Naar de webwinkel
  • Astraat 8 9718 CR Groningen
  • 050 - 2600 808

Rood trouwpak | Welke tint past bij jou?

Een rood trouwpak, daarmee maak je pas indruk!

Het traditionele plaatje van kledij op een trouwdag gaat vaak gepaard met een zwart pak en een witte jurk. Zo zijn al tal van traditionele bruiloften de revue gepasseerd, waarbij deze kleuren het altaar sierden. Een mooi plaatje, maar vergetelijk. Bij een onvergetelijke dag, hoort natuurlijk ook een pak dat blijft hangen in het geheugen van jouw dierbaren. Je wilt immers wel indruk maken op je grote dag. Kijk daarom eens verder dan zwart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rood trouwpak? Durf eens verder te kijken, dan gaat er een wereld voor je open.


rood trouwpak

Maak het af met accessoires

Naast een rood trouwpak, kan je bij De Stijlmeester ook accessoires kopen. Zo hebben zij diverse stropdassen, sokken, bretels en ga zo maar door. Je hoeft je dus maar op één adres uit te leven, wel zo prettig. Ben jij benieuwd naar voorbeelden van bruidegoms die jou voor zijn gegaan? Neem dan een kijkje in het portfolio en laat je inspireren!

Ben jij niet in de gelegenheid om langs te komen? Wie weet vind je iets interessants in onze webwinkel!

rood trouwpak
rood trouwpak

Ik wil voorbeelden zien

Wil jij je laten inspireren en zien wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje in ons portfolio en zie wie je al voor is gegaan!