Naar de webwinkel
  • Astraat 8 9718 CR Groningen
  • 050 - 2600 808

Onze winkel in Groningen

Wij zijn morgen geopend vanaf 12:00

Buiten de openingstijden ben je altijd welkom op afspraak!

Gastvrij en sfeervol

Onze winkel is zo ingericht dat je je er op je gemak voelt. En je kunt zien wat we in huis hebben. Kom langs om even sfeer te proeven of om een afspraak te maken. We adviseren je graag, en hebben allerlei accessoires beschikbaar, bijvoorbeeld houten horloges, sokken en zelfs een exclusief parfum.

Ontdek onze accessoires

Shoelia schoenen en riemen

De Stijlmeester houdt van kwaliteit en een persoonlijke stijl. Dat geldt ook voor schoenenfabrikant Shoelia. Daarom werken wij samen: in onze winkel aan de Astraat in Groningen vind je de prachtige collectie schoenen en riemen van Shoelia. En daarom staat er op de gevel: Shoelia & De Stijlmeester.

Shoelia & De Stijlmeester
Astraat 8
9718 CR  Groningen
Parkeren: Q-park Westerhaven (ca. 4 min lopen)


De Stijlmeester & Shoelia winkel

Onze openingstijden

Openingstijden

< vorige

Week 38 2020

volgende >
woensdag16-09-2020
12:00 - 18:00
donderdag17-09-2020
12:00 - 18:00
vrijdag18-09-2020
12:00 - 18:00
zaterdag19-09-2020
10:00 - 17:00
zondag20-09-2020
12:00 - 17:00


Onze winkel in Groningen
Sokken Carlo Lanza

Sokken:
Carlo Lanza

Kwaliteit en schoonheid

Je wilt kwaliteit én schoonheid. Dat snappen we. Daarom vind je in onze collectie de sokken van Carlo Lanza. Handgemaakt in Italië. En altijd in een kleur die bij jouw outfit past. Als je ze eenmaal gedragen hebt willen je voeten niets anders meer. En jij bent letterlijk van top tot teen in stijl.

Er zit liefde in
Carlo Lanza sokken worden vervaardigd in een atelier in Brescia, Italië. Op zijn webpagina geeft hij zelfs tips hoe je goed voor zijn sokken moet zorgen. Met andere woorden: er zit liefde in. En straks misschien jouw voeten!

Houten horloges Hot&tot

Houten horloges: HOT&TOT

Stuk voor stuk uniek

Een one of a kind horloge dat je met trots kunt dragen? De houten klokjes van dit Nederlandse merk zijn stuk voor stuk uniek. Want ze zijn allemaal van een ander deel hout gemaakt. En elke houtsoort heeft zijn eigen structuur. Met HOT&TOT ben je persoonlijk altijd bij de tijd.

Een boom voor een horloge

Wij vinden HOT&TOT een aanwinst voor onze collectie. En voor de wereld ook trouwens: want voor ieder verkocht klokje laten ze ergens ter wereld een boom planten. Goed voor je looks, voor je tijdsbesef én voor de toekomst dus!

Accessoires Lindenmann

Manchetknopen

Gewoon elitair

Prachtig om te zien hoe de manchetten van je maatshirt onder je kostuum uitkomen. Voeg daar dan nog mooie manchetknopen aan toe, en je staat in een eerbiedwaardige traditie. Want al rond 1600 droeg de Franse elite deze echte mannensieraden. Zegt Wikipedia. En dan is het waar!

Knoop in je mouw

Onze partner Lindenmann heeft allerlei manchetknopen. Maar we laten ze ook zelf vervaardigen. Zodat ze precies matchen bij je Shoelia schoenen, je riem en je bretels bijvoorbeeld. En binnenkort ook unieke houten manchetknopen!

Houten strikje Woodiful

Houten strikje: Woodiful

In plaats van een …

Uitstraling is Maatpak plus Overhemd plus... Je wilde stropdas invullen, toch? Maar kijk eens wat een mooi alternatief! Uniek, hout en handgemaakt, dat zijn de strikjes van Woodiful. In verschillende vormen en verschillende houtsoorten.

Je hoeft niet te strikken

Door de verschillende soorten stof en de verschillende kleuren hout is er altijd een strikje om je outfit helemaal af te maken. En strikken? Ho maar! Je bevestigt ‘m eenvoudig met een (stevig) elastiekje.

 

De Stijlmeester Cadeaubon

Onze cadeaubon voor imago en/of interieur


Een fijne verrassing

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon? Imagotraining, kleur- en stijladvies, interieuradvies, maatpak of trouwpak: aan alles kan het bedrag op de bon worden besteed.

Feestelijk lang geldig
Haal er eentje in de winkel of bestel via het contactformulier. We versturen de bon in een feestelijke verpakking. Hij is wel 2 jaar geldig!

Shoelia schoenen

Schoenen
en riemen

Comfortabel én schitterend

Op je trouwdag doe je als bruidegom niet even je schoenen uit. Ondertussen verwisselt de bruid nonchalant haar hakken voor flatjes. Daarom moet jouw schoeisel lekker zitten. In onze winkel hebben we een uitgebreide collectie comfortabele én schitterende schoenen.

Fasten your eh… riem

Je kostuum is niet af als je er geen mooie riem bij draagt. En je riem is pas mooi als hij aansluit bij je schoenen. Komt dat even mooi uit: bij onze collectie schoenen verkopen we kwaliteitsriemen in bijpassende kleuren en ontwerpen.

Bretels

Bretels

Je hebt een streepje voor, zelfs 2!

Jij kunt best je eigen broek ophouden. Maar waarom zou je het onze bretels niet laten doen? Ze voegen zoveel toe! Stel je de ohh’s en ahh’s eens voor als je jasje ‘per ongeluk' openvalt of, doe eens gek, wanneer je het uittrekt en mensen zien dat je zelfs over die details hebt nagedacht!

Mooie materialen

Vind jouw bretels in de collectie van onze hofleverancier Lindenmann. Of laat ze matchen met je schoenen en je riem: want we kunnen ze in precies dezelfde print laten maken. Liever stijlvolle lederen bretels? Kan ook! Het houdt niet op. Alleen je broek ;)

No shirt ondershirt

Ondershirts

Draag een ondershirt!

Soms heb je wat extra warmte nodig. En als het te warm is, hoeven ze je zweet natuurlijk niet te zien. Je trouwdag is al spannend genoeg om je daar ook zorgen over te moeten maken. De oplossing: draag een ondershirt. Niet te warm, niet te koud, precies goed!

Maar niet te zichtbaar a.u.b.

Maar dan wel zo’n onzichtbare, van NOSHIRT. Want je wilt geen naden zien. Dit Nederlandse bedrijf biedt al 10 jaar lang 'een onzichtbaar laagje comfort onder je kleding’. Luxe zonder concessies. Dus wat past er nou beter onder een maatshirt van De Stijlmeester?

Zotte luchtje geurtje

Geurtjes

Te gekke geur

Draag elke dag een feestelijke geur! Met Mills van het Nederlandse merk Van de Zotte weet je zeker dat je je onderscheidt. Dat wil je toch, laten weten wie je bent? Cliché oh cliché maar ECHT WAAR: we dragen hem zelf ook. Je geurzintuig viert een feestje. Kom maar opsnuiven in de winkel!

Kruidnagel, kaneel en peper

Kruiden die in de Gouden Eeuw door Nederlandse molens werden gemalen. Dat zijn de ingrediënten van Mills. Zelf zeggen ze dat hun parfum een eerbetoon is aan de ruige mannen die ons Holland in weer en wind groot maakten. Wij geloven ze. Maar de geur is hoe dan ook geweldig.