Een superfeestelijk grijs trouwkostuum met mooie details

Een superfeestelijk grijs trouwkostuum met mooie details

Wil jij ook zo’n mooi en uniek pak? Blader op je gemak door onze portfolio en laat je inspireren door alle schitterende foto's! Je zult merken dat je ook met speciale wensen of vragen bij ons terecht kunt. Onze kleermakers maken ook jouw kostuum from scratch. Twijfel dus geen moment en neem contact met ons op!

Je eigen details

Met de pasvorm en de kleur, maar ook met de afwerking laat jij zien: dit pak past helemaal bij jou. Dus welke voering kies je? En wat voor kraag en revers, knopen en stiksels? Tot in de kleinste details bepaal jij je uitstraling. Feestelijk of zakelijk, of gewoon allebei! En als bekroning vind je bij ons de prachtigste schoenen, riemen en accessoires.

Extra stof bestellen

We stellen een prachtig trouwkostuum met je samen, in een stof, patroon en kleur die bij je past. Misschien heb je wel een lapje van de stof van de trouwjurk bij je, zodat we daar ook bij aan kunnen sluiten. Maar heel graag gaan we daarna nog een stapje verder. We vragen je of je extra stof wilt bestellen voor de corsages, het bloemenlint of het ringkussen.

Corsage van pakkenstof

Check hier zijn manchetknopen

Foto's: Minke Kroeze Fotografie

webwinkel