Lekker casual: een maatpak in linnenlook

Lekker casual: een maatpak in linnenlook

Superstrak en toch casual: een maatpak in linnenlook

Ontdek de bijzondere linnen-wolmix in de collectie van De Stijlmeester, en draag een maatpak met de casual uitstraling van linnen, maar dan stijlvol kreukvrij. Of gebruik hem voor je vestje om te spelen met structuur.

Linnen in de winter

Linnen dragen in de herfst of in het voorjaar, zelfs in de winter? Waarom niet, want hoewel deze stof van oudsher bij de zomer past, kun je ook op andere momenten heel goed een linnen maatpak dragen. De linnen-look hoort echt niet alleen bij trouwen op Bali of in Italiaanse sferen. Deze casual uitstraling staat ook in de Hollandse winter prachtig. Maar... is dat niet te koud?

Het zit ‘m in de mix

Kan dat wel, een linnen kostuum bij minder dan 25 of zelfs minder dan 15 graden? Jazeker, en weet je hoe? Bij De Stijlmeester hebben we linnen waar andere natuurlijke materialen doorheen zijn geweven. Wol bijvoorbeeld. Dankzij deze wol-linnenmix heb je de casual uitstraling die je zoekt, maar dan warm genoeg voor de minder zomerse dagen. En er is nog een voordeel.

Helemaal kreukvrij

Linnen staat super, maar heeft de neiging om sterk te gaan kreuken. Dat wil je misschien niet voor je trouwpak. Daarom vertellen we je met trots dat onze wol-linnenmix bijna net zo weinig kreukt als een maatkostuum van wol. Zuiver linnen pakken verkopen we al een tijd niet meer vanwege de kreukgevoeligheid. Maar deze wollinnen stof brengt het beste van twee werelden samen. Informeler dan wol, en toch minder vouwgevoelig. En wol is niet de enige toevoeging aan de linnenmix.

Spelen met structuur

De wol-linnenmix voor je maatpak bevat nog meer natuurlijke materialen, namelijk bamboe en een beetje zijde. En we hebben deze stof in allerlei verschillende kleuren. Zo kun jij spelen met structuur en uitstraling. Kies voor een pak dat helemaal uit deze stof is gemaakt. Of kies voor een combinatie, bijvoorbeeld een vestje van deze mooie mix onder een pak dat verder van wol is.

Duik erin

Ben je bij ons te gast in de winkel of op de beurs? Vraag dan naar onze prachtige wol-linnen (en bamboe en zijde) mix stoffen. En wie weet meten we jou deze linnen-look wel als volgende aan.

webwinkel