Kleur en stijladvies van De Stijlmeester

Persoonlijk kleur- en stijladvies

Ben jij helemaal jezelf? En durf je het maximale uit jezelf te halen? Wij laten je graag inzien hoe mooi je bent en helpen een verpletterende eerste indruk achter te laten. Met het persoonlijke kleur- en stijladvies van De Stijlmeester laten we zien hoe je er écht goed uit kunt zien.

Kleuradvies

Veel mensen kopen kleding zonder echt goed na te denken over wat deze kleren nu echt toevoegen. En dat is zonde, want de juiste kleur kan heel veel invloed hebben op jouw uitstraling. Welke kleuren versterken jouw uitstraling? En welke verzwakken deze juist? Met ons kleuradvies kom je erachter welke kleuren en stoffen jou als persoon mooier en sterker maken. Want wie wil er nou niet goed uitzien?

Stijladvies

Wist je dat jij er op je mooist uitziet als je kleding draagt die past bij jouw lichaamsbouw? Bij De Stijlmeester focussen we ons met het stijladvies op het benadrukken van de mooie kanten van jouw lichaam. Heb je bijvoorbeeld bolle of platte billen? En heb je een holle rug of juist niet? Het zijn allemaal verschillende aspecten van je lichaam die invloed hebben op wat voor kleding het beste bij je past. En met hulp van ons krijg je hier meer inzicht in. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid én succes. 

Je kunt bij De Stijlmeester terecht voor individueel stijladvies, maar ook in duo's of met grotere groepen helpen we je graag.

Ga je met ons mee op ontdekkingstocht?
  • Kleur en stijladvies van De Stijlmeester
  • Kleur en stijladvies van De Stijlmeester
  • Kleur en stijladvies van De Stijlmeester
  • Kleur en stijladvies van De Stijlmeester

Durf jij jezelf te zijn?

Contact formulier

Contact gegevens

Logo de Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel:050 - 2600 808
Mail:
KvK:54720303
webwinkel