 mei 2019
5,0

Zo daar sta je dan op de dag van je bruiloft in een maatpak van "De Stijlmeester". En als er dan tegen je bruid wordt gezegd "mooie jurk maar dat pak van Andy wauw", dan weet je dat het goed zit. En het zat ook goed letterlijk en figuurlijk, een ganse dag lang. En dan hebben we het nog niet over het voortraject. Maanden vooraf op een druilerige zondagochtend werden we hartelijk ontvangen om alles samen te stellen. En als dan bij het buiten gaan je mama zegt "dat ik dit heb mogen meemaken", dan wisten we al dat het goed zat. Heren jullie zijn toppers, bedankt om me te laten stralen. "De Stijlmeester" daar zit het goed!

Andy

Met een big smile de winkel uit

13 mei 2019
5,0

Stijlmeester is de place to be om een pak samen te stellen. Ik kwam daar 19 januari voor het eerst samen met me schoonzusje. Kregen eerst drinken aangeboden. Want zou een lange zit worden! Maar was echt de moeite waard! Kreeg eerst allerlei stoffen voorgeschoteld. Maar toe kreeg ik een jasje voorgeschoteld met een kleur die echt gewaagd was. Toen ik hem aandeed. Bloeide ik gewoon op en straalde ik helemaal . Dat zagen de stijlmeester ook en me schoonzusje. Na het samenstellen van het pak, overhemd, stropdas,colbert en bijpassende schoenen en het meten. Ging ik met een big smile de winkel uit. 16 maart kwam ik terug om me pak voor de 1e keer te passen. Toen ik me pak paste. Stralende ik helemaal. Me pak was nog niet helemaal op maat. Dus moest hij nog een keer opnieuw op maat gemaakt worden. 6 april kwam k weer met goede moed terug. Dus ik mijn pak weer passen. Deze keer was hij perfect. Zat hij uitstekend. Dus ik zei: PAK HEM MAAR IN. Me vrouw,familie en vrienden waren zeer verrast door mijn keuze op de "bewuste" dag. Jullie style hebben voor ons een geweldige dag/ avond bezorgd. TOPPERS !!!

Leonard Sagel

Keurig!

28 april 2019
5,0

Eigenlijk zijn de Stijlmeesters de "Place to be" in het noorden voor wanneer je gaat trouwen in pak. Zodra je bij die mannen aan tafel gaat zitten wordt je overdonderd met het aantal keuzes tussen kleur en verschillende modellen van het pak, welke verschillende aspecten je een kleur kan geven en zelfs tot aan de knoopjes aan toe. Dit is nogal veel om uit te kiezen, maar gelukkig zitten Arnold en Krijno bij je en wordt je vakkundig begeleid door al je keuze's heen, met een kopje koffie (of biertje) voor je neus en alle tijd van de wereld. Het eindresultaat is een perfect passend pak compleet in je eigen stijl en die het beste bij je lichaamsbouw past. want je kan niet zomaar een pak aan doen ben ik inmiddels achter. Heel erg bedankt heren! Groetjes, Marck, Laura & Lieke

Marck Prins

Trouwpak op maat

20 april 2019
5,0

Echt een aanrader. Super lieve mensen en ze helpen goed. Heb zelf nog nooit een pak gehad, maar hij is echt super geweldig mooi geworden. Bedankt!

John Huyben

Een tien met een griffel

13 april 2019
5,0

Een mooi colbert met een fraai combinerend overhemd. Waar vind ik dat? Een winkelpand in Groningen. Naam De Stijlmeester. Binnenlopend ontmoet ik Arnold en Krijno. Een warm welkom. Ze presenteren zo veel mogelijkheden, combinaties en kleuren dat je er prettig duizelig van wordt. Aan alles merk je dat ze hun werk leuk vinden. Zes weken later een mailbericht. Je colbert en overhemd liggen klaar. Ik haal af, nog wat passen en meten, en keer huiswaarts. Gelukkig, geen confectie. Wel kleding op maat, naar smaak en in stijl. Zo doen Meesters van Stijl dat. Complimenten De Stijlmeester. Een tien met een griffel.

Aart Jan de Geus

Top geregeld!

10 april 2019
5,0

Top service. Ik kan er verder weinig van zeggen. Ook voor de mensen die nooit een pak dragen, zoals ik, wordt alles vakkundig en rustig door genomen met goede kennis van zaken! Alles is mogelijk of wordt mogelijk gemaakt. Na het samenstellen van het pak was de wens om een los stuk stof bij te bestellen. Dit werd geregeld en direct verstuurd naar het adres waar het heen moest. Kortom een echte aanrader!

David Slomp

Bedankt Arnold en Krijno!

23 maart 2019
5,0

Door de tip van een vriend een bezoek gebracht aan De Stijlmeester om mijn trouwpak samen te gaan stellen. Meteen werden we heel vriendelijk ontvangen en zowel Krijno als Arnold luisteren heel goed naar wat je wil en wat je smaak/stijl is. Letterlijk alles kan je zo krijgen zoals je zelf wil. De Stijlmeester regelt het voor je. Mannen heel erg bedankt voor jullie hulp, gastvrijheid en advies. Ik heb nu een pak wat gewoon perfect is en helemaal zoals ik het wil. Ga zo door!!

Gertjan Brouwer

Bruiloft

14 maart 2019
5,0

Je wordt erg vriendelijk en met voldoende ruimte voor eigen inbreng aan de hand genomen om een pak samen te stellen. Er zijn namelijk veel keuzes te maken, ook in zaken waar je nog nooit bij stil hebt gestaan en waarbij je eigenlijk niet weet wat de voor en tegens zijn. Maar door de persoonlijke aanpak en de duidelijke uitleg zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen. Je krijgt niet alleen een pak dat op maat gemaakt is, maar dat ook echt bij je past. Daarbij worden ook nog eens alle bijkomende zaken zoals sokken en schoenen voor je geregeld. Ik kan deze plek aan iedereen aanraden.

Age Boelens

Wanneer je met je pak naar buiten loopt, twijfel je geen moment meer ...

24 januari 2019
5,0

Na verschillende trouwpakken van Krijno en Arnold te hebben gezien bij vrienden en bekenden heb ik zelf ook gekozen voor een stijlvol pareltje op maat van de Stijlmeesters! Een mailtje en een telefoontje later was er snel een afspraak gemaakt voor het samenstellen van pak. Een aantal maanden voor de trouwdatum met een klein gezelschap naar de knusse winkel in Groningen gereden om eens een mooi pak samen te stellen. Dat kan toch niet moeilijk zijn? Maar dan komen er opeens honderden stoffen en patroontjes voorbij! Waar te beginnen? Gelukkig komen dan beide heren met hun adviezen en ervaring om de hoek. Ze helpen je op een rustige manier bij het maken van een eerste schifting in alle mogelijkheden. Na een tijdje wikken en wegen zijn dan de kleuren en patronen gekozen en kan het invullen van de details beginnen. Ook hier krijg je een groot aantal voorbeelden te zien en de nodige adviezen van beide heren. Wanneer alle vragen zijn beantwoord en de keuzes zijn gemaakt wordt je natuurlijk nog even zorgvuldig opgemeten zodat het pak ook daadwerkelijk als gegoten komt te zitten. Na een paar weken wachten mag je dan eindelijk komen om te passen en te bekijken. En waar mijn ogen een perfect pak zagen, zien de heren toch nog wat details die anders moeten! Het pak ging nog een laatste keer langs het atelier en bij de tweede pas sessie zat het pak werkelijk nog beter! Om af te ronden voorzien De Stijlmeesters dan nog in een selectie prachtige schoenen, riemen en andere accessoires, zodat je jezelf bij hun in de zaak voor de spiegel als complete bruidegom kunt bewonderen! Wanneer je met je pak en alle bijbehorende zaken naar buiten loopt twijfel je geen moment meer of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt! Het mag duidelijk zijn: ik heb de complete selectieprocedure en pas momenten als zeer prettig ervaren. Krijno en Arnold weten waar ze het over hebben en begeleiden je door het hele proces. Ze behoeden je op subtiele wijze voor het maken van verkeerde keuzes, bijvoorbeeld door je te adviseren over kleuren die passen bij je huidtint of kleuren en materialen die juist goed samengaan met de eerder gemaakte keuzes. Ook het advies over de accessoires is mij zeer goed bevallen. De woorden van de fotografe waren niet voor niets: “Waarschijnlijk de mooiste trouwschoenen die ik dit jaar heb gezien, of misschien wel ooit heb gezien.” Ik kan iedereen aanraden zijn trouwpak op maat bij de Stijlmeesters samen te stellen!

Gerben Veldhuis

Mijn witte trouwpak with a touch of gold

27 december 2018
5,0

Daar sta je dan een aantal weken voor je bruiloft en je denkt, ach een pak heb ik zo. Had wel wat wensen, maar een wit pak dat haal je zo ergens. Nou, vergeet het maar. Ik stond in winkels, maar nergens het wit wat ik wilde hebben. Ik kwam uiteindelijk bij De Stijlmeester terecht. Eigenlijk al te laat, want een maatpak laten maken, daar gaat wel wat tijd in zitten, begreep ik nu pas. Maar de heren hebben alle zeilen bijgezet om het voor mijn bruiloft op 7-7-17 in orde te maken. Wat een keus in kleuren, stoffen, knoopjes, ritsjes enz enz. Nooit bij stil gestaan. Ook in de kleur wit, wat ik wilde, was er genoeg en ook het wit wat ik in mijn hoofd had (nou ja, mijn vrouw dan...). Met de goede adviezen, alles perfect gecombineerd! Kun je met een gerust hart aan de heren overlaten. Alles opgemeten en besteld. Spannend of alles op tijd klaar zou zijn. Maar dat hebben de heren ook weten te regelen. Toen het pak er was, gelijk passen en de wijzigingen die nog moesten om het perfect te laten zitten, werden geregeld. Manchetknopen, schoenen, sokken, het hele pakket op en top geregeld! Ik kan alleen maar zeggen dat het echt het pak was wat ik wilde hebben en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ik ben nu 1,5 jaar getrouwd en het pak al op 5 feestjes weer aangehad en het zit nog steeds als gegoten. Een pak voor het leven! Arnold en Krijno super bedankt! Ook namens Andréa

Pieter Barels

Bruiloft 18-08-2018

27 december 2018
4,0

Mijn pak en onze schoenen was een succes voor onze bruiloft we hebben veel complimenten gekregen!!! Bedankt.

Jan-Willem en Loes

Wat een feest!

10 december 2018
5,0

Na een tip bij de Stijlmeesters terecht gekomen. (Nou ja, eigenlijk gedwongen heen gestuurd door de bruid) Wat een geweldige service! Ik kon bijna niet kiezen tussen al die mooie stoffen. Gelukkig had ik mijn kleine stijlmeester Nick mee. Ook moeders deed even een klein onderonsje met de heren en daar werd een prachtig pak geboren. En na wat pasmomenten was daar dan de grote dag...…met gezonde spanning het pak aan en naar mijn aanstaande vrouw. (gelukkig geoefend met het strikken van de mooie das) Ik kan jullie zeggen dat het pak zeer goed in de smaak viel bij de bruid. (al zag zij er ook fantastisch uit) Al met al kun je stellen dat de heren van de Stijlmeesters echt geweldig werk afleveren. Een echte aanrader voor elk pak.

Jan Philips

Dank jullie wel!

3 december 2018
5,0

Met recht noemen Arnold en Krijno zich "De Stijlmeesters". Ze denken goed mee met een prachtig pak samenstellen, geven goed kleuradvies en als je iets wilt wat waarschijnlijk niet mooi wordt brengen ze dat heel subtiel ;) het resultaat: een prachtig uniek trouwpak. Helemaal mijn eigen smaak. Als mijn bruid nu nog geen ja gaat zeggen weet ik het ook niet meer ;) Arnold en Krijno: nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie ervaring en dit mooie pak!

Benny Niemeijer

Bedankt!

27 oktober 2018
5,0

Via de bruidsbeurs in de Euroborg ben ik de stijlmeesters tegen gekomen. Dit viel direct in de smaak, door hun persoonlijke aanpak en gastvrije omgang. Tijdens de eerste afspraak is er veel tijd genomen om een man, met weinige stylische ervaring, toch een mooi pak te laten kiezen. Uiteindelijke is het een prachtig pak geworden en hebben ze er echt voor gezorgd dat alle puntjes op de 'i' stonden. Enorm bedankt!

Marc Greuter

Schitterend maatpak

15 oktober 2018
5,0

Via een vriend die enthousiast was over de Stijlmeester ben ik bij Krijno en Arnold terecht gekomen. Met niet meer dan een idee van een stijl (jaren 30), een gevoel (wel eigentijds en vlot) en dat het anders dan standaard moet zijn ben ik bij de Astraat nr 8 naar binnen gelopen. Hier voel je je meteen thuis thuis en hier hebben Krijno en Arnold mij fantastisch geholpen welke stoffen het beste bij mij passen en hebben we precies het pak gecreëerd dat bij mij past. Met mooie details als initialen op de manchet, persoonlijk bericht aan binnenkant van colbert en knoopsgaten in de themakleur van de bruiloft is het een uniek en persoonlijk maatpak geworden. Ik wil de heren dan ook bedanken dat ik op mijn bruiloft heb kunnen stralen in een schitterende maatpak!

Peter Dreier

Trouwpak op maat

21 september 2018
5,0

Super gastvrij, vriendelijk en spontaan. Alles is mogelijk zelfs de dingen waar je zelf niet aan zou denken bij het laten maken van een maatpak. Toppers!

Stefan Lichtendonk

Ontzettend bedankt!

9 september 2018
5,0

Ik ontmoette jullie op een trouwbeurs en we raakten in gesprek. Ik wist het meteen zeker! Ik wil op mijn trouwdag een trouwpak van jullie dragen. Nu mijn pak klaar is en de grote dag nadert, heb ik hier geen seconde spijt van gehad! Mijn pak is heel mooi geworden en ook ben ik geweldig geholpen door Arnold van De Stijlmeester! Ook als ik vragen had of ik wilde tussentijds van gedachten wisselen met Arnold, kon ik altijd meteen bij hem terecht! Geweldige service en we hebben er samen iets heel moois van gemaakt! Nogmaals enorm bedankt voor alles!!

Rob Bijker

Bedankt!

4 september 2018
5,0

Dankzij de Stijlmeesters heb ik tijdens ons huwelijk een prachtig pak aan gehad. Oprechte aandacht en een professionele kijk op maatpakken heb ik enorm kunnen waarderen. Waar het bij andere zaken vaak om het weg zetten van zoveel mogelijk pakken gaat, nemen Krijno en Arnold alle tijd om er voor te zorgen dat je een pak hebt die aan al je wensen voldoet. Ook bij een maatje meer of minder. Niets is onmogelijk en waar nodig wordt er zelfs een externe coupeuse ingehuurd om het pak passend te maken. Het pak gaat de deur niet uit voordat het voldoet en dat voor een uitstekende prijs. En zelfs nadat het pak bij hun het pand heeft verlaten krijg je nog ondersteuning middels een zeer duidelijk filmpje over hoe je diverse stroppen kunt leggen. Echt perfect en ik raad dan ook iedereen aan die een mooi pak wil hebben contact te zoeken met “de Stijlmeesters”. Ze maken echt het verschil!

Wouter Eiting

Toppers!

3 september 2018
5,0

Ik heb dankzij deze twee mannen een geweldig trouwpak gekregen voor 14 september. Ik ben helemaal vol lof over deze toppers! Ze zijn vol style en passie bezig met hun beroep en kijken echt wat bij de persoon past en kan. Nogmaal bedankt boys voor mijn geweldig pak!

Kevin Buiter

Mooi trouwpak!

30 augustus 2018
5,0

Zeer mooi trouwpak laten maken door de Stijlmeester! Het resultaat mag er zeker zijn, en ook nog met mooi bijpassende schoenen van Shoelia! Ze nemen alle tijd voor je, zeker aan aanrader voor iedereen die iets unieks wil!

Geertjan Gremmer

Supergaaf pak!

27 augustus 2018
5,0

Daar liepen we dan.. op de trouwbeurs in de Euroborg in Groningen. Inspiratie opdoen voor onze grote dag van 14 juni 2018. Zonder verwachtingen liepen wij tegen de mannen van de Stijlmeester aan. Hun enthousiasme over het samenstellen van een persoonlijk maatpak en de vele mogelijkheden overtuigde mij dat dit precies was wat ik zocht. Al snel hadden we een afspraak staan. Gewoon bij ons aan huis! Daar kwamen ze, de hele bus volgeladen met ál de mogelijkheden… Na een gezellige middag was er een geheel uniek pak samengesteld waarin ik een beetje ‘out of the comfort zone’ moest gaan. Maar wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een supergaaf pak! De schoenen van Shoelia maakten het helemaal af! Al met al een geweldige ervaring opzich.. Op de grote dag zelf voelde ik mij helemaal goed en uniek in dit prachtige pak! Naast de bruid stond ook ik in het middelpunt. De gasten stonden versteld! Zoek jij ook een persoonlijk maatpak? Dan moet je bij de Stijlmeester zijn!

Nils Berlijn

Uitstekend advies en prachtig pak

26 augustus 2018
5,0

Hoe ben ik bij de Stijlmeester terecht gekomen? Er vond een trouwbeurs plaats in de toenmalige Euroborg. Bij binnenkomst zagen wij meteen al de stand staan van de heren. Tevens had ik al eens op de website gekeken en sprak het concept me meteen al aan. Later heb ik contact gezocht via email en van daaruit is het allemaal gaan lopen. Wat ik erg fijn vond is dat de eerste afspraak bij mij thuis plaats vond. Ze hadden heel veel soorten pakken en stoffen met zich meegebracht. Toen dacht ik bij mezelf.... Dit wordt geen makkelijk opgave, dit mede doordat ik zelf nog niet wist hoe mijn maatpak eruit zou moeten gaan zien. De heren hebben me naar mijn voorkeuren gevraagd en toen ging het eigenlijk vanzelf. Ze hebben me uitstekend geadviseerd en zijn zo tot een prachtig resultaat gekomen. Erg fijn dat ik mijn eigen smaak en stijl kon verwerken in mij trouwpak en prachtige details aan kon brengen zoals stiksels, kleuren en accessoires zoals schoenen en bijpassende riem. De instructievideo die ik meekreeg voor het strikken van de das was ook een enorme uitkomst. Ik wil de heren hartelijk danken voor het advies en de goede samenwerking om tot dit prachtige resultaat te komen.

Harry Kuipers

Trouwpak laten ontwerpen

17 augustus 2018
5,0

Ik ben de Stijlmeester op meerdere beurzen tegengekomen voordat de eerste aanmeetsessie plaatsvond. Op één van de beurzen zelfs nog een das gewonnen :) Daarbij ook direct de knoop doorgehakt om bij de heren mijn trouwpak te laten ontwerpen. De aanmeetsessie was in Stadskanaal(voordat hun eigen winkel in Groningen open ging). In een prettige/informele setting hebben we in 2,5 uur het pak samengesteld. Ik had vooraf geen idee wat er ging gebeuren... maar je kunt tot elk detail alles aan je pak aanpassen, tot aan de garen van de stiksels. Vervolgens een aantal pas sessies in hun winkel in Groningen gehad die hebben geresulteerd in een super resultaat. Over 2 week is de bruiloft en alles hangt al twee weken hier in de kast, ruim op tijd klaar dus. Altijd snel/makkelijk contact gehad en ze doen er alles aan om te zorgen dat het pak zo is als jij wilt. Ik raad Stijlmeester aan aan iedereen die op zoek is naar een maatpak! (Ook voor niet trouwpakken)

Bart Kruiger

Kleurrijk en vrolijk!

15 augustus 2018
5,0

Ik kwam voor het eerst in contact met De Stijlmeesters op een beurs in 'De Postwagen' in Tolbert. De klik was er er meteen vanaf het eerste moment! Krijno en Arnold hebben immers dezelfde passie, kleurrijk en vrolijk! Uiteindelijk wist ik eigenlijk wel meteen dat ik hier een trouwpak samen wilde laten stellen. Na 10 seconden nadenken was de eerste oriënterende afspraak dan ook snel gemaakt. Een paar week later kwamen ze langs in een heerlijk klein kamertje waar alles net paste, geen probleem gaven ze aan! Het was slechts een oriënterend gesprek.. Toch hadden ze wel heel veel spullen al meegenomen aangezien ze mij dusdanig enthousiast vonden dat ook zij meteen het gevoel hadden dat dit een match made in heaven was! Na een paar minuten wat gezellig chitchatten waren we al gelijk bezig met het samenstellen van mijn trouwpak. Hoe meer kleurrijke details hoe beter! Ik wil bij deze de Stijlmeesters heel graag aanbevelen! Advies op maat, mooi pak en hele gezellige mensen met veel kennis en kunde! Bas Hermse

Bas Hermse

Bedankt!

14 augustus 2018

20 juli 2018 was voor ons een onvergetelijke dag. We kregen veel complimenten over hoe wij, het bruidspaar, er uit zagen. Wanneer we de foto's terug bekijken zien we zelf ook dat we er mooi uit zagen. Ook ik kreeg veel complimenten over mijn pak, en mijn vrouw was ook aangenaam verrast over het pak! Het is best wel spannend om vanuit niks een pak samen te stellen maar met jullie hulp is dat perfect gelukt. Alle details maken het pak op zich wel bijzonder. Bedankt voor jullie hulp en het mooie pak! Groet Erica en Harrold

Harrold Mager

Ik draag nooit geen pak

11 augustus 2018
5,0

Ik heb mijn trouwpak bij de stijlmeester laten maken. Een pak die ik nooit draag maar het is gelukt. Ik ben zo blij met de kleur en de eenvoud van alles..de bijzondere details maken het af. We hebben een prachtige dag gehad en heb zoveel complimenten gekregen. Je voelt je gelijk op je gemak als je de winkel binnen loopt en er word met je meegedacht...onze complimenten. Jullie hebben mede erdoor gezorgd dat onze dag onvergetelijk word. Lieve groet Robert en Alie Bakker Ter Apel

Robert Bakker

Trouwpak op maat

27 juli 2018
5,0

Een trouwpak op maat en geheel naar eigen smaak? De mannen van de stijlmeester helpen je met veel liefde en passie voor het vak. Waardoor je een pak krijgt die tot in detail helemaal naar jou wens samengesteld is.

Erik Jan en Fennalie

Uitstekende service

20 juli 2018
5,0

Na enige tijd geleden een paar schoenen gekocht te hebben bij Shoelia in Veenendaal bleek de beschermlaag van de schoenen op enkele plekken los te gaan laten. Op de site had ik ondertussen gezien dat Shoelia samen gegaan was met De Stijlmeester in Groningen, aangezien ik in de provincie Groningen werk was dit voor mij logistiek een prima locatie. Na contact gehad te hebben met Casandra van Shoelia, vertelde zij mij dat ik de schoenen in Groningen om kon ruilen. Bij de Stijlmeester werd ik geholpen door Arnold, die mij zonder problemen aan een paar nieuwe stijlvolle schoenen heeft geholpen. Een uitstekende service die mij veel vaker naar De Stijlmeester zal gaan brengen. Mijn volgende pak wordt er een van jullie. Bedankt.

Martin van der Worp

Prachtig pak met te gekke schoenen

15 juli 2018
5,0

Via een vriend bij jullie terecht gekomen voor een trouwpak. Ben heel erg tevreden over jullie services. Ik vond het ontzettend leuk om zelf het trouwpak te kunnen samenstellen met advies van jullie. Het is een prachtig pak geworden met te gekke schoenen waar iedereen het nog over heeft :)

Jan Otto Schutte

Prima service!

14 juli 2018
5,0

Met mijn lengte moest ik voor een maatpak gaan, maar daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Bij het samenstellen van mijn pak stond ik versteld van de vele mogelijkheden die er waren. Daarnaast kreeg ik bij het samenstellen goede uitleg en adviezen van de heren van de Stijlmeester. De service is daarnaast ook prima! Ik had bij het inlopen een nieuwe veter nodig voor één van mijn schoenen en deze had ik binnen een dag in huis!

Gerbrand Spaans

Mooiste dag van mij leven

6 juli 2018
5,0

Ik heb de mooiste dag van mijn leven in een zelf samengesteld trouwpak van de stijlmeesters gehad. Het hele voortraject heb ik als zeer prettig ervaren. Lekker vertrouwd in eigen huis samen met mijn getuigen (broers)en vader de vele keuzes maken welke er bij het zelf samenstellen van een pak komen kijken. Wanneer wij er zelf niet uitkwamen of qua stijl de verkeerde kant op dreigden te gaan dan brachten Arnold en Krijno ons weer op het juiste pad. Het eindresultaat was boven mijn eigen verwachtingen. Ook heb ik gehoord dat de familieleden van de bruid vooraf behoorlijk gespannen waren of allemaal wel goed zou komen. Maar zodra ze mij zagen was dit voorbij, allen waren zeer positief verrast toen ik uit de auto stapte om mijn bruid op te halen. Ook de rest van de dag heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen van de gasten / fotograven en zelfs het personeel van onze trouwlocatie. Arnold en Krijno nogmaals hartelijk dank!

Jorrit van der Veen

Maatpak

14 juni 2018
5,0

Als vader van de bruidegom heb je toch wel een erebaantje. Daar hoort vanzelfsprekend een prachtig pak bij. Zoonlief had op de trouwbeurs met jullie gepraat. Afspraak gemaakt bij ons thuis want het pak voor de bruidegom moest geheim blijven. In no-time was ons huis veranderd in een toonzaal van zoveel verschillende stoffen in nog meer kleuren, het duizelde mij best wel. Daarbij kwamen nog tientallen vragen: welke kleur, hoeveel knoopsgaten, in welke kleur gestikt enzovoort, enzovoort. Dat je voor een pak zoveel keuzes kon maken!? Flabbergasted! Maar in een gezellige sfeer, heel veel adviezen, kom je er toch wel uit. Mooi vond ik dat je ondanks de zee van advies, toch het idee blijft houden dat het jouw eigen keuzes zijn. Daarna werd het nog moeilijker: wachten tot het pak klaar was. Dan doorpassen, ik wist niet dat het woord bestond. Ik was toen al heel tevreden, en na een kleine aanpassing zat het pak helemaal als gegoten. Niet gewend om een pak te dragen, voelde ik me toch comfortabel en superfeestelijk. De complimenten waren niet van de lucht. Ik ben heel blij met de keuze voor de Stijlmeester.

Leo Lemstra

Trouwpak op maat

10 juni 2018
5,0

Ik heb de stijlmeesters gekozen op aanbeveling van een goede vriend. Het is erg goed bevallen, ik heb een trouwpak laten maken en met hun goede en leuke inzichten (veel keuze) is dat super gelukt, ik zou het zo weer doen. ------------- Aanrader dus :)-------------

lukas alk

Een ontzettend mooi pak

29 mei 2018
5,0

Nog 2,5 week te gaan en dan is de grote dag voor ons. Afgelopen weekend mijn maatpak wezen halen in de zaak van De Stijlmeester, nog even wezen passen en de eerste complimenten mogen ontvangen door aanwezige klanten. Een pak wat me als gegoten zit dat was toch nog wel iets wat nog heel ver weg leek toen de mannen voor het eerst bij mij thuis kwamen en mij de keuze gaven uit honderden soorten stofjes en nog eens honderden kleuren moest ik daar een pak van gaan maken?. Maar samen met Arnold en Krijno, en een aantal tips van mijn zwager hebben we een ontzettende leuke avond gehad en het allerbelangrijkste we hebben een ontzettend mooi pak samengesteld zoals er nog geen in de wereld is. Dat is een van de mooie dingen van De Stijlmeester, ze nemen de tijd voor je en laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Ook al heb je er zelf helemaal geen verstand van je komt er zeker uit. Absoluut een aanrader voor iemand die een uniek pak zoekt. Mannen bedankt!!

Wubbo Schaub

Een feestje!

29 mei 2018
5,0

Ik kwam voor het eerst in contact met de Stijlmeester op de PIT Trouwbeurs in Stadskanaal en er was direct een klik! En ik wist voor mezelf direct bij Krijno en Arnold wil ik mijn trouwpak samenstellen. Ik vind het zeer waardevol dat de jongens van de Stijlmeester met je meedenken en ik heb nooit geweten dat er zoveel mogelijk is qua kleuren en stoffen. Arnold en Krijno zijn pas tevreden als jij dat ook bent hier is klant nog echt koning. Tevens is het samenstellen van een trouwpak met hun een feestje! Ik zou de Stijlmeester zeker bij andere mensen aanbevelen omdat ze echt de tijd voor je nemen en je helpen aan een uniek maatpak. 20 juli 2018 is onze grote dag en kijk er erg naar uit. 1 ding weet ik zeker aan mijn trouwpak van de Stijlmeester zal het niet liggen.

Mark Peters

Maatpak

19 mei 2018
5,0

Wat zie jij er goed uit!? Als ik een van mijn pakken van De Stijlmeester draag, krijg ik regelmatig enthousiaste complimenten. Ik heb inmiddels drie pakken door Krijno en Arnold laten maken, waaronder mijn trouwpak. Het samenstellen ervan is elke keer een feestje. Ik heb voor De Stijlmeester gekozen, omdat zij zo?n grote variatie bieden in stoffen en design. Beide mannen denken goed mee hoe je je eigen persoonlijkheid kunt vertalen in wat je draagt. En we delen dezelfde humor. Ze weten al mijn kromme gedachtes te integreren in het ontwerp. Dat gaat van keuze in stoffen en snit, tot in de kleine details, zoals knoopsgaten en verborgen grapjes. Met een pak van De Stijlmeester maak je een statement. Je laat zien wie je bent. Of dat nu uitgesproken of ingetogen is. Bovendien zitten de pakken perfect en heel comfortabel. Ik kan De Stijlmeester van harte aanbevelen!

Ben de Graaf

Uniek trouwpak

30 april 2018
5,0

Ik kwam in contact met de stijlmeesters, via de bruidswinke in stadskanaal waar mijn aanstaande haar trouwjurk vandaan heeft. De heren kwamen bij mijn ouders thuis met heel veel mapjes en boeken, wist niet dat er zoveel soorten stof en kleuren bestaan. Het werd een hele leuke avond en we waren er snel uit mede doordat de heren met de juiste adviezen kwamen. Mijn vader heeft ook meteen maar een pak aan laten meten. Nog 2,5 week en dan is de grote dag. Maar aan mijn pak zal het niet liggen, vooraan de kleine details die doen hem het. Ik zal iedereen die een pak moet hebben de stijlmeesters aan bevelen. Wat je krijgt echt een pak die bij jou past en niemand anders heeft er een, dus zeer uniek.

Bert Bousema

Mooiste pak van de hele wereld!

10 maart 2018
5,0

Ik ben ik contact gekomen met de Stijlmeester door schoenen te kopen voor mijn bruiloft in Veenendaal bij Shoelia. En hoe mooi is het dat ze nu samen in Groningen een winkel gaan openen. Meteen bij het eerste telefoongesprek voelde het goed en vertrouwd. Op de dag dat we de eerste afspraak hadden kwamen er giga veel stofjes, printjes en motiefjes op tafel. En dan moet je een keuze maken?.. Gelukkig kom je met een hele dosis humor en geduld tot een mooi kleurrijk resultaat. Nadat je het pak hebt samengesteld moet je enkele weken wachten tot het pak voor jou gemaakt is. En dan het doorpas moment. Alles waarvan je dacht ?oh?. kan het wel? valt op zijn plek! IK hebt het mooiste pak van de hele wereld! Mijn bruiloft kan daar door niet meer stuk Groetjes Hugo,

Hugo Ploeg

Bruiloft jaren '40 '50

19 februari 2018
5,0

Na bijna 13 jaar samen zijn heeft Mirte mij eindelijk zover gekregen om te gaan trouwen. Na dit besluit stond het voor ons vast dat het het een bruiloft moest zijn met een knipoog naar de jaren '40 '50. Na een paar winkels te hebben bekeken kwamen we de Stijlmeester tegen op het internet. Na telefonisch contact kwam ik er achter dat de Stijlmeester op afspraak bij je thuis komt. Dus afgesproken met Krijno en Arnold. Op de avond dat ze langs kwamen hadden de heren heel veel voorbeeld stalen bij zich om een keus uit te kunnen maken. Ondanks de enorme keuzes die er zijn hebben de heren van Stijlmeester goede begeleiding gegeven waardoor de beslissing snel was genomen. Het was een erg gezellige en ontspannen avond. Na een aantal weken kwam de Stijlmeester langs om het pak te laten passen. En het zat goed. Na deze ervaring kan ik het aanraden om op deze manier een maatpak te laten aanmeten. Groeten, Gert Jan

Gert Jan Dallinga

Een pak dat echt bij mij als persoon past

5 februari 2018
4,5

Wij hebben samen voor de heren van De Stijlmeester gekozen, omdat het passen van trouwpakken in een winkel, hoewel met veel keus, niet helemaal de juiste klik gaf. De Stijlmeester gaf de belofte om een volledig uniek en bij mij passend pak samen met mij, ons, te ontwerpen. Dat heeft 't ook echt opgeleverd: een pak dat echt bij mij als persoon past en als gegoten zit. De eerst keer dat Joanne en ik elkaar zagen op de trouwdag waren we allebei sprakeloos, zo mooi vonden we elkaar. Ook van veel gasten kreeg ik te horen dat mijn pak echt prachtig was, inclusief de details als initialen in de mouwen en gifgroene boodschap aan de binnenkant van het jasje. :-) Ik heb dus op mijn eigen bruiloft Arnold en Krijno al aanbevolen, meermalen, en blijf dat doen. Arnold is namelijk naast een vakman ook gewoon een fijne vent om op bezoek te hebben!

Jordi Jongbloed

Mijn maatpak tot in de puntjes afgewerkt

28 november 2017
5,0

Omdat ik graag een maatpak wou en geen zin had om langs winkels te gaan kwam ik De Stijlmeester tegen op het internet. En na email contact had ik er vertrouwen in dat het goed zou komen. Toen ze langs kwamen met al hun stoffen en ideeën hebben we samen een mooi en uniek pak uitgezocht passend bij de schoenen die ik graag wou (ook besteld via hun). Mijn maatpak was tot de puntjes afgewerkt tot aan de houten knopen. Zelfs toen ik een week voor het trouwen ook nog een houten stropdas wou gingen ze hun best doen om dat te regelen, waarna ik ook nog een mooie houten stropdas had. Op mijn trouwdag was ik op en top "Vintage" mede door De Stijlmeester!! Heren bedankt voor alles!

Ludolf Boven

Prachtig en uniek pak

7 november 2017
5,0

Dankzij de heren had ik op mijn trouwdag een prachtig en uniek pak. Ik kan De Stijlmeester van harte aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne samenwerking!

Johan Mulder

Uniek in mijn "pakkie"

7 november 2017
5,0

Op een trouwbeurs ben ik de Stijlmeester tegen gekomen. Toen het uiteindelijk zo ver was om een pak uit te zoeken, heb ik contact gezocht met de Stijlmeester. Zij komen bij je thuis om alles rustig te bespreken en alle kleurstellingen te bekijken. Ze weten precies wat bij je past en wat niet. Ze zijn rustig en nemen de tijd tot alles perfect is. Uiteindelijk is er een perfect mooi pak uitgekomen, waar er maar 1 van is. Toen de trouwdag was aangebroken voelde ik me uniek in mijn ''pakkie'' en iedereen gaf er complimenten over. Ik zal de Stijlmeester aan iedereen aanbevelen. Echt top!!

Martin Kramer

Prachtig maatpak

28 september 2017
5,0

Prachtig maatwerk-pak samengesteld samen met de mannen van De Stijlmeester. Vooral de kleurstelling had ik nooit zelf overwogen (licht bruin pak met een zachtgroene bloes), maar past juist heel goed! Wat fijn is, ik draag niet vaak pakken, maar in dit maatwerkpak voel ik me heel prettig!

Henk M

Interieurontwerp

26 september 2017
5,0

5 jaar geleden zijn wij naar een nieuwbouwwoning verhuist. Hoewel het een prachtig huis is, voelde het alsof er iets ontbrak, net dat beetje gezelligheid. En omdat we van plan waren om een kindje te adopteren hebben we de stijlmeesters gevraagd om een ontwerp te maken voor zowel de woonkamer als de kinderkamer. Ze namen uitgebreid de tijd en probeerde onze (heel verschillende) stijlen te verwerken in een prachtig ontwerp. Inmiddels is de kinderkamer af en zijn wij super blij en enthousiast. Met de woonkamer zijn we nog bezig, maar we weten nu al dat het prachtig gaat worden. Dit hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken!

Maarten en Krista Smeets

Enthousiast

6 september 2017
5,0

Ik was al gelijk enthousiast over De Stijlmeester maar ook eigenwijs omdat ik in de veronderstelling was dat maatwerk en bij je thuis duur is en wij moesten wel op het budget letten. Maar na het in diverse winkels niet mijn maat en kleur te hebben kunnen vinden toch met hun afgesproken. Wat een keuzes werden mij voorgelegd maar kreeg ook goede adviezen om zo het juiste pak samen te stellen. Ook het doorpassen was gewoon bij mij thuis. Wat was ik trots op mijn pak en wat heb ik me er heerlijk in gevoeld op onze trouwdag. Ook paste het bedrag helemaal in mijn budget. De beide stijlmeesters hebben een heel belangrijke bijdrage geleverd om deze dag zo mooi te laten zijn. Ik kan iedereen van harte De Stijlmeester aanbevelen wat een vakmannen en misschien wel het belangrijkste twee hele gewone lieve mensen.

Johan Heerlien

Mannen hartelijk dank!

2 september 2017
5,0

Na een ontmoeting tijdens een trouwbeurs in Groningen, besloten om mijn trouwpak te laten maken bij De Stijlmeesters. Erg verbaasd was ik dat ik niet naar hun toe hoefde te komen, maar zij komen gewoon bij je thuis! Zo kun je alles materialen en kleuren uitzoeken aan de keuken tafel. Daarna word het pak voor je gemaakt, en blijft pas achter als het compleet past,....tot de laatste knoop aan toe! Echt een aanrader voor een ieder die gaat trouwen of voor als je gewoon een compleet maat pak zoekt. En om de prijs hoef je het niet te laten, want die is absoluut niet hoger als in een winkel. Mannen hartelijk dank!

Jan Starke

Speciaal trouwpak

23 juli 2017
5,0

Bij het bezoeken van een trouwbeurs zijn we bij deze mannen uit gekomen. Omdat wij opzoek waren naar een mooie maar vooral speciaal (dat is zo'n dag natuurlijk) trouwpak kwamen wij al snel in contact met de heren van de stijlmeester, deze kwamen heel gezellig over en wisten waar ze het over praten. Na een leuk en goed gesprek heb Ik mijn gegevens achter gelaten en zouden ze contact met me opnemen. Na een avond vol met keuzes in kleuren en patronen en stoffen zijn wij er uitgekomen. Het pak was zeer snel klaar en zat bijna als gegoten (nee dit lag niet aan de heren maar aan mij ik was afgevallen). na het passen van het pak hebben we er hartstikke mooie schoenen bij gezocht en had ik een super pak. Ik bedank de heren uit de grond van mijn hart voor deze super ervaring en ontzettend mooi pak. Ik was samen met mijn vrouw het pronkstuk van deze dag heren bedankt!!

John de Graaf

Wat een mooi pak

11 juli 2017
5,0

Ik heb voor de Stijlmeester gekozen omdat ik niet in een standaard pak wilde trouwen. En dat is gelukt! Wat een mooi pak hebben de heren me aangemeten. Mijn trouwpak zat als gegoten en dat voor een hele scherpe prijs. Bijkomend voordeel is dat je er niet de deur uit hoeft. Ik kan de Stijlmeester bij iedereen aanbevelen.

Jeroen Westra

Echt maatwerk

6 juli 2017
5,0

Ik heb voor de Stijlmeesters gekozen omdat er geen winkel is die precies verkoopt wat ik wil hebben. Daarnaast sprak het persoonlijke advies mij ontzettend aan. Het resultaat van mijn keuze is een pak dat overstroomt van hoffelijkheid en dat perfect bij mij past. Het maatwerk is geweldig en alles is mogelijk. wat krijg je naar mijn mening bij de stijlmeesters wat je nergens anders krijgt; 1. Écht maatwerk, geen op maat gemaakte confectie. 2. Tijd. 3. 2 perfectionisten. Uiteraard beveel ik de stijlmeesters bij vrienden en bekenden aan.

Jelmer Schaaf

Trouwpak op maat

5 juni 2017
5,0

Tijdens onze zoektocht naar een trouwpak kwamen wij al snel in contact met de heren van de stijlmeester, naast dat het heel gezellig was zijn het mannen die weten waar ze over praten, aangezien ik zelf lang ben en het onze trouwdag was hebben wij besloten om een maatpak te kopen. Na een avond vol met keuzes in kleuren en patronen en stoffen zijn wij er uitgekomen. Het pak was zeer snel klaar en paste als gegoten. Aangezien het bij mij super beviel hebben ook mijn broertje en vader een pak gekocht bij deze heren. Ik kan iedereen de Stijlmeesters aanraden, ook als het niet om een trouwpak gaat maar bijvoorbeeld om een zakelijk pak. Heren top ! bedankt !

Rico de Boer

Groot compliment

19 april 2017
5,0

Op een kleine trouwbeurs ben ik in contact gekomen met de mannen van de Stijlmeester. Na een kort gesprek en gelijk al ideeën over en weer hebben we een afspraak gepland. Tijdens deze pas, uitzoek en meet middag heb ik goed en veel advies gehad maar vooral plezier! Het resulteerde in een fantastisch pak waarin ik mij zeer prettig voelde, veel positieve reacties kreeg en iedereen vol lof was over de details van het trouwpak. Twee dagen na de trouwdag heb ik mijn trouwpak uitgetest in het zwembad, ook dit was een groot succes, het pak is er ongeschonden uitgekomen en de foto's zijn fantastisch geworden! Ik geef de mannen van de Stijlmeester voor alle service, ideeën, enthousiasme, details en de geleverde prestaties een groot compliment! Bedankt en we treffen elkaar zeker weer!

Anne Huininga

Geen standaard trouwpak!

23 maart 2017
5,0

Het belangrijkste is dat ik mij helemaal super voelde in mijn trouwpak. Geen kant en klaar pak uit een winkel dat hier een daar een beetje aangepast moet worden. Maar helemaal zelf vanaf nul samengesteld. Voor mij was gelijk al duidelijk ik wil niet een standaard zwart pak. Het mag wel spannender en er mag detail inzitten. En dat is gelukt. De combi donkerblauw met mintgroen was super. Naast dat de bruid alle (terechte) complimenten kreeg voor haar jurk, kreeg ik ook zowaar heel veel complimenten voor het pak. De trouwdatum en onze namen in het colbertje genaaid, mijn initialen (die toevallig ook onze voorletters zijn) op mijn mouw, het meedenken over een passende bril, het adviseren voor de knoop in de stropdas. Juist door die dingen voelt het hele pak goed. Veel details, geen standaard maar wel afgestemd op wie ik ben. Oftewel mannen: Bedankt!!

Johan de Lange

Het pak was een groot succes

21 maart 2017
5,0

In april 2016 heb ik de heren van De Stijlmeester op bezoek gehad om een trouwpak aan te meten. Een gezellige, relaxte avond was het gevolg. Arnold en Krijno hebben verstand van mode en benoemen welke kleur goed staat en welke minder goed. Het pak was een groot succes en ik kon naast mijn prachtige vrouw schitteren in een pak op maat. De reacties op mijn pak waren zeer positief en ik voelde me er heel prettig in, vooral omdat ik nooit een pak draag. Een paar weken geleden een tweede pak besteld. Het mocht deze keer iets frivoler zijn en ik denk dat dit zeker gelukt is. Ik kan iedere man aanraden om zijn volgende maatpak bij De Stijlmeester te bestellen. De adviezen, de relaxte sfeer en het feit dat alles mogelijk is maakt dat ik heel enthousiast en positief ben. Ik ben ervan overtuigd dat ook dit pak een eyecatcher wordt. Mannen, bedankt voor de goede service en adviezen!

Jasper Scholtens

Kleuradvies, stijladvies + maatpak

1 maart 2017
5,0

Lange tijd was ik niet geïnteresseerd in kleren voor mezelf kopen. Ik vond het wel makkelijk dat iemand anders dat voor mij deed. De eigenlijke reden was dat ik geen flauw benul had van wat ik wilde en echt mooi vond. Totdat ik met de Stijlmeester in aanraking kwam en zij me lieten ontdekken welke kleuren ook echt mijn kleuren waren en wat me goed stond qua stijl. Ik heb mezelf toen verwend met een mooie maatpak helemaal zelf uitgekozen en samengesteld met wat coaching van de Stijlmeester. Nu weet ik precies wat ik wil en ja ik koop mijn eigen kleren ;) De Stijlmeester kan ik van harte aanbevelen omdat ze aandacht voor je hebben, bij je thuis komen en je gewoon heel goed begeleiden.

William Meister

Kleuradvies

16 januari 2017
5,0

Voor mij geen zwart meer! Een aantal jaren geleden heb ik samen met mijn oudste dochter een kleuradvies laten doen bij de Stijlmeester, toen nog Image & Interieur Proof. Er ging een wereld voor mij open. Door het dragen van mijn eigen haarkleur en kleding kleuren, zie ik er vrolijker uit, ik voel mij vrolijker en kom vriendelijker over. Bijna al het zwart is uit mijn kledingkast verdwenen. Het enige dat er nog is, is om te sporten en voor verdrietige gelegenheden. De ontvangst door de heren is allerhartelijkst, je voelt je meteen thuis. De aandacht is gemeend en voelt als een warm bad. Ga zo door mannen! Hartelijke groet,

Margaret Feenstra
webwinkel