Grijs trouwpak | Stralen op jouw grote dag in een trouwpak op maat

Op je lijf geschreven

Zo ziet een grijs trouwpak van De Stijlmeester eruit. Alsof je erin geboren bent. De heren van De Stijlmeester weten precies wat jij nodig hebt en wat bij jou past. Een grijs trouwpak? Die zijn er in ontelbare variaties. Lichtgrijs, donkergrijs, antraciet, noem maar op. Wanneer het zo ver is en je hebt je lief ten huwelijk gevraagd (of andersom) dan kan het echte werk beginnen. Vrees niet, De Stijlmeester pakt jou bij de hand en laat je niet meer los totdat jij het ultieme trouwpak hebt samengesteld.

Een trouwpak van De Stijlmeester heeft vele voordelen. Natuurlijk, ze zien er fantastisch uit. Maar, ook niet geheel onbelangrijk: ze zitten ook nog eens als gegoten. Wat ook typerend is voor een pak van de Stijlmeester, is dat deze helemaal voldoet aan jouw wensen. Wanneer we een trouwpak samenstellen, gaan we er dus altijd even goed voor zitten. Wat wil je graag? Wat vind je mooi? (En wat vindt je aanstaande mooi...). We kijken natuurlijk niet alleen maar naar het trouwpak. We kijken naar alles daar omheen.

Welke schoenen wil je dragen? Kies je voor een stropdas of toch liever een vlinderstrikje? Welk luchtje gaat het worden? Bij ons kan je terecht voor al deze zaken. We bieden naast trouwpakken op maat namelijk ook accessoires aan en schoenen. Zo ben je in één keer klaar en weet je zeker dat alles optimaal op elkaar is afgestemd.


Grijs trouwpak | Stralen op jouw grote dag in een trouwpak op maat

Stel zelf je pak samen

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van het samenstellen van een grijs trouwpak op maat. Nu gaan we er vanuit dat je dit niet dagelijks doet, dus we helpen je graag alvast een beetje om je goed voor te bereiden. Met onze trouwpak generator kan jij alvast je wensen in kaart brengen met de mogelijkheden die er zijn. Wel zo handig, toch?


Stel jouw trouwpak samen
Grijs trouwpak | Stralen op jouw grote dag in een trouwpak op maat

Vragen?

Ben jij eruit? Wordt het een trouwpak van De Stijlmeester? Of heb je misschien nog wat vragen? Je mag natuurlijk altijd eerst even contact met ons opnemen om al je vragen te stellen!

Contact formulier

Contact gegevens

Logo de Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel: 050 - 2600 808
Mail:
KvK: 54720303
BTW: NL002132976B74
webwinkel