Geschenkbox van De Stijlmeester

Geschenkbox van De Stijlmeester

Nieuw: geschenkbox van De Stijlmeester

Hoezo is het lastig om iets te vinden voor een man? Als jij een cadeau wilt geven dat originaliteit en stijl uitstraalt, en zeker wilt weten dat de ontvanger enthousiast en gretig dankjewel zegt, kies dan een geschenkbox van De Stijlmeester.

Supermooie geschenken

De inhoud van onze geschenkboxen hebben we zelf geselecteerd. We hebben gekozen op stijl en authenticiteit, en dat levert verrassend mooie combinaties op. Maar hé: unieke mensen verdienen ook unieke cadeaus.

Een paar voorbeelden:

  • Geschenkbox Wood, met een houten horloge en het geurtje Bvlgari Wood Essence
  • Geschenkbox Belt, combinatie van een stoere/kleurrijke riem en een armband
  • Geschenkbox Gent Classic, een vlinderstrikje, bretels en handgemaakte sokken

Hoe klinken deze cadeaus? En er zijn nog veel meer prachtige combinaties voor je gemaakt.

Naar geschenkboxen

Cadeaubon

Een paar geschenkboxen zijn bedoeld om te geven met een cadeaubon. Naast die bon, voor een bedrag naar keuze, zitten er accessoires in die de ontvanger alvast een dankbare lach op het gezicht toveren. Zo is er de geschenkbox Shoetime waarin je naast een geschenkbon alvast schoenspanners, schoenverzorging en een paar handgemaakte sokken cadeau doet.

In onze webshop

Je kunt in onze winkel terecht voor de geschenkboxen, maar je vindt ze ook online in onze De Stijlmeester webshop. Daar ontdek je alle accessoires, duidelijk gefotografeerd, en zo weet je precies wat je geeft.

Wat je ook in de webshop bestelt, we verpakken en verzenden het zelf vanuit onze eigen winkel. Dat is een fijn idee, omdat we zo garanderen dat je alleen de beste producten binnenkrijgt.

Naar de webshop

webwinkel