Kostuum op maat van De Stijlmeester

Een kostuum op maat: laat zien wij jij bent!

Hartelijk welkom bij De Stijlmeester: het adres voor een prachtig en persoonlijk kostuum op maat. Arnold Fontijn en Krijno Zwerver helpen je bij het samenstellen van een kostuum wat volledig past bij wie je bent en hoe je over wilt komen. Daarnaast passen onze kostuums ook nog eens perfect bij jouw lichaamsbouw, want de kostuums van De Stijlmeester worden namelijk volledig op jouw lichaamsbouw afgestemd. Samen zoeken we naar de perfecte pasvorm. En ook de stoffen en details zijn volledig op jouw wensen af te stemmen.

'Persoonlijke ontdekkingsreis'

Het ontwerpproces van een kostuum op maat zien wij bij De Stijlmeester als een persoonlijke ontdekkingsreis die we samen met je aangaan. Wat wil je met jouw kostuum graag uitstralen? En wat voor stoffen, details en pasvorm past hier dan het beste bij? We gaan samen met jou opzoek naar wat het beste bij je past.

Een persoonlijk kostuum op maat: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Als je kiest voor het op maat laten maken van jouw kostuum bij De Stijlmeester, dan kies je voor een kostuum wat met de grootste zorgvuldigheid met de hand vervaardigd wordt van hoogwaardige materialen. En met een collectie van meer dan 1000 stoffen en dessins is de keuze reuze. Ook de pasvorm stemmen we volledig op jouw wensen af. Wij zorgen ervoor dat het kostuum perfect aansluit op jouw lichaam en jouw persoonlijkheid. Zo zit het pak goed en zie je er ook nog eens goed uit. Wij helpen je bij het maken van een verpletterende indruk.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Stel dan eenvoudig jouw kostuum op maat samen met onze online kostuum op maat generator en ontvang meer informatie.


Stel jouw kostuum op maat samen
  • kostuum op maat

Laat zien wie je bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wanneer je interesse hebt in een op maat gemaakt kostuum van de Stijlmeester, nodigen wij je van harte uit om eens bij ons langs te komen. Samen spreken we dan de mogelijkheden door en gaan we opzoek naar het perfecte kostuum voor jou. Wil je liever eerst wat meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons direct voor het maken van een afspraak.


Ik wil meer informatie
kostuum op maat

Laat hieronder je gegevens achter voor meer informatie

Contact gegevens

Logo de Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel:050 - 2600 808
Mail:
KvK:54720303
webwinkel