Bestel nu je maatkleding voor de feestdagen

Tip: bestel nu je maatkleding voor de feestdagen

Het is nog geen herfst en ze liggen alweer in de winkel: pepernoten en kerstballen. Je verzucht soms of dat nou echt nodig is. Maar toch is het wel ergens goed voor: als reminder dat de feestdagen op stapel staan. En als je er op je allerfeestelijkst uit wilt zien in de winter, bestel je in het najaar je maatkostuum bij De Stijlmeester. Dan hangt het in december keurig op tijd in je kast.

Nu bestellen

Schitterende feestdagen

De feestdagen in december en januari hebben 1 belangrijke functie: je maakt de donkere dagen een beetje lichter. Dat doe je niet alleen door samen elkaars gezelschap op te zoeken en het leven te vieren, maar ook door het beetje licht dat er is extra te laten schitteren in slingers en andere versieringen. Natuurlijk horen daar ook schitterende feestkleren bij.

Trakteer jezelf... en anderen

Trakteer jezelf deze winter daarom eens op een maatkostuum van wol, fluweel of jacquard-brokaat. Stuk voor stuk stoffen met een feestelijke glans, hoge kwaliteit en in allerlei schitterende kleuren en patronen. Met zo’n feestelijk pak draag je al bij aan de winterfeestvreugde door gewoon aanwezig te zijn. En je laat aan je gasten of aan je gastvrouw en -heer zien dat ze waardevol voor je zijn.

We maken het chique en persoonlijk

Onze vaardige kleermaker kan alles maken wat we bestellen. Je kunt kiezen uit de mooiste stoffen én de afwerking die bij je past, van knopen tot zakken en van voering tot revers. Wat ook maar bij de gelegenheid past, we maken het chique en persoonlijk:

  • Maatpak in smoking-stijl
  • Losse jasjes en vestjes op maat
  • Custom pantalon of maatshirt

Vertel ons wat je wilt en voor welke gelegenheid, en we denken met je mee.

Bestel dus nu alvast

Kom nu naar de winkel om straks te kunnen shinen tijdens de feestdagen. Omdat alles handgemaakt is, kunnen we leveren binnen 6 tot 8 weken. Maak een afspraak voor een comfortabele en gezellige aanmeetsessie. Het feest mag beginnen, maak er schitterende feestdagen van!

Afspraak maken

Bestel nu je maatkleding voor de feestdagen
webwinkel