Ontdek alles wat je wenst

Ontdek alles wat je wenst
100%
min
Infinity%
Klik om scroll te activeren

Wij hebben ruimte voor elke wens

We hebben een probleem bij De Stijlmeester. Niet alleen op de trouwbeurs, maar ook in onze winkel is de ruimte namelijk altijd te klein. Nooit kunnen we je alles laten zien wat we kunnen. Dat is namelijk te veel om neer te zetten.

Dit is slechts een voorproefje

Beschouw de inhoud van onze winkel en onze beursstand daarom maar als een voorproefje. Een appetizer die hopelijk smaakt naar meer. Want we kunnen altijd meer en gaan altijd net dat stapje verder om jouw unieke wensen in vervulling te laten gaan.

Het maatpak dat jij voor je ziet

Hoe ziet dat stapje verder eruit? Bijvoorbeeld: je neemt een foto mee van een pak dat je supergaaf vindt. We gaan in onze collectie stoffen op zoek naar de beste match, en laten je kostuum in dezelfde stijl vervaardigen. Mocht je een interessante voering voor je kostuum in gedachten hebben, dan kunnen we voeringstof laten printen met de door jou gewenste afbeelding.

Ieder accessoire

Misschien zoek je een bijzonder accessoire of wil je iets heel speciaals in de uitvoering van je maatpak. Laten we gek doen (maar niets is te gek): je wilt een van de mouwen in een andere kleur en knopen in de vorm van een smiley. Die mouw is geen probleem natuurlijk. Maar stel dat die knopen nou net niet in de catalogus van onze huisleverancier zitten? Geen nood: we gaan voor je op zoek.

Schoenen in jouw print

Schoenen kunnen ook helemaal uniek voor je gemaakt worden. We vinden de collectie in de winkel al gaaf, maar Pepe Milan biedt jou nu de kans om zelf een afbeelding of patroon aan te leveren. Wij sturen het op, zij maken er heerlijke schoenen van. Daar kun je mee voor de dag komen.

Jij wenst, wij vervullen

Kom dus genieten in onze winkel of op de beurs, en neem je allerliefste pakken-, schoenen- of accessoirewensen mee. Wij gaan tot het (knoops)gaatje om ze voor je te vervullen. Beloofd!

webwinkel