Maatpak laten maken | Een pak dat écht bij je past

Maatpak laten maken

Goed voor de dag willen komen is een eigenschap die past bij een man met stijl. Een pak kan dan ook veel voor een man doen, echter kan het een hele opgave zijn het perfecte pak in de willekeurige mannenmodezaak tegen het lijf te lopen. Er zijn er dan ook maar weinig die slagen in het vinden van een pak welke de accenten op alle juiste plekken weet te leggen. Dat is zonde, want een pak kan precies laten zien wie jij bent zonder te hoeven spreken. Het juiste pak kan dan ook enorm veel doen voor de persoon die het draagt. Bovendien lijkt het vinden van een pak dat mooi is maar ook nog comfortabel vaak een onmogelijke opdracht. De Stijlmeester gaat zowel voor uitstraling als comfort en wij kunnen voor jou dan ook het perfecte maatpak laten maken.

Maatpak

‘De kleren maken de man’, een uitspraak welke geheel gebaseerd is op waarheid. Het is dan ook niet voor niets dat men tijdens een gala anders gekleed gaat dan op de gemiddelde zondagochtend. Een pak wordt gedragen om indruk te kunnen maken en een bepaald gevoel uit te stralen. Wie kiest voor het dragen van een pak, zal zichzelf tenietdoen als een pak wordt gekozen wat niet goed past en niet goed bij iemand past. De Stijlmeester kan een maatpak laten maken welke gemaakt is voor jouw lichaamsbouw en jouw persoonlijkheid. Wij kijken naar het kleurtype dat jij bent en ontwerpen een maatpak waarin jij echt indruk kan maken. Een persoonlijk handgemaakt maatpak welke geheel uniek is, zal vele hoofden doen draaien.

Trouwpak op maat

De belangrijkste dag van je leven, voor velen is dit de trouwdag. Niet alleen voor je geliefde wil jij er op deze dag op je allerbest uitzien, ook voor familie en vrienden mag jij deze dag stralen. Naast een maatpak bieden wij ook maatshirts, colberts, trouwpakken en accessoires zoals dassen, schoenen, riemen, sokken en manchetknopen. Er is keuze uit meer dan 1000 stoffen en designs en samen stellen wij het perfecte maatpak samen. Daarnaast is de pasvorm volledig naar eigen wens in combinatie met ons advies in te vullen. Een persoonlijke tint kan worden toegevoegd in de vorm van jullie namen, of trouwdatum als mooie herinnering aan deze bijzondere plechtigheid.

Ik wil meer informatie
  • maatpak laten maken

Laat zien wie je bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je interesse in een trouwpak op maat? Laat dan hieronder gerust jouw gegevens achter. We zullen contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend gesprek of voorzien je graag van informatie. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Groningen.


Ik wil meer informatie
maatpak laten maken

Meer informatie of een afspraak inplannen? Laat hieronder jouw gegevens achter

Contact gegevens

maatpak laten maken

Astraat 8
9718 CR
Groningen

Tel:050 - 2600 808
Mail:
KvK:54720303
webwinkel